Barion Pixel

Fedezd fel a pasztell ceruzák varázslatos világát egyedülálló módon, ahol a fekete lap és a fehér ceruza találkozása valódi művészeti csodákat hoz létre!

Ezen az online tanfolyamon:

  • megismerkedhetsz a pasztell rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
  • megtanulhatsz lélegzetelállító fekete-fehér alkotásokat készíteni,
  • mindezt otthonod kényelméből,
  • saját tempódban.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

A fekete lapra fehér pasztell ceruzával készült alkotások szuper átmenet a már megszokott ceruza és a pasztellkréta között. Ugyanis itt a ceruza belsejében pasztell bél van. Így ismerős eszközzel próbálhatsz ki egy új anyagot.

Másrészt ha csak egy színnel dolgozol egyszerre, – ebben az esetben a fehérrel – akkor csak egy dologra kell figyelned: az adott rész világosságával, vagy sötétségével.
Így tökéletesen be tudod gyakorolni az eszköz használatát, és ha már jól megy, akkor jöhetnek a különféle színek.

Nagyon gyors, látványos, élvezetes technika! Könnyedén juttat sikerre és eredményre.

A képzésed anyagait bármikor eléred online, videók formájában a saját gépeden, tableteden, vagy telefonodon bárhol vagy is a világon.

Ha elakadtál, kérdezz bátran VIP csoportunkban bármikor segítünk.

Mivel tapasztalt oktató vezeti a kezed alkotás közben, így sokkal gyorsabban fejlődhetsz. Nem egyedül kell rájönnöd az áttetsző dolgok rajzolásának mikéntjére hosszú idő alatt, hanem képzett oktatónk segíti a kezed.

Haladj a saját tempódban! A képzés egyéni időbeosztásban végezhető, akár többször is visszanézhető.

A képzésed anyagait bármikor eléred online a saját gépeden, tableteden vagy telefonodon, bárhol vagy is a világon.

A tanfolyam anyagaihoz a későbbiekben is hozzáférést biztosítunk, így a saját egyéni tempódban haladhatsz, és az anyagokat bármikor újra nézheted.

Korlátlan számban ismételhet a leckéket.

VIP Facebook csoportunkban bármikor kérdezhetsz, megoszthatod a sikereid, vagy inspirálódhatsz.

Nem egyedül kell rájönnöd az áttetsző dolgok rajzolásának mikéntjére hosszú idő alatt, hanem képzett oktatónk segíti a kezed.

A tanfolyamot maximálisan saját időbeosztásod szerint csinálhatod, így annak hosszát nehéz megmondani.

Azonban a 26 videóból álló, közel 3 órás tanfolyam részletekbe menő technikákat ad át számodra, hogy a látványos rajzokat készíthess.

Gyakran ismételt kérdések

Nem szükséges. A tanfolyamon mutatunk számodra egy nagyon egyszerű körvonal rajzolás módot, aminek segítségével könnyedén tudod a rajzod alapjait ekészíteni.

Az online tanfolyam 14 éves kortól ajánlott.

Jelentkezést követően e-mailen kapsz egy kódot és egy pontos leírást, hogy hogyan tudsz belépni. Ezek segítségével tudsz majd bejelentkezni  egy külön weboldalon.

A tanfolyamhoz korlátlan ideig hozzáférsz. A videókat tesztszőlegesen bármikor nézheted, félbehagyhatod és újraindíthatod.

Nem. Az Online Pasztell Ceruzás  rajztanfolyam rövidebb blokkokból tevődik össze,  azokat bármikor megállíthatod és később is folytathatod.

A videókhoz korlátlan hozzáférést kapsz.

Garancia

Élvezd felhőtlenül a Művészházban az online alkotást, hisz a SIKERÉLMÉNYRE 100% garanciát vállalunk! Ha úgy érzed, hogy a tanfolyam nem nyújtott számodra sikerélményt, vagy nem vagy elégedett vele, akkor visszafizetjük a tanfolyam díját.

Nem kell mást tenned, csak a vásárlást követő 30 napon belül írásban jelezned számunkra.

Pasztell Ceruza - Feketén Fehérrel