Barion Pixel
pontmandala1

INGYENES Pontmandala workshop

Már csak eddig tudsz regisztrálni:

nap
óra
perc
mp

INGYENES
Pontmandala workshop!

Több van benned

Bemutatkozás

Sok szeretettel üdvözöllek!

Célom, hogy minél több embernek, így Neked is visszaadjam az alkotás, a kreativitás örömét, és hogy megmutassam számodra, hogy sokkal többre vagy képes, mint azt valaha is gondoltad volna, valamint hogy “Benned is ott él a Művész!”.

felnottrajz_collage4

A 3 napos programunkon egyszerű jobb agyféltekés rajzolási technikák segítségével fokozatosan, lépésről-lépésre sajátítjuk el az élethű rajzolás titkait. S aki kedvet kap a folytatáshoz tovább fejlődhet velünk rendszeres Rajzklubunkon vagy egyéb tanfolyamainkon.

felnottrajz_collage5

A képzés bárkinek ajánlott, aki kedvet érez a kreativitása kibontakoztatására, szeret alkotni, szeretne kikapcsolódni és egy új képességet elsajátítani, vagy kíváncsi rá, hogy hogyan lehet a pálcikaemberből rövid idő alatt gyönyörű képet alkotni.

felnottrajz_collage6

A kurzusok egyaránt indulnak gyermekek(link) és felnőttek(link) részére is. Nézz körül nálunk és találd meg melyik a Neked való rajztanfolyam!

Várunk sok szeretettel!

Bemutatkozó videónk

[youtube_sc url=”http://www.youtube.com/watch?v=pN1gryrnc-E” width=”700″ height=”396″ color=”white” theme=”light” border=”10″]

[atiranyito-dobozok]

Már csak eddig lehet regisztrálni:

nap
óra
perc
másodperc