Barion Pixel

Több van benned

Gratulálok! Megtetted az első lépést!

Ezen az oldalon szeretnénk egy kicsit jobban megismerni téged, így kérlek, a saját érdekedben szánd rá az időt és őszinteséget a kérdések megválaszolására. Minél valódibb válaszokat adsz, annál könyebben el tudjuk dönteni azt, hogy  ez a program valóban neked való-e vagy sem.

A “neked való vagy sem” nem egy klasszikus értékesítési befolyásolás. Őszintén nem szeretnénk eladni neked ezt a programot, ha nem érezzük úgy, hogy eredményt tudsz vele elérni.

Elárulok egy bennfentes titkot, ha megígéred, hogy köztünk marad. Rendben?

Az ehhez hasonló programokat mindig az előző csoport sikerei adják el. (Láthattad Te is az eddigi sikersztorikat). Azaz számunkra az a legnagyobb érték, ha a program végén valódi eredményt tudnak az ügyfelek felmutatni.

Így ennek a kérdőívnek és a telefonos felvételi beszélgetésnek is az a célja, hogy mindannyiunk számára kiderüljön, neked való-e a program. Ezzel Te is és mi is jól fogunk járni. Köszönöm a segíségedet az őszinteségreddel!

Jó munkát kívánok!

FONTOS INFÓ: a megadott válaszokat átnézzük még a konzultáció időpontja előtt. Ha átnézéskor úgy érezzük, hogy nem tudunk segjteni számodra, akkor külön emailben fogunk értesíteni az időpont törléséről. Ez a legkorrektebb mindenki idejét tiszteletben tartva. Előre is köszönjük a megértésedet ezzel kapcsolatban!