Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

  • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
  • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
  • mindezt otthonod kényelméből,
  • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

nap
óra
perc
mp
Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Több van benned

akikre büszkék vagyunk

Valach Mária

Valach Mária vagyok, Kondoroson születtem. Egész eddigi életem művészek és művészet között zajlott.  Kezdődött Békéscsaba – Jókai Színház, Budapest – Nemzeti Színház, majd újra Békéscsaba. Mindig a jelmezek területén alkottam. Kipróbáltam magam a jelmeztervezésben és annak kivitelezésében is. Nagy szerelem volt! Nem gondoltam, hogy egyszer ecsetet fogok a kezembe… Azután úgy alakult, hogy nyugdíjas koromra …

Valach Mária Read More »

Iván Gabriella

Iván Gabriella szintén a Művészház végzőse. Olvassátok sorait, micsoda sikert ért el, és ez még csak az út eleje… Figylemmel kísérjük és izgalommal várjuk további sikereit! “Az az óriási megtiszteltetés ért, hogy beválogattak egy művészeti könyvbe, melyben 30 kortárs művészt mutatnak be.  Önéletrajzommal, fotómmal, és pár alkotásommal! 😀 Hihetetlen számomra, hogy olyan művészek mellett kaptam lehetőséget, akikre felnézek, …

Iván Gabriella Read More »

Dr. Perlik Alice

Dr. Perlik Alice végzősünk 2017. májusában rendezte meg, első selyem mandala kiállítása a Művészházban! Mérhetetlen büszkeség ez számunkra, hiszen Alice 3 éve kezdte bontogatni szárnyait nálunk, a Jobb agyféltekés és egyéb tanfolyamainkon. Azóta sok más képzésen is részt vett és most megtiszteltetés, hogy újra visszatérve hozzánk nálunk rendezte meg kiállítását!

Schmidt Ruth

Büszkeségünk: Schmidt Ruth, aki egy éve járt nálunk a Jobb agyféltekés rajztanfolyamon, és 2017. május 17-én nyílt meg élete első kiállítása a Duna Plázában! Ruth előtte is festett, de úgy érezte, nem tud arcokat festeni, így eljött hozzánk rajzolni tanulni, ami saját elmondása szerint nagy mértékben hozzájárult, hogy festményei sokkal kifejezőbbek és élethűbbek legyenek!