Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

  • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
  • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
  • mindezt otthonod kényelméből,
  • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

nap
óra
perc
mp

Több van benned

Ne hagyd ki!

A portré rajzolás 1. trükkje: Körvonal

Az első trükk, amit most szeretnék veled megosztani kulcsfontosságú az élethű portré rajzolásban.

Ha ezt nem ismered, akkor alapjaiban ronthatod el a rajzod és könnyen mesefigurássá válik a képed.

Az első szabály a portré rajzolásban:

  • A portré körvonala legyen mindig halvány. Használj hozzá HB-s ceruzát és ne nyomd rá portré rajzolás közben, különben a körvonal ott marad, és egy élethű arckép helyett rajzfilm figura fog visszanézni a lapodról.
  • Rajzolj bátran sok körvonalat a portré készítésekor, mert ezek segítenek Neked abban, hogy az árnyékolás minél pontosabb lehessen.
  • Használhatsz puhább ceruzát is, (2B, 3B, de maximum 4B-set), mert könnyebb eldolgozni. Viszont ezt csak gyakorlott rajzolóknak ajánlom, mivel ezzel is halványan kell dolgozni.

Nézd meg a videót, ahol erről részletesen mesélek neked:

 

(A youtube csatornánkon még sok hasonló hasznos tippet megtudhatsz. A cikk után keresd fel és iratkozz fel rá.)

Kapcsolódj ki és fejlődj tovább!

 

Kapcsolj turbó sebességre a portré rajzolásban

Kapcsolj turbó sebességre a fejlődésben és gyere el a Művészház Jobb agyféltekés rajztanfolyamára, ahol egyéni segítséget kapva, kellemes, baráti környezetben, gyakorlott oktatók vezetnek be a rajzolás trükkjeibe!

“Srácok, Le a kalappal előttetek. Példaképek vagytok a tanulók (számomra mindenképp) számára, elérhetővé teszitek a rajz sikerét, gyönyörét. A környezet hangulatisága, a tudás érthető, logikus átadása és az élmény, nem lehet betelni. Remélem lesz még lehetőségem jönni. Nagyon sok mindent tanítottatok. Mindent köszönök!”

N. Botond,