Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

  • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
  • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
  • mindezt otthonod kényelméből,
  • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

nap
óra
perc
mp
Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Több van benned

Gratulálok! Megtetted az első lépést!

Ezen az oldalon szeretnénk egy kicsit jobban megismerni téged, így kérlek, a saját érdekedben szánd rá az időt és őszinteséget a kérdések megválaszolására. Minél valódibb válaszokat adsz, annál könyebben el tudjuk dönteni azt, hogy  ez a program valóban neked való-e vagy sem.

A “neked való vagy sem” nem egy klasszikus értékesítési befolyásolás. Őszintén nem szeretnénk eladni neked ezt a programot, ha nem érezzük úgy, hogy eredményt tudsz vele elérni.

Elárulok egy bennfentes titkot, ha megígéred, hogy köztünk marad. Rendben?

Az ehhez hasonló programokat mindig az előző csoport sikerei adják el. (Láthattad Te is az eddigi sikersztorikat). Azaz számunkra az a legnagyobb érték, ha a program végén valódi eredményt tudnak az ügyfelek felmutatni.

Így ennek a kérdőívnek és a telefonos felvételi beszélgetésnek is az a célja, hogy mindannyiunk számára kiderüljön, neked való-e a program. Ezzel Te is és mi is jól fogunk járni. Köszönöm a segíségedet az őszinteségreddel!

Jó munkát kívánok!

FONTOS INFÓ: a megadott válaszokat átnézzük még a konzultáció időpontja előtt. Ha átnézéskor úgy érezzük, hogy nem tudunk segjteni számodra, akkor külön emailben fogunk értesíteni az időpont törléséről. Ez a legkorrektebb mindenki idejét tiszteletben tartva. Előre is köszönjük a megértésedet ezzel kapcsolatban!