Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

  • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
  • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
  • mindezt otthonod kényelméből,
  • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

nap
óra
perc
mp
Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Több van benned

Kriszti – bemutatkozás

Nagyon szeretek rajzolni, kreatív dolgokat csinálni saját magam és szeretteim számára.

Sok rajzversenyen lettem első helyezett és több iskolában vannak műveim kiállítva, amikre nagyon büszke vagyok és nagyon örülök, hogy másoknak is tetszik, amit alkotok.

Régi álmom volt elvégezni egy jobbagyféltekés rajztanfolyamot, hogy ott fejlődhessek és új dolgokat tanulhassak meg. Az egyik születésnapi ajándékom az volt, hogy eljöhettem ide a Művészházba egy jobbagyféltekés rajztanfolyamra.

Az elvégzett tanfolyamok alatt egyre jobb és jobb viszonyt alakítottam ki a Művészház alkalmazottjaival, nagyon megtetszett az a légkör, ami itt körbe leng mindenkit. Egy nap találtam egy hirdetést, hogy a Művészházba gyerekrajz oktatót keresnek. Rögtön jelentkeztem, hiszen szeretem ezt csinálni, nem lehetne jobb munkám annál, amit szeretek.

„Válassz olyan foglalkozást, amit szeretsz és soha többé nem kell dolgoznod.”

/Confucius/

Szerencsémre Katáék beválogattak engem! Így lehetőséget kaptam arra, hogy – egy több hónapos képzést követően –  Jobb agyféltekés gyermek rajztanfolyamokat tartsak!

Azóta a már sok-sok tanfolyamomon túl nagy örömmel gondolok vissza minden egyes csoportocskámra. Szeretem a maximumot nyújtani, amit csak tudok, hogy a gyerekek tőlem is megtanulhassák azt, amit Kata tanított nekem.

Fiatalos lendületemmel és gyermekközpontú szemléletemmel úgy gondolom, hogy egy olyan jó hangulatú tanfolyami élményt tudok  átadni a gyerekeknek, amikre egész életük során örömmel gondolnak majd vissza.

Remélem találkozunk a tanfolyamon, addig is Sziasztok!

 

 

[atiranyito-dobozok]

nap
óra
perc
másodperc