Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

  • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
  • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
  • mindezt otthonod kényelméből,
  • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

nap
óra
perc
mp
Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Több van benned

Színes játékok

Játékra fel!

Összegyűjtöttem számodra pár linket, ahol remek játékokat találsz ahhoz, hogy gyakorold a színek helyes meglátását, vagy a színkeverést ingyen, otthonról:)

I.

Ez egy nagyon egyszerű játék, amit gyerekek is játszhatnak. Itt a 3 alapszínből lehet gyakorolni a keverést. Hátránya, hogy kicsit lassú a játékmenet de alapozásnak tökéletes. Várd meg, amíg a jobb oldalon lévő madár felemeli a táblát, amin a kikeverendő szín van.

Ha valamit elrontasz vagy kész vagy egy szín kikeverésével, akkor kattints a jobb oldalon lévő locsolócsőre, ami megtisztítja neked a terepet. 🙂

Alapszínek keverése

 

II.

A második egy egyszerű színkeverős játék, ahol gyakran használt színeket kell kikeverni két színből.

Először nézd meg, milyen szín van felülre írva (ott a szöveg színe is  mutatja, ha esetleg nem angolul tanultál), majd kattints a két kiválasztott színre. Ezután középen  keverd őket össze, majd a jobb felső sarokban található next gombbal kérheted a következő keverni valót. 🙂

Egyszerű színkeverős játék

III.

A harmadik szintén egy színkeverős játék, ahol könnyített pályán, közepesen nehézen és nehézen próbálgathatod tudásodat és fejlesztheted magad. Azért nem egyszerű, azt hozzáteszem:)

Színkeverős játék

 

IV.

Az utolsó játék amit hoztam, az egy izgalmas és gyors színfelismerő játék. Nem egyszerű, az tuti, mert gyorsan kell dönteni és nagyon hamar igen közeli árnyalatokból kell kiválasztani a megfelelőt.

Cserébe igen jól javítja a különféle árnyalatok megkülönböztetését. Rá lehet kattanni, úgyhogy csak mértékkel:)

Színfelismerős játék

 

 

Ahhoz, hogy el tudj készíteni egy színes képet, az első lépés az arányos körvonal rajzolás képességének birtoklása.

Ezen kívül sokat segít az is, ha látod az árnyalatok közötti különbségeket.

Amennyiben a fenti tudásnak még nem vagy birtokában, nézd meg a 3 napos, jobb agyféltekés rajztanfolyamunkat, ami megtanít minderre!

 

Kattints a képre most! 🙂

jobb agyféltekés rajztanfolyam

 

 

nap
óra
perc
másodperc