Barion Pixel

Több van benned

jobb agyféltekés rajztanfolyam siker

Elképesztő sikerek a tanfolyamokról! :)

A tanfolyam végén szokott lenni egy véleménylap, ahol sokaknak annyira friss az élmény, hogy nem tudják azonnal szavakba önteni a véleményüket. Ez teljesen természetes.

Aztán egyszer csak jön egy e-mail a levelesládába. Egy óriási siker van benne!

Ez nem egyedi eset, aminek nagyon örülünk:)

Most ezekből az utólag, jól átgondolt sikerekből szeretnék megosztani veletek Kettőt, képpel együtt:)

Fogadjátok szeretettel, Kecskeméti Dorottya sikerét a 2015.07.10-11-12-es tanfolyamról:

“Kedves Adri!
Amikor a szóbeli értékelést “kellett” írni, már kapkodtam, hogy biztos elérjem a vonatom, így szeretném kiegészíteni az ott leírtakat. 
Soha nem tanultam rajzolni, csupán az általános iskolai rajzórákon és 2 alkalmas festő művésznél eltöltött szakköri foglalkozáson tulajdoníthattam volna el némi technikát. Bár innen nézve inkább szenvedés volt az, mint lelkes tevékenység. 
Egyik helyen sem kaptam támogatást, csak “így, meg úgy nem lehet” jellegű utasításokat. Tanáraim a rajzolástól nem vették el a kedvem, de nem is inspiráltak arra, hogy fejlesszem magam ezen az úton.
Gyermek koromban grafikus szerettem volna lenni, amiről persze sikeresen lebeszéltek szüleim, család tagjaim…később én magam is elfelejtettem álmomat. 
40 évesen ismét felébredt a vágy bennem, hogy rajzoljak, így autodidakta haladtam és kifejlesztettem saját stílusomat. Teljesen más ábrázolással dolgozom, mint amit Nálatok tanultam és sokáig nem is vonzott, sőt inkább taszított az, hogy realisztikusan ábrázoljak.
 
Ennek az elutasításnak az oka most tudatosult bennem. Nem érkezett még el a számomra megfelelő “tanító”, akinek a tudását be tudom fogadni. Túl mélyen belém ivódtak a “nem így kell”, “ne satírozz”, “ne radírozz”, “ne forgasd a lapot”, “nem tudod megcsinálni”, “hogy néz ez ki”, “nem tudsz belőle megélni”, “a művészek mind hülyék és furák”…stb megjegyzések.
Mindez most feloldódott és nagyon örülök annak, hogy Nálatok, Nálad tanulhattam!!!!!
Felébredt bennem ismét az a mérhetetlen lelkesedés, amit anno 35-40 éve éreztem, és ismét vágyom arra, hogy úgy rajzoljak, ahogy akkor elképzeltem, és mindezt átadjam másoknak is.
Köszönöm, hogy összehoztál a papírceruzával és a gyurmaradírral/radírgyurmával … soha nem ismertem őket!
Köszönöm, hogy bátorítottál, hogy szerető, lendületes energetikáddal hozzájárultál ahhoz a sikerélményhez, amit megtapasztalhattam.
A rajzolást nem hagyom abba mindaddig, amíg a ceruzát meg bírom fogni….
Kecskeméti Dorottya (KeDo)”
Kecskeméti dorottya jobb agyféltekés rajz előtte-utána
A bal oldali Dorottya 1. napi rajza, a jobb oldali pedig a 3. napi alkotása:)

Másodszor pedig Szántai Patrícia nyereségét olvashatod:

“Kedves Kata, Adri, Jules és Mindenki!

Nagyon köszönöm, hogy az alaptanfolyam óta folyamatosan járhatok hozzátok és fejlődhetek.

Nagyon élvezem a tanfolyamokat és a klubokat is, mindig nagyon várom már, amikor vannak (bár sajnos nem jutok el olyan sűrűn mint szeretnék).
Mikor elkezdtem, csak a kézügyességemet és a látásomat akartam fejleszteni, de mostanra már igazi hobbi lett számomra a rajzolás.
Mikor alkotok sokkal jobban kikapcsolok, mintha filmet néznék vagy olvasnék, pedig ez a kettő volt mindig is a fő szórakozásom, a történetek és a másik világokban, emberi sorsokban-jellemekben való elmerülés. De most a rajzolás is ugyanolyan szintre emelkedett szeretetben, mint az a kettő.
Ezt soha nem gondoltam volna.
Gimiben szerettem grafikázni, de azóta nem rajzoltam. Ám ez a flow élmény mindent visz. 🙂 Gondolom több ilyen emailt is kaptok, de mivel a tanfolyamok után nem tudok mit írni a kérdőívekre, ezért gondoltam most írom le, ami bennem van.
Szeretném veletek megosztani azt a két képet is, amit apránként sikerült befejeznem. Az egyiket Jules-lel rajzoltuk klubon, a portrét még a tanfolyamon.
Kicsit lassan rajzolok, nekem helyben is mindig kétszer annyi idő volt, mint a többieknek, de ilyen vagyok, és egyszer csak befejezem mindegyik rajzot, amit elkezdtem. 🙂

Köszönöm még egyszer és már nagyon várom, hogy a színekkel való alkotásba is belevessem magam. 🙂


Szántai Patrícia”
Jobb agyféltekés kéz rajz
Patrícia kéz rajza a Rajzklubról:)

Ezúton is nagyon köszönjük azt a sok nyereséget és alkotást, amit megosztotok velünk.

Fantasztikusak vagytok! 🙂

Remélem sokan kedvet kaptak a fenti sorok miatt, hogy elvégezzék a tanfolyamot, mivel ez egy olyan tudást ad, amit az élet minden területén tudsz majd alkalmazni.

 

Fejlesztenéd, frissítenéd rajztudásod?

INGYENES Online rajztanfolyam!

  • 11+1 gyakorlati TIPP
  • Azonnal alkalmazható technikák
  • Az alapoktól a portré rajzolásig
  • A papír kiválasztásától a kész rajzod fotózásáig
  • Többek között megtanulod a tökéletes portré 9 titkát és
  • megtudod, hogy melyik a hozzád illő árnyékolási technika, valamint
  • mi az a 10 végzetes hiba, amit semmiképp ne kövess el!
Iratkozz fel most és tanuld meg a technikákat!

 

Írd be a neved, e-mail címed és legyél Te is birtokosa a Tudásnak!

Iratkozz fel MOST INGYENES Online RAJZTIPPjeinkre!

Írd be a neved, e-mail címed és hamarosan érkeznek is az első tippek!

Kattints és iratkozz fel most!”

 

Remélem érdekesnek találtad a cikket és tudtam segíteni a fejlődésedben! Ha további kérdésed lenne a témával kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi segítünk Neked! Hasznosnak találtad cikkünket? Oszd meg másokkal is, a közösségi oldalon!