Barion Pixel

Több van benned

Bemutatkozás

Sok szeretettel üdvözöllek!

Célom, hogy minél több embernek, így Neked is visszaadjam az alkotás, a kreativitás örömét, és hogy megmutassam számodra, hogy sokkal többre vagy képes, mint azt valaha is gondoltad volna, valamint hogy “Benned is ott él a Művész!”.

kata-collage1

A 3 napos programunkon egyszerű technikák segítségével fokozatosan, lépésről-lépésre sajátítjuk el az élethű rajzolás titkait. S aki kedvet kap a folytatáshoz tovább fejlődhet velünk rendszeres Rajzklubunkon vagy egyéb tanfolyamainkon.

kata-collage3

A képzés bárkinek ajánlott, aki kedvet érez a kreativitása kibontakoztatására, szeret alkotni, szeretne kikapcsolódni és egy új képességet elsajátítani, vagy kíváncsi rá, hogy hogyan lehet a pálcikaemberből rövid idő alatt gyönyörű képet alkotni. A Jobb agyféltekés módszerrel összeálított rajztanfolyam gyerekeknek, már több szinten is elérhető a Művészházban s nemrégiben elindítottuk Rajzklubunkat is ahol szintén várjuk az alkotni vágyókat.

gyermekrajzklub3

A kurzusok egyaránt indulnak gyermekek(link) és felnőttek(link) részére is. Nézz körül nálunk!

Várunk sok szeretettel!

Bemutatkozó videónk

[youtube_sc url=”http://www.youtube.com/watch?v=pN1gryrnc-E” width=”700″ height=”396″ color=”white” theme=”light” border=”10″]

[atiranyito-dobozok]