Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

  • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
  • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
  • mindezt otthonod kényelméből,
  • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

nap
óra
perc
mp
Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Több van benned

pont mandala készítés 2

Pontmandala készítés – Pont erre van szükséged!

A pontmandala készítés valójában egy igen dekoratív festésfajta, mely különösebb kézügyesség nélkül is könnyedén elsajátítható. Technikailag csupán annyit kell hozzá megtanulnod, hogyan tarts a pontozó pálcát, hogy szép kerek pöttyöket tégy az előtted lévő tárgyra.

Ha nem vagy túl jártas valamilyen művészeti ágban, de mégis szeretnél szépet, esztétikusat alkotni, ami közben ráadásul még fantasztikusan jól is érzed magad – ez a műfaj pont neked való!

A pontmandala készítés ma virágkorát éli. Hihetetlenül látványosak és elragadóak ezek a művek. Finom minták és színek kavalkádja vagy letisztult harmóniája – ám e formák nem ecsettel, hanem különleges pontozó szerszámokkal jönnek létre.

kép forrása: hobbykreatív.hu

Pontmandala készítés – rájössz, hogy alkotó ember vagy te is

Naponta csak 20 perc.

Tudtad, hogy csupán ennyi idő elég ahhoz, hogy valami kreatív, alkotó tevékenységet végezz – és máris regenerálódsz a mindennapi mókuskerékből?

Ahhoz, hogy egészséges, fitt és jókedvű légy, nemcsak fizikailag kell jól lenned. Karban kell tartanod a lelki egészségedet is. Szükséged van csak magadra figyelő én-időnek, mikor nemcsak pihensz, regenerálódsz, hanem azon is túlmutatva van időd és lehetőséged kapcsolódni saját, egyedi, megismételhetetlen lényegeddel, hogy rátalálj a belső békédre és teljességedre.

Ha megtörténik ez a kapcsolódás, szinte varázsütésre elindul egy impulzus benned: alkotni szeretnél valamit.

Pontmandala készítés – önmagad tükröződése

Az alkotással eltöltött kreatív idő, a közben megélt bensőséges érzelmek, mint különleges vibrációk – ha hiszed, ha nem – belekerülnek az alkotásodba és tündöklően kisugározzák azt.
Úgy mondják, minden alkotás energetikai töltéssel rendelkezik, melyek pontosan olyan üzenetet közvetítenek, amilyen indíttatással és hangulatban készítetted őket.

Pontmandala készítés – nem csupán pont-pont hátán

A pontmandala nem csupán festett pontok sokasága, hanem igazi alkotás.

Ezenkívül a pontmandala készítés hihetetlenül változatos. Bármire tudsz festeni evvel a technikával. Kövekre, fadobozokra, teásbögrére, háztartási vagy kedvenc használati tárgyaidra. Akár a kedvenc piperés dobozkáidat is feldíszítheted vele.

Pontmandala készítés – a legegyszerűbből a legszebbet

Tudtad? A pont, vagy a kör – a legteljesebb, legharmonikusabb forma. A pontmandalák, vagy pontozással készült minták talán épp ezért olyan különlegesen szépek és látványuk ezért sugároz harmóniát.

 

Kíváncsivá tettelek erre a különleges műfajra?

 

 

nap
óra
perc
másodperc