Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

 • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
 • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
 • mindezt otthonod kényelméből,
 • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

nap
óra
perc
mp
Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Több van benned

S1/2020 Szabályzat

S1/2020 Szabályzat

Rajztanfolyamok előkészítésével és lebonyolításával kapcsolatos szabályok, a koronavírussal kapcsolatos járványhelyzettel összefüggésben, a résztvevők biztonságának megóvása érdekében
A Művészház (a továbbiakban: Tanfolyamszervező), mint rajztanfolyamok szolgáltatója, a koronavírussal kapcsolatos járványhelyzettel összefüggésben, a résztvevők biztonságának megóvása érdekében az alábbi szabályzatot alkotja.

 
A szabályozás célja:

A szabályozás célja, hogy minden tanfolyam résztvevő számára biztosított legyen a biztonságos részvétel. Ennek érdekében a Tanfolyamszervező az alábbi intézkedéseket teszi:

A Tanfolyamszervező kötelezettségei:

 • A Tanfolyamszervező a tanfolyamok lefolytatása során, az asztalok elrendezésével biztosítja a résztvevők közötti 1,5 m-es távolság megtartását. Ennek betartására szükség esetén figyelmezteti a résztvevőket.
 • A Tanfolyamszervező a teremben használt tárgyak (asztalok, székek, kilincsek) napi rendszerességű fertőtlenítéséről gondoskodik.
 • A Tanfolyamszervező jogosult a résztvevők egészségügyi állapotának ellenőrzésére, indokolt esetben megkérheti a résztvevőt a testhőmérséklet megmérésére.
 • A Tanfolyamszervező biztosítja a kézfertőtlenítőt, amelyet a résztvevők használhatnak.
 • A Tanfolyamszervező köteles minden résztvevőtől beszerezni a részvevők egészségügyi állapotával kapcsolatos nyilatkozatot.

A résztvevők kötelezettségei:

 • A tanfolyama tanfolyamok során minden résztvevő köteles saját rajzeszközöket használni, a részvevők a tanfolyam során nem cserélhetik az eszközeiket.
 • A résztvevők (gyerekek esetében a törvényes képviselőik) kötelesek gondoskodni arról, hogy tanfolyam során használt eszközöket minden nap végén megfelelően fertőtlenítsék.
 • Amennyiben valamely résztvevő, vagy törvényes képviselője ragaszkodik a szájmaszk és/vagy gumikesztyű használatához, úgy a Tanfolyamszervező ezek használatát lehetővé teszi, az ehhez szükséges védőmaszkot a résztvevő köteles biztosítani a maga számára.
 • A résztvevő (gyerekek esetében a törvényes képviselőik) köteles értesíteni a Tanfolyamszervező képviselőjét, ha nála, vagy a vele egy háztartásban élők valamelyikénél koronavírus betegséget állapítottak meg, vagy az alábbi tünetei jelentkeznek:
  1. száraz köhögés
  2. láz
  3. gyengeség, fáradékonyság
  4. légzési nehézségek
  5. légszomj
  6. hasmenés
  7. torokfájás (ritkábban)
  8. orrfolyás (ritkábban)
A megadott információk birtokában a Tanfolyamszervező jogosult az érintett résztvevőt elküldeni a tanfolyam helyszínéről, a résztvevő pedig köteles elhagyni a tanfolyam helyszínét.
 • A résztvevő köteles minden tanfolyam megkezdése előtt a jelen szabályzathoz mellékelt nyilatkozatot megtenni.
nap
óra
perc
másodperc