Barion Pixel

Több van benned

pont mandala készítés 2

Pontmandala készítés – Pont erre van szükséged!

A pontmandala készítés valójában egy igen dekoratív festésfajta, mely különösebb kézügyesség nélkül is könnyedén elsajátítható. Technikailag csupán annyit kell hozzá megtanulnod, hogyan tarts a pontozó pálcát, hogy szép kerek pöttyöket tégy az előtted lévő tárgyra.

Ha nem vagy túl jártas valamilyen művészeti ágban, de mégis szeretnél szépet, esztétikusat alkotni, ami közben ráadásul még fantasztikusan jól is érzed magad – ez a műfaj pont neked való!

A pontmandala készítés ma virágkorát éli. Hihetetlenül látványosak és elragadóak ezek a művek. Finom minták és színek kavalkádja vagy letisztult harmóniája – ám e formák nem ecsettel, hanem különleges pontozó szerszámokkal jönnek létre.

kép forrása: hobbykreatív.hu

Pontmandala készítés – rájössz, hogy alkotó ember vagy te is

Naponta csak 20 perc.

Tudtad, hogy csupán ennyi idő elég ahhoz, hogy valami kreatív, alkotó tevékenységet végezz – és máris regenerálódsz a mindennapi mókuskerékből?

Ahhoz, hogy egészséges, fitt és jókedvű légy, nemcsak fizikailag kell jól lenned. Karban kell tartanod a lelki egészségedet is. Szükséged van csak magadra figyelő én-időnek, mikor nemcsak pihensz, regenerálódsz, hanem azon is túlmutatva van időd és lehetőséged kapcsolódni saját, egyedi, megismételhetetlen lényegeddel, hogy rátalálj a belső békédre és teljességedre.

Ha megtörténik ez a kapcsolódás, szinte varázsütésre elindul egy impulzus benned: alkotni szeretnél valamit.

Pontmandala készítés – önmagad tükröződése

Az alkotással eltöltött kreatív idő, a közben megélt bensőséges érzelmek, mint különleges vibrációk – ha hiszed, ha nem – belekerülnek az alkotásodba és tündöklően kisugározzák azt.
Úgy mondják, minden alkotás energetikai töltéssel rendelkezik, melyek pontosan olyan üzenetet közvetítenek, amilyen indíttatással és hangulatban készítetted őket.

Pontmandala készítés – nem csupán pont-pont hátán

A pontmandala nem csupán festett pontok sokasága, hanem igazi alkotás.

Ezenkívül a pontmandala készítés hihetetlenül változatos. Bármire tudsz festeni evvel a technikával. Kövekre, fadobozokra, teásbögrére, háztartási vagy kedvenc használati tárgyaidra. Akár a kedvenc piperés dobozkáidat is feldíszítheted vele.

Pontmandala készítés – a legegyszerűbből a legszebbet

Tudtad? A pont, vagy a kör – a legteljesebb, legharmonikusabb forma. A pontmandalák, vagy pontozással készült minták talán épp ezért olyan különlegesen szépek és látványuk ezért sugároz harmóniát.

 

Kíváncsivá tettelek erre a különleges műfajra?