Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

  • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
  • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
  • mindezt otthonod kényelméből,
  • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

nap
óra
perc
mp
Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Több van benned

Adatvédelmi – Hírlevél feliratkozáshoz

Tartalom

Preambulum.. 2

  1. Reklám (hírlevél) küldésével összefüggő adatkezelés. 3
  2. Honlap-látogatottsági adatok kezelése. 6

III. Kiskorúak adatkezelése. 7

  1. Jogorvoslat 7
  2. Adatvédelmi tájékoztató módosítása. 8

 

 Preambulum

 

A jelen adatkezelési tájékoztató (a továbbiakban: Tájékoztató vagy adatkezelési tájékoztató) célja, hogy tájékoztatást adjon a Művészkapu Korlátolt Felelősségű Társaság (Székhely: Székhely: 1106 Budapest, Hatház utca 9. 3. em. 308.a,, cégjegyzékszám: 01 09 207047), a továbbiakban: Társaság vagy Szolgáltató) által követett és alkalmazott adatkezelési gyakorlatról. Társaságunk tiszteletben tartja a muveszhaz.com weboldalt (a továbbiakban: Weboldal) bármely módon igénybe vevő természetes személyek (jelentkezők, érdeklődők, álláskeresők, munkavállalók, stb., a továbbiakban együttesen: Felhasználó(k)) magánszféráját, és jelen Tájékoztatóban foglaltakat magára nézve kötelezőnek ismeri el, a személyes adatokat bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, amely az adatok biztonságát szolgálja.

 

A jelen Tájékoztató elfogadásával és/vagy kivételes esetenként ráutaló magatartással (az info@muveszhaz.com e-mail címre saját levelezőrendszerből történő jelentkezés esetén) a Felhasználó önként hozzájárul ahhoz, hogy valamely Szolgáltatás igénybevételekor a Társaság a személyes adatait kezelje a jelen Tájékoztatóban foglaltak szerint, és ezt fenntartás nélkül elfogadja. A Hírlevélre feliratkozás során a Felhasználó egyidejűleg adatot is szolgáltat. A Felhasználó a Weboldal látogatásakor megadott hozzájárulásá(i)val, illetve a hírlevélre feliratkozás elküldésével egyetért azzal, elfogadja és hozzájárul, hogy adatot szolgáltasson a Társaság számára, és tudomásul veszi (azt elfogadja és ahhoz hozzájárul), hogy a hírlevélre feliratkozáskor szükséges bizonyos személyes adat(ok) önkéntes szolgáltatása. A Felhasználó tudomásul veszi, hogy a Szolgáltatás igénybevétele ezen adatkezeléshez való hozzájárulását megerősíti.

 

A könnyebb érthetőség és a teljeskörű tájékoztatás érdekében az Adatvédelmi tájékoztató két szöveges változatot tartalmaz: egy teljes szöveges változatot, és egy egyszerűsített, összefoglaló változatot.

 

Kérjük, ha bármilyen kérdése van, lépjen kapcsolatba velünk az info@muveszhaz.com e-mail címen keresztül.

 

                        Teljes szöveg                                                                           Rövidített változat

 

A weboldalt üzemeltető Társaság, mint adatkezelő kötelezettséget vállal arra, hogy bármely, a weboldal használata során tudomására jutott személyes adatot az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Info tv.) valamint az Európai Parlament és a Tanács 95/46/EK irányelv – 2018.05.25. napjától az Európai Parlament és a Tanács 2016/679 rendelete – rendelkezései szerint kezel.

 

Az adatkezelés során a Társaság teljesíti az alkalmazandó adatvédelmi jogszabályokat.
 

Az adatkezelő adatai, elérhetőségei

Az adatkezelő adatai
Név: Művészkapu Korlátolt Felelősségű Társaság

cégjegyzékszám: 01 09 207047

Művészkapu Korlátolt Felelősségű Társaság.
Székhely: 1106 Budapest, Hatház utca 9. 3. em. 308.a

Adószám: 25300479-2-42

cégjegyzékszám: 01 09 207047
E-mail cím: info@muveszhaz.com.

Telefon:  +36 70 637 1407

Székhely: Székhely: 1106 Budapest, Hatház utca 9. 3. em. 308.a,
Adószám: 25300479-2-42
E-mail cím: info@muveszhaz.com
Telefon:  +36 70 637 1407
 

Társaságunk tárhelyszolgáltatót vesz igénybe, ezen

adatfeldolgozó adatai, elérhetőségei:

Név: Rack Forest Kft

Cím: 1132 Budapest, Victor Hugo utca 18-22 3. em 3008..,
Cégjegyzékszám: 0109914549,
Adószám: 14671858-2-41
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-74088/2014 Az

 

 

Társaságunk tárhelyszolgáltatóként adatfeldolgozót vesz igénybe, melynek adatai:

Név: Rack Forest Kft

Cím: 1132 Budapest, Victor Hugo utca 18-22 3. em 3008..,
Cégjegyzékszám: 0109914549,
Adószám: 14671858-2-41
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-74088/2014 Az

Felhasználó: a muveszhaz.com weboldalt (a továbbiakban: Weboldal) bármely módon igénybe vevő természetes személyek (jelentkezők, érdeklődők, álláskeresők, munkavállalók)

 

Teljes szöveg Rövidített változat

I.                   Reklám (hírlevél) küldésével összefüggő adatkezelés

1)     A kezelt személyes adatok köre:
Felhasználó annak érdekében, hogy a 13 részes oktató sorozatot megkapja valamint a Társaság akcióiról, szolgáltatásairól, tanfolyamairól tájékoztatást kapjon, a Weboldalon adatlap kitöltésével feliratkozhat a Társaság hírlevél-szolgáltatására. A Weboldalon a feliratkozás kizárólag az ezzel kapcsolatos Adatvédelmi tájékoztató tudomásul vételére vonatkozó checkbox kijelölésével (kipipálásával) történhet.

Ennek során az alábbi személyes adatokat kell megadni:

keresztnév, e-mail címe

Ezen adatok megadása és kezelése nem kötelező, kizárólag a Felhasználó hozzájárulásán alapul. A hírlevélre feliratkozás nem lehet feltétele annak, hogy Felhasználó bármilyen más szolgáltatást a Weboldalról igénybe vegyen.

A kezelt adatok fajtái: keresztnév, e-mail cím
2) Az adatkezelés célja:

13 részes oktató sorozatot küldése, és a Felhasználó rendszeres tájékoztatása e-mail útján a Társaság akcióiról, szolgáltatásairól, tanfolyamairól.

 

3) Az adatkezelés jogalapja:

Amennyiben Ön hozzájárul, 13 részes oktató sorozatot és reklámot küldünk Önnek
Az adatkezelés kizárólag a Felhasználó hozzájárulásán alapul.

Az adatkezelés jogszabályi alapja e körben az Info tv. 5.§ 1) a) pontja, valamint az Európai Parlament és a Tanács 2016/679 rendelete 6. cikk (1) a) pontja „az érintett hozzájárulását adta személyes adatainak egy vagy több konkrét célból történő kezeléséhez”

Az Önre vonatkozó adatokat az Ön hozzájárulása alapján kezeljük.
4) Az adatkezelés ideje:
A jelen pont szerinti célból és jogalapon kezelt személyes adatokat Társaságunk a hozzájárulás visszavonásáig kezeli. A hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen visszavonható. Amennyiben a Felhasználó nem kéri adatai törlését, akkor ezen személyes adatait 8 évig kezeljük. Ha a személyes adatok további kezelésére jogszabály lehetőséget biztosít, akkor erről Társaságunk a Felhasználót külön tájékoztatni fogja. Az Önre vonatkozó adatokat a hozzájárulás visszavonásáig, de legfeljebb 8 évig kezeljük.
5) Az érintett jogai
a) Tájékoztatás kérése
A Felhasználó kérelmére Társaságunk tájékoztatást ad a Felhasználó Társaság által kezelt, illetve az adatfeldolgozó által feldolgozott adatairól, azok forrásáról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, az adatvédelmi incidens körülményeiről, hatásairól és az elhárítására megtett intézkedésekről, továbbá – személyes adatok továbbítása esetén – az adattovábbítás jogalapjáról és címzettjéről

A tájékoztatás ingyenes, ha a tájékoztatást kérő a folyó évben azonos területre vonatkozó tájékoztatási kérelmet az adatkezelőhöz még nem nyújtott be. Egyéb esetekben az Társaságunk költségtérítést állapít meg, és a tájékoztatást a költségtérítés megfizetését követően biztosítja.

Ön tájékoztatást kérhet a nálunk kezelt adatairól. A tájékoztatás évente egy alkalommal ingyenes
b) Személyes adatainak helyesbítése, adathordozhatóság
Felhasználó kérelmére a Társaság a hiányos vagy hibás adatokat helyesbíti.

Felhasználó kérheti, hogy a Társaság a rendelkezésére bocsátott személyes adatokat tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban megkapja, továbbá kérheti, hogy ezeket az adatokat a Társaság egy másik adatkezelőnek továbbítsa.

Ön kérheti hibás adatainak kijavítását, valamint hogy az Ön adatait Önnek vagy más adatkezelőnek átadjuk
c) Személyes adatok törlése és zárolása
A Felhasználó kérelmére Társaságunk törli, zárolja a hírlevélre feliratkozás során megadott adatokat. Ön kérheti a fenti célból kezelt adatainak törlését és zárolását.
d) Személyes adatok kezelése elleni tiltakozás
Felhasználó tiltakozhat a személyes adatai kezelése ellen. Társaságunk a Felhasználó tiltakozásának megalapozottsága esetén az adatkezelést – beleértve a további adatfelvételt és adattovábbítást is – megszünteti, és az adatokat zárolja. Ön tiltakozhat a fenti célból történő adatkezelés ellen.

 

 

e) Szolgáltató eljárása
Felhasználó az 5 a)-d) pont szerinti kérelmét a Szolgáltató (adatkezelő) fentiekben megjelölt elérhetőségén írásban e-mail illetve postai úton küldheti meg. A kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 25 napon belül, az erre irányuló kérelemre írásban Társaságunk megadja a kért tájékoztatást illetve javítja a hibás adatot, törli, zárolja a kért adatot, az adathordozhatóság biztosítása iránt szükséges intézkedéseket megteszi.

Társaságunk a fenti határidőben a helyesbítésről, a zárolásról, az adathordozhatósági jog biztosításáról, a törlésről az érintettet, továbbá mindazokat értesíti, akiknek korábban az adatot adatkezelés céljára továbbították.

Kérelmét igyekszünk minél előbb, de legfeljebb 25 napon belül teljesíteni.

 

 

 

 

Tiltakozási jog gyakorlása esetén:
Társaságunk a tiltakozást a kérelem benyújtásától számított legrövidebb időn belül, de legfeljebb 15 napon belül megvizsgálja, annak megalapozottsága kérdésében döntést hoz, és döntéséről a kérelmezőt írásban tájékoztatja.

Amennyiben a Felhasználó tiltakozásának megalapozottságát Társaságunk megállapítja, az adatkezelést – beleértve a további adatfelvételt és adattovábbítást is – megszüntetjük, és az adatokat zároljuk, valamint a tiltakozásról, továbbá az annak alapján tett intézkedésekről értesítjük mindazokat, akik részére a tiltakozással érintett személyes adatot korábban továbbítottuk, és akik kötelesek intézkedni a tiltakozási jog érvényesítése érdekében.

Tiltakozási jog gyakorlása esetén 15 napon belül döntünk kérelméről, és döntésünkről Önt tájékoztatjuk.
6.) Az adatok kezelése
A Társaság a fenti adatokat Magyarországon a fentiekben megjelölt Adatfeldolgozó tárhelyszolgáltató szerverén továbbá elektronikus alapon a Társaság 1106 Budapest, Hatház utca 9. 3. em. 308.a székhelyén, illetve a 1062 Budapest, Lehel u. 5. 1. emelet szám alatti irodájában tárolja. Az adatok továbbá továbbításra kerülnek a Társaság elektronikus levelező rendszerébe. A Társaság elektronikus levelező rendszerét az alábbi Alkalmazásszolgáltató Adatfeldolgozó szolgáltatja:

Név: The Rocket Science Group LLC d/b/a (MailChimp)

Székhely: 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, GA 30308 USA, Attn. Privacy Officer

E-mail: http://www.mailchimp.com, http://www.tinyletter.com, és  http://www.mandrill.com. privacy@mailchimp.com

A Társaság elektronikus levelező rendszerében a jogosulatlan hozzáférést jelszóval való belépés védi.

Adatfeldolgozó és Szolgáltató (adatkezelő) köteles minden olyan lépést megtenni, ami ésszerűen szükséges ahhoz, hogy az adatokat biztonságosan tárolja, és a jogosulatlan hozzáférést megakadályozza. (biztonsági mentés, tűzfal, vírusirtó alkalmazása, zárható fiók)

 

Az adatokhoz kizárólag Társaságunk fér hozzá, kizárólag Társaságunk munkatársai kezelik azokat, és azokat kizárólag oktatási anyag, hírlevél küldésére használja fel.

Az adatokat Magyarországon a fent megjelölt Adatfeldolgozó szerverén illetve társaságunk székhelyen, irodájában, vala-mint a levelező rend-szerünkben tároljuk és mindent megteszünk ezen információk biztonsága érdekében.
A Felhasználó adatait harmadik személynek Társaságunk nem adja át, kivéve:

 

– Abban a valószínűtlen esetben, ha adatkezelő átalakul, pl. más társasággal egyesül, beolvad, avagy adatkezelőből más gazdasági társaság kiválik, a jogutód gazdasági társaság átveheti az adatkezelő által kezelt személyes adatokat, köteles azonban ugyanolyan feltételekkel kezelni ezen adatokat, mint ahogy jelen adatkezelő az adatvédelmi tájékoztatás szerint kezeli.

Bármilyen átszervezés esetén az Ön adatait ugyanezen feltételekkel fogják tovább kezelni
Felhasználó a hírlevélre feliratkozásnál a fenti adatok megküldésével egyúttal az adatok fentiek szerinti továbbításához hozzájárul, azt tudomásul veszi és elfogadja. A hírlevélre feliratkozással Ön az adatok ezen pont szerinti továbbítását elfogadja.

II. Honlap-látogatottsági adatok kezelése

Cookie”-k (sütik) és “web beacon”-ök elhelyezése, célja
Az adatkezelő honlapjának használatakor adatkezelő kisméretű, a felhasználóval közvetlenül kapcsolatba nem hozható adatokat is tartalmazó adatfájlokat (cookie) telepít a felhasználó számítógépére az alábbi célokból:

adatfeljegyzés

·         a felhasználó azonosítása

·         a felhasználó további látogatásainak megkönnyítése

·         a szolgáltatás hatékonyságának növelése

·         a felhasználó számára célzott reklám vagy egyéb célzott tartalom eljuttatása vagy piackutatás céljából

 

Az adatfájlok használatának eredményeképpen az adatkezelőhöz került adatokat az adatkezelő nem kapcsolja az adott felhasználó azonosító adataihoz. Az ún. session cookie-k a cookie-kban beállított határidő végével automatikusan törlődnek.

 

A felhasználónak böngészőjében a cookie-k vonatkozásában az alábbi lehetőségei vannak:

·         értesítést kap arról, ha az adatkezelő cookie-t kíván elhelyezni a számítógépén

·         a cookie-k küldését bármikor megtilthatja

 

E körben kiemelendő, hogy a cookie-k el nem fogadása azt eredményezi, hogy ezzel összefüggésben bizonyos oldalak vagy funkciók nem működnek megfelelően, valamint lehetséges, hogy a felhasználó nem kap jogosultságot bizonyos adatokhoz való hozzáféréshez. A cookie-kal kapcsolatos további információ a http://www.cookiecentral.com címen érhető el.

 

Az adatkezelő által elhelyezett cookie-kon túl a felhasználó gépére harmadik személyek is telepíthetnek adatfájlokat. Ilyen eset lehet például, ha a felhasználó az adatkezelő honlapja keretén belül ellátogat egy másik weboldalra.

 

A fenti célokból az adatkezelő weboldalába harmadik személytől származó web beacon-t (más kifejezéssel web bug-ot) illeszthet be. A web beacon egy olyan, weboldalba ágyazott kép, amely segítségével nyomon követhetőek a honlapon tett látogatások. Ezt az információt “clickstream data”-nak is nevezik. Ezekkel az adatokkal elemezhetőek a látogatási szokások, amely a honlap minőségének javításához vagy a hirdetések megjelenítésével összefüggésben szükséges. A web beacon-ök funkciójukat tekintve hasonlítanak a cookie-khoz, azokat a felhasználók online mozgásának a nyomon követésére használják. A kettő között az a fő különbség, hogy a web beacon-ök nem láthatók az oldalon. Mindemellett a felhasználónak nincsen arra lehetősége, hogy a web bugok letöltését (a cookie-kkal ellentétben) letiltsa böngészőjében. További információ a web beacon-ökkel kapcsolatban: http://en.wikipedia.org/wiki/Web_beacon

 

Adatkezelő továbbá a Szolgáltatás megfelelő működtetésének biztosítása , a honlap-látogatottsági adatok ,a felhasználói érdeklődés megismerésének céljából Google Analytics mérési rendszert használ. Az így kapott adatokat adatkezelő semmilyen olyan más adathoz nem köti, amely alapján a felhasználó személye azonosítható lenne.

A weboldal minél gyorsabb, hatékonyabb használata érdekében sütiket, valamint web.beaconoket (látogatást nyomon követő programot) helyezünk el.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

III. Kiskorúak adatkezelése

Társaságunk kiemelten fontosnak tartja a gyermekek személyes adatainak védelmét, és az ahhoz fűződő jogok tiszteletben tartását.
A 14. életévét be nem töltött kiskorú és az egyébként cselekvőképtelen látogató nevében a törvényes képviselő adhat hozzájárulást.A 14. életévet betöltött, de 16. életévét még be nem töltött kiskorú, valamint az egyébként korlátozottan cselekvőképes látogató a törvényes képviselőjének beleegyezésével vagy utólagos jóváhagyásával adhat hozzájárulást az adatkezeléshez.A 16. életévét betöltött kiskorú látogató önállóan adhat hozzájárulást, jognyilatkozata érvényességéhez törvényes képviselőjének beleegyezése vagy utólagos jóváhagyása nem szükséges.

Amennyiben tudomásunkra jut, hogy jogosulatlanul kiskorú személyre vonatozó adat kerül a nyilvántartásunkba, azt a bejelentést követően zároljuk, és lehetőség szerint azonnal töröljük

Kiemelten figyelünk a 18. éven aluli személyek személyiségi jogaira, ezért ha jogosulatlanul kiskorú személyre vonatozó adat kerül a nyilván-tartásunkba, azt a bejelentést követően zároljuk, és lehetőség szerint azonnal töröljük.

 

 

IV. Jogorvoslat

Az érintett a jogainak megsértése esetén a Társaságunk, mint adatkezelő ellen bírósághoz fordulhat. A bíróság az ügyben soron kívül jár el.

Társaságunk az érintett adatainak jogellenes kezelésével vagy a technikai adatvédelem követelményeinek megszegésével másnak okozott kárt megtéríti. Társaságunk mentesül a felelősség alól, ha a kárt az adatkezelés körén kívül eső elháríthatatlan ok idézte elő. Nem kell megtéríteni a kárt annyiban, amennyiben az a károsult szándékos vagy súlyosan gondatlan magatartásából származott.

Amennyiben a Felhasználó a szolgáltatás igénybevételéhez  harmadik személy adatait adta meg vagy a honlapok használata során bármilyen módon kárt okozott, Társaságunk jogosult a felhasználóval szembeni kártérítés érvényesítésére. Társaságunk ilyen esetben minden tőle telhető segítséget megad az eljáró hatóságoknak a jogsértő személy személyazonosságának megállapítása céljából.

Adatkezelést érintő panasszal a bíróságnál, illetve a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál lehet élni:

Székhely: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c

Postacím: 1534 Budapest, Pf.: 834

Telefon: +36-1/391-1400

Telefax: +36-1/391-1410

E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

Tiltakozási jog gyakorlása esetében:

Amennyiben Ön az adatkezeléssel szembeni tiltakozással kapcsolatban hozott döntésünk kell nem ért egyet, illetve ha a 15 napos döntési határidőt elmulasztottuk, Ön – a döntés közlésétől, illetve a határidő utolsó napjától számított 30 napon belül – bírósághoz fordulhat.

Amennyiben úgy érzi, személyes adataihoz való jogát megsértettük, úgy bírósághoz vagy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat jogorvoslatért.

 

V. Adatvédelmi tájékoztató módosítása

Társaságunk fenntartja a jogot, hogy jelen adatvédelmi tájékoztatót szükség esetén módosítsa, pl. jogi okokból vagy a szolgáltatásainkban bekövetkezett változások miatt. Ez esetben honlapon az adatvédelmi tájékoztatót frissíti.

Az adatvédelmi tájékoztató a frissítést követő 30. napon lép hatályba.

Ezt követően csak a frissített adatvédelmi tájékoztató tudomásul vételével használható az weboldal valamint csak ezt követően lehetséges a hírlevélre történő feliratkozás.

Szükség esetén jelen tájékoztatót módosítjuk, melyet ugyanígy a honlapon helyezünk el.

 

 

Adatkezelésünkről bővebben itt olvashat.

 

nap
óra
perc
másodperc