Barion Pixel

Több van benned

Próbafeladat – Művészház asszisztens

Nagyon örülünk, hogy itt tartasz és jelentkezni szeretnél a Művészház asszisztens pozícióra. Ennek az oldalnak, amit most látsz, két célja van:

1) Az egyik az, hogy szeretnénk jobban megismerni téged, és ehhez feltettünk neked néhány kérdést
2) A másik célja az oldalnak pedig az, hogy lássuk, komolyan gondolod a jelentkezésedet. Nagyon sokan 100 és 100 helyre elküldik a jelentkezésüket és ők szerencsére elijednek ezektől a kérdésektől. 🙂

FONTOS! Csak azokat a jelentkezőket tudjuk kiértékelni, akik a teljes jelentkezési folyamaton végig mennek (Különben a rendszerünk nem is jelez nekünk, hogy új jelentkező van, csak a teljesen kitöltött jelentkezéseket látjuk.

EXTRA FONTOS INFORMÁCIÓ, KÉRLEK OLVASD EL:

Úgy látjuk, hogy nagyon sok jelölt mobiltelefonról kezdi meg a jelentkezési folyamatot, talán most TE is okostelefonon olvasod a sorokat. Telefonon szerintünk nehéz megfelelő részletességű, választékosságú és hosszúságú szövegeket írni. Ezt látszik igazolni a statisztika is: sokszor összecsapott, rövid válaszokat kapunk ezen az oldalon a kérdésekre és ez alapján vagyunk kénytelenek megítélni a jelölt személyiségét.

Kérlek Te ne csapd össze a válaszaidat ezen az oldalon 🙂 Azt szeretnénk, ha tényleg megismerhetnénk téged, hiszen az itt megadott válaszaid szerepet fognak játszani abban, hogy tovább jutsz-e a következő körbe.

Ha esetleg úgy döntenél, hogy átülsz egy számítógéphez – ahol talán könnyebb részletesebb válaszokat adni – elküldtük emailben neked ennek az űrlapnak a linkjét. Tehát csak át kell ülnöd a gépedhez és megnyitni. 🙂 Ha esetleg nem kaptad volna meg az e-mailt, akkor nyugodtan küldd el magadnak ezt a linket (amin most vagy, akár Messengeren és utána nyitsd meg számítógépről.

Köszönjük a megértésed és sok sikert kívánunk számodra! (Ha pedig Te már alapból rendes billentyűzettel kezdted, akkor bocs és hajrá neked is!)