Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

  • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
  • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
  • mindezt otthonod kényelméből,
  • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

nap
óra
perc
mp
Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Több van benned

Próbafeladat – Művészház asszisztens

Nagyon örülünk, hogy itt tartasz és jelentkezni szeretnél a Művészház asszisztens pozícióra. Ennek az oldalnak, amit most látsz, két célja van:

1) Az egyik az, hogy szeretnénk jobban megismerni téged, és ehhez feltettünk neked néhány kérdést
2) A másik célja az oldalnak pedig az, hogy lássuk, komolyan gondolod a jelentkezésedet. Nagyon sokan 100 és 100 helyre elküldik a jelentkezésüket és ők szerencsére elijednek ezektől a kérdésektől. 🙂

FONTOS! Csak azokat a jelentkezőket tudjuk kiértékelni, akik a teljes jelentkezési folyamaton végig mennek (Különben a rendszerünk nem is jelez nekünk, hogy új jelentkező van, csak a teljesen kitöltött jelentkezéseket látjuk.

EXTRA FONTOS INFORMÁCIÓ, KÉRLEK OLVASD EL:

Úgy látjuk, hogy nagyon sok jelölt mobiltelefonról kezdi meg a jelentkezési folyamatot, talán most TE is okostelefonon olvasod a sorokat. Telefonon szerintünk nehéz megfelelő részletességű, választékosságú és hosszúságú szövegeket írni. Ezt látszik igazolni a statisztika is: sokszor összecsapott, rövid válaszokat kapunk ezen az oldalon a kérdésekre és ez alapján vagyunk kénytelenek megítélni a jelölt személyiségét.

Kérlek Te ne csapd össze a válaszaidat ezen az oldalon 🙂 Azt szeretnénk, ha tényleg megismerhetnénk téged, hiszen az itt megadott válaszaid szerepet fognak játszani abban, hogy tovább jutsz-e a következő körbe.

Ha esetleg úgy döntenél, hogy átülsz egy számítógéphez – ahol talán könnyebb részletesebb válaszokat adni – elküldtük emailben neked ennek az űrlapnak a linkjét. Tehát csak át kell ülnöd a gépedhez és megnyitni. 🙂 Ha esetleg nem kaptad volna meg az e-mailt, akkor nyugodtan küldd el magadnak ezt a linket (amin most vagy, akár Messengeren és utána nyitsd meg számítógépről.

Köszönjük a megértésed és sok sikert kívánunk számodra! (Ha pedig Te már alapból rendes billentyűzettel kezdted, akkor bocs és hajrá neked is!)