Barion Pixel

Több van benned

Kriszti – bemutatkozás

Nagyon szeretek rajzolni, kreatív dolgokat csinálni saját magam és szeretteim számára.

Sok rajzversenyen lettem első helyezett és több iskolában vannak műveim kiállítva, amikre nagyon büszke vagyok és nagyon örülök, hogy másoknak is tetszik, amit alkotok.

Régi álmom volt elvégezni egy jobbagyféltekés rajztanfolyamot, hogy ott fejlődhessek és új dolgokat tanulhassak meg. Az egyik születésnapi ajándékom az volt, hogy eljöhettem ide a Művészházba egy jobbagyféltekés rajztanfolyamra.

Az elvégzett tanfolyamok alatt egyre jobb és jobb viszonyt alakítottam ki a Művészház alkalmazottjaival, nagyon megtetszett az a légkör, ami itt körbe leng mindenkit. Egy nap találtam egy hirdetést, hogy a Művészházba gyerekrajz oktatót keresnek. Rögtön jelentkeztem, hiszen szeretem ezt csinálni, nem lehetne jobb munkám annál, amit szeretek.

„Válassz olyan foglalkozást, amit szeretsz és soha többé nem kell dolgoznod.”

/Confucius/

Szerencsémre Katáék beválogattak engem! Így lehetőséget kaptam arra, hogy – egy több hónapos képzést követően –  Jobb agyféltekés gyermek rajztanfolyamokat tartsak!

Azóta a már sok-sok tanfolyamomon túl nagy örömmel gondolok vissza minden egyes csoportocskámra. Szeretem a maximumot nyújtani, amit csak tudok, hogy a gyerekek tőlem is megtanulhassák azt, amit Kata tanított nekem.

Fiatalos lendületemmel és gyermekközpontú szemléletemmel úgy gondolom, hogy egy olyan jó hangulatú tanfolyami élményt tudok  átadni a gyerekeknek, amikre egész életük során örömmel gondolnak majd vissza.

Remélem találkozunk a tanfolyamon, addig is Sziasztok!

 

 

[atiranyito-dobozok]