Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

  • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
  • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
  • mindezt otthonod kényelméből,
  • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

nap
óra
perc
mp
Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Több van benned

mit rajzoljak ha unatkozom 7

Mit rajzoljak ha unatkozom?

Mit rajzoljak, ha unatkozom? – Hányszor tetted már fel ezt a kérdést magadnak?
Ha nem éget a vágy, hogy valamit megrajzolj, akkor igazából nincs kedved komoly, nagy, hosszú ideig tartó rajzokra. Ehelyett inkább alkotni szeretnél… ám ezúttal könnyedebbet, rövidebb ideig tartót, de mégis mindenféleképpen valami szépet! Ami visszatart ettől, az az, hogy nem ismersz elég technikát, amivel ilyenek képeket lehet készíteni. Ezért hát >>> most mutatok neked párat.

Mit rajzoljak, ha unatkozom? – irka-firka, és lám, mi lesz belőle!

Az első, amit megmutatok, az a firkálás. Amikor az ember unatkozik, általában szinte azonnal elkezd firkálni, ha papír és ceruza vagy toll van a keze ügyében. Tudtad, hogy a firkálást lehet művészi szinten is űzni? Csak kezdj neki, engedd, hogy a kezed megtalálja a jól ismert formákat, és egyszerre csak varázslat kerül a papírra. A girbe-gurba vonalakból egy igazi alkotás készül.

Ne ijedj meg a komolyabbnak tűnő témáktól sem. Még portrét is nagyszerűen és gyorsan lehet evvel a technikával készíteni.

Mit rajzoljak, ha unatkozom? – vázlat mesterfokon

Második javaslatom kezdetben úgy néz majd ki, mint egy vázlat. Ám ha tovább folytatod, igazi mestermunka válhat belőle. Kicsi vonalkák tömkelege. Ahol világosabb a felület, ott kevesebb, ahol sötétebb, ott több. Ugye milyen egyszerű? Csak fogod a ceruzádat, vagy a tolladat, és húzogatod a vonalakat egymás után, egymás mellé, és egymás fölé. A sok kis sorból végül kibontakozik az igazi forma.

Legkedveltebb technikája a ma olyan divatos urban sketchingnek és a tájképrajzolásnak. De valójában témaválasztásban nincs határ.

Mit rajzoljak, ha unatkozom? – pont, pont… de most vesszőcske nélkül

Ha valami különlegesre vágysz, ne habozz! Ez lesz a te technikád! Hitted volna, hogy pontok végtelen halmazából ugyanúgy lehet képet alkotni? Méghozzá hihetetlenül szépeket és különlegeset.

 

Sőt! Mutatok egy tuti tippet! Nemcsak papírra, de akár pólóra is készítheted. >>> Máris kész egy menő nyári ruhadarab!

Mit rajzoljak, ha unatkozom? – minta minta hátán

Na, ez az a technika, ami önmagát rajzolja! Ahogy nekikezdesz, egyszer csak azt veszed majd észre, hogy a kreativitásod feléled, és nem győzöd egyre tovább és tovább rajzolni a képedet, mert egyre csak jönnek az ötleteid! A zentangle nem újkeletű dolog, ám minden korban káprázatos a látvány, amit létrehozhatsz vele. Rajzolhatod csak úgy önmagában, vagy egy már meglévő rajzodhoz kreatív háttérként.

Sőt! ha itt-ott hagysz üresen is egy kis papírt, akkor akár színezőt is készíthetsz belőle ajándékba.

Ha pedig már ügyes vagy benne, akkor visszatérhetsz őseredetéhez, ahonnan talál elindult világhódító útjára, és hennafestésként gyakorolhatsz vele a saját bőrödön is.

Lehet, hogy nem ismered még ezeket a különleges rajzolási technikákat?

Ezen könnyen segítünk!

 

Rendeld meg Stílus és karakter online tanfolyamunkat,
ahol részletesen megmutatjuk, hogyan csináld!

És a végén talán te is stílust váltasz!

 

nap
óra
perc
másodperc