Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

  • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
  • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
  • mindezt otthonod kényelméből,
  • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

nap
óra
perc
mp
Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Több van benned

Éva – bemutatkozás

Sziasztok!

 

 Molnár Éva vagyok, jelenleg sminkes, arc- és testfestő.

 

 1991-óta idegenvezetéssel foglalkozom, 1999-ben szereztem közgazdász diplomát, a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Főiskolán.

 

 2010-ben valóra vált egy gyermekkori álmom, betekintést nyertem a sminkelés rejtelmeibe. Ezt követte az arcfestés, és a nagy szerelem, a testfestés.

 

Több tanfolyamot is elvégeztem, leginkább külföldön, de mind a mai napig járok továbbképzésekre, mert azt gondolom, az embernek folyamatosan fejlődnie kell ahhoz, hogy a legjobbat nyújtsa.

 A Művészházban tavaly decemberben elvégeztem a jobb agyféltekés rajztanfolyamot, melynek során bekerültem egy fantasztikus csapatba. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy mára már én is oktatok.

 A festési technikák közül az egy mozdulat díszítő festést sajátítottam el elsőként, a vizsgamunkámat is ezzel festettem.

testfestés egy mozdulatEz a festési módszer hazánkban még nem igazán ismert, én is az Egyesült Államokban hallottam róla, és ott vettem  részt az első oktatáson.

Az egy mozdulat festés egy olyan díszítőfestés, ahol egy lendülettel meg tudjuk festeni a színeket, fényeket és árnyékokat.

Különösebb felsőfokú művészeti képzettség nélkül bárki számára elsajátíthatóak az alapok, és onnantól kezdve már csak gyakorláson múlik minden.

Ezeket az alapokat szeretném megismertetni és megszerettetni veled.

Várlak szeretettel az Egy mozdulat festés tanfolyamon!

Ha kíváncsi vagy, milyen egy Világbajnok ezüstérmes testfestő munka közben, nézd meg ezt a videót Éváról:

[atiranyito-dobozok]

nap
óra
perc
másodperc