Barion Pixel

Több van benned

gyermekek

Még soha se használtam ilyen eszközöket

“Nagyon tetszett a tanfolyam, mert még soha se használtam ilyen eszközöket. Két új barátot szereztem. Amikor beléptem az ajtón nem számítottam arra, hogy ilyen jó lesz a szakkör. Az oktató is nagyon kedves volt. Alig várom, hogy a Rajz II.-es táborra is jöhessek.”  Jobb agyféltekés rajz I.

Nagyon szerettem az eddigi tanfolyamokat

“Judit egy nagyon kedves és vicces tanár. Nagyon szerettem az eddigi tanfolyamokat és sok mindent tanultam.” Lénárt Zalán Jobb agyféltekés rajz II.

Nagyon szeretnék még ide jönni

“Nagyon jól éreztem magam és hatalmas, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon sokat fejlődtem és borzasztóan tetszett nekem és nagyon, de nagyon szeretnék még ide jönni.” Veszteg Lili Jobb agyféltekés rajz II.

Judit nagyon jó és vicces oktató

“Nagyon jól éreztem magam. Judit nagyon jó és vicces oktató. Imádom Juditot. Haza akarom vinni.” Turák Ada Jobb agyféltekés gyermek rajz II.

Többet fejlődtem két nap alatt, mint egy másik táborban öt nap alatt

“Nagyon jó volt, hogy  el tetszett magyarázni mindent. Türelmes tetszett lenni mindenkivel. Nagyon jó érzés számomra, hogy az ön szemében én lehettem egy jó rajzoló. Kívánom, hogy legközelebb is ilyen, vagy még jobb gyerekekkel legyen dolga. Többet fejlődtem két nap alatt, mint egy másik táborban öt nap alatt. Köszönöm!” Fring Petra Jobb agyféltekés rajz I.

Rájöttem, hogy még azért elég sok mindent nem tudok

“Először is nem tudtam, hogy mi fog történni a rajz II-es tanfolyamon, mivel a rajz I-en már elég sok mindent tanultunk. De aztán, amikor elkezdtünk rajzolni, és már az árnyékolásnál tartottunk, akkor rájöttem, hogy még azért elég sok mindent nem tudok. Babó Botond Jobb agyféltekés fejlesztő rajz II.

Megtanultam olyan trükköket, amire nem jöttem volna rá magamtól

“Nagyon jó volt ez a 2 napos rajztanfolyam, mert nagyon sok technikát tanultam és megtanultam vonalról vonalra szépen rajzolni. Nagyon sok élménnyel és tudással gazdagodtam. Megtanultam olyan trükköket, amire nem jöttem volna rá magamtól. Nekem sok gondom volt a technikákkal, de itt rájöttem több technikára, ötletre és trükkre. Lehetet az elkészült munkákra szivecskét gyűjteni és …

Megtanultam olyan trükköket, amire nem jöttem volna rá magamtól Read More »

Elment a kedvem az egésznapos tévézéstől, tabletezéstől

“Egyszerűen zseniális volt! Sokat fejlődtem. A tanárom, Kata nagyon rendes velünk, nagyon türelmes. Több részletet észreveszek a világban, egy picit elment a kedvem az egésznapos tévézéstől, tabletezéstől. Egy kis önbizalmat adott, hogy “Én megtudom csinálni!”, “Én képes vagyok mindenre!“stb. Szóval összevonva: Több táborba akarok menni! Ha milliomos lennék, akkor a pénzem felét tanfolyamra költeném. Örülök, hogy itt …

Elment a kedvem az egésznapos tévézéstől, tabletezéstől Read More »

sosem gondoltam volna, hogy így tudok rajzolni

“Nagyon örülök, hogy ennyit fejlődtem, sosem gondoltam volna, hogy így tudok rajzolni. Nagyon jól elmagyarázta az oktató a különböző technikákat, és ami még jobb: láthatóan, érthetően mutatta be. Csak pozitív élményeim vannak a tanfolyammal kapcsolatban.” Góré Boglárka Jobb agyféltekés rajz II.