Barion Pixel

Több van benned

Éva – bemutatkozás

Sziasztok!

 

 Molnár Éva vagyok, jelenleg sminkes, arc- és testfestő.

 

 1991-óta idegenvezetéssel foglalkozom, 1999-ben szereztem közgazdász diplomát, a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Főiskolán.

 

 2010-ben valóra vált egy gyermekkori álmom, betekintést nyertem a sminkelés rejtelmeibe. Ezt követte az arcfestés, és a nagy szerelem, a testfestés.

 

Több tanfolyamot is elvégeztem, leginkább külföldön, de mind a mai napig járok továbbképzésekre, mert azt gondolom, az embernek folyamatosan fejlődnie kell ahhoz, hogy a legjobbat nyújtsa.

 A Művészházban tavaly decemberben elvégeztem a jobb agyféltekés rajztanfolyamot, melynek során bekerültem egy fantasztikus csapatba. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy mára már én is oktatok.

 A festési technikák közül az egy mozdulat díszítő festést sajátítottam el elsőként, a vizsgamunkámat is ezzel festettem.

testfestés egy mozdulatEz a festési módszer hazánkban még nem igazán ismert, én is az Egyesült Államokban hallottam róla, és ott vettem  részt az első oktatáson.

Az egy mozdulat festés egy olyan díszítőfestés, ahol egy lendülettel meg tudjuk festeni a színeket, fényeket és árnyékokat.

Különösebb felsőfokú művészeti képzettség nélkül bárki számára elsajátíthatóak az alapok, és onnantól kezdve már csak gyakorláson múlik minden.

Ezeket az alapokat szeretném megismertetni és megszerettetni veled.

Várlak szeretettel az Egy mozdulat festés tanfolyamon!

Ha kíváncsi vagy, milyen egy Világbajnok ezüstérmes testfestő munka közben, nézd meg ezt a videót Éváról:

[atiranyito-dobozok]