Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

  • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
  • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
  • mindezt otthonod kényelméből,
  • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

nap
óra
perc
mp
Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Több van benned

Kreativitás fejlesztése

Kreativitás:

A kreativitás nem más, mint amikor a korábbi ismereteinket felhasználva valami teljesen új megoldást hozunk létre.

Íme a 2+1 kreativitást fejlesztő feladat! 🙂

Kreativitást fejlesztő feladat 1#

A jobb agyféltekés rajzolás egy igen hasznos és nagy eredményeket hozó technikája a NEGATÍV TÉR rajzolása. Azt a dolgot, amit éppen szeretnénk lerajzolni pozitív formának hívjuk és mindazt, ami körülötte van negatív térnek. Pl. a szék maga a pozitív forma és azt körül vevő tér a negatív tér.

Nézzetek ki az ablakon és keressetek gyermekeddel minél több negatív teret. Pl. Ne a háztetőt lássátok, hanem az azt körül ölelő felhőket. Millió és millió negatív tér vesz körül benneteket. Legyetek benne kreatívak.

És hogy ez hogyan fejleszti a kreativitást? Úgy, hogy ha szeretne megoldani egy dolgot, vagy egy problémát, akkor néha a szokásos módon nem megy. Ilyenkor kell egy új nézőpontot felvenni, ami egyből megoldja a helyzetet. Ez lesz a “negatív tér” nézőpontja.

Ha gyermeked képes új és új nézpontokat felvenni, mint a negatív tér esetében, akkor az elé álló problémákra a legkreatívabb megoldásokat fogja kitalálni!

Kreativitást fejlesztő feladat 2#

A jobb agyféltekés rajzolás másik átütő gyakorlata vakrajzolás. Ilyenkor úgy rajzolunk, hogy nem nézünk oda a lapra.

És hogy ez miért eredményes? Mert ez nem logikus, ami bizony nem fog tetszeni a racionáli bal agyféltekének, így egy idő után feladja a harcot és akkor kap teret a jobb agyfélteke működése.

Hogyan csináljátok? Tegyetek magatok elé egy tárgyat, amit szeretnétek lerajzolni és tekintetetekkel kövessétek annak körvonalát. A papíron pedig ugyanolyan irányba és sebességgel húzzátok a ceruzátokat. Az eredmény valószínűleg nem lesz életetek legcsodálatosabb rajza. 🙂 De itt nem is ez a cél.

A cél a játékosság és a jobb agyfélteke fejlesztése, amelynek segítségével egyszerűen csak érzünk és cselekszünk.

Kreativitást fejlesztő feladat 3#

Gyertek el a Jobb agyféltekés gyermek rajztanfolyamra, ahol kifejezetten úgy állítottuk össze a feladatokat, hogy a gyerekek abszolút használják, fejlesszék a kreativitásukat.

A tanfolyam során elörszőr eszközöket adunk a kezükbe, ami sokat lendít a rajztudásukon, majd pedig a megtanult módokkal szabadon kitalálva és alkalmazva alkotnak saját csodákat.

Kattints és nézd meg, hogyan! 

nap
óra
perc
másodperc