Barion Pixel
pontmandala1

INGYENES Pontmandala workshop

Már csak eddig tudsz regisztrálni:

nap
óra
perc
mp

INGYENES
Pontmandala workshop!

Több van benned

Őszi séták: füst (egyszeri ajánlat)

Könnyen alkalmazható, egyszerű rajzolási technikák

Köd, füst, gőz 4 tehnikával

SZABAD KÉZZEL

Az olyan áttetsző dolgok rajzolása, mint a füst, köd vagy gőz nagyon izgalmas téma és a tájkép rajzolás fontos eleme. Hogyan tegyük láthatóvá és élethűvé őket? 

Ha már te is rajzolsz egy ideje, akkor tudod, hogy egy idő után keresi az ember a kihívásokat. Vajon hogyan lehet ezt-azt még élethűbben megvalósítani?

Ha még kezdő rajzoló vagy, akkor óriási turbó, ha instant kapod a trükköket a különféle hatások megvalósítására és nem neked kell rájönni jó pár kudarc, esetleg kukában landolt rajz után.

Bármelyik táborba is tartozol, nagy segítség lesz számodra új online tanfolyamunk, ahol megtanulod többek között, hogy hogyan rajzolj fejből egy finoman gözőlgő teát.

Akár -85%

Az akció igénybevételére ennyi idő maradt:

nap
óra
perc
másodperc

Nézzük részletesen, mit fogsz megtanulni az Őszi Séták Online Rajztanfolyamon

1. RÉSZ: Gőz rajz

Az őszi sétát kezdjük először is egy finom, meleg, gőzölgő teával, amit grafittal készítük el, mert a grafitos rajzolás mindennek az alapja.

Ennek a résznek az lesz a különlegessége, hogy nincs hozzá mintakép és szabad kézzel fogunk rajzolni.

Sokan álmodoznak róla, hogy végre a képről való másolás után talán majd egyszer fejből is tudnak majd rajzolni...

Most itt a lehetőség! Andi lépésről-lépésre megmutatja számodra a részletes videón, hogy hogyan tudsz egyszerűen, fejből rajzolni.

Akkor sem kell félned, ha kezdő rajzoló vagy! Nem csak azért, mert Andi végig “fogja a kezed”, hanem mert, ha mégsem lennél elégedett a tanfolyammal, akkor az elégedettségi garancia keretében visszautaljuk a tanfolyamod díját. Mindamellett, hogy belépsz a rajzolás egy vágyott rétegébe, megtanulod a gőz ábrázolását. 

Sőt láthatod a vonatgőz megrajzolásának a módját, ami tulajdonképpen felhőrajzolás is lehet és még egy plusz videóban további gőz rajzolási technikákat kapsz.

Mit fogsz megtanulni ebben a részben?

1. Bónusz:

Első bónuszunk keretében megmutatjuk, hogy hogyan alkoss meg egy gőzölgő italt akvarell festék és pasztell kréta segítségével.

Szóval jó sok mindent belecsomagoltunk ebbe a tanfolyamba. S ez még csak a tanfolyam első harmada.

2. RÉSZ Gomolygó füst

Az őszi táj másik jellegzetessége a füst. Ebben a részben, hogy jó alaposan meg tudd tanulni a füstrajzolás mikéntjét – egy különleges technikával, fekete papíron – fehér pasztellel fogunk gyakorolni. 

Ez egy imádnivaló stílus. Látványos, gyors, könnyen elsajátítható. (Ráadásul erről külön tanfolyamunk is van, de így már az alapokat ezen tanfolyamon belül elsajátíthatod.) 

A pasztellel való füstrajzolást egyébként bátran alkalmazhatod más eszközökkel rajzolt, vagy akár akvarellel festett képeken is.

Mit fogsz megtanulni ebben a részben?

2. Bónusz:

Második bónuszunk keretében megmutatunk számodra három példát három kreatív füst elkészítésére.

Szintén a fejből való rajzolást gyakorolhatod, ráadásul kreatívan.

Megmutatja számodra Andi, hogy hogyan tudsz saját magad kitalálta figurákat belerajzolni a gomolygó füstbe.

3. RÉSZ Misztikus köd

A köd finom fátyolként terül a tájra, és varázslatos hangulatot kölcsönöz neki. Ráadásul a tájképek mindenkor nagyon népszerűek, hiszen épp a természet aktuális, mégis örökkévaló hangulatait tudjuk kifejezni általuk.

Ebben a részben egy ilyen misztikus – vagyis ködös tájat készítünk el.
Méghozzá kétféle technikával: pasztellkrétával és akvarellel.

Nagyon izgalmas élmény, hogy kétféle módon is el tudsz majd készíteni egy képet.

Mit fogsz megtanulni ebben a részben?

3. Bónusz:

Harmadik bónuszként megmutatjuk, hogy hogyan készíts egy ködös tájképet akvarell technikával.

A videók során alaposan begyakorolod az akvarell elsajátításához nélkülözhetetlen vízkontrollt.

Megtanulod, hogy kell és érdemes rétegezni a tónusokat a festés során.

Mit mondanak online tanfolyaminkról végzőseink?

"Nagyon sokat tanultam fejlődtem! Hihetetlen! Nagyon jó volt az oktató, ahogy levezette! Nagyon sok mindenre megtanított egy nap alatt! Biztos, hogy megyek tovább! Köszönöm a lehetőséget!"
"Nagyon szeretem az online tanfolyamaitokat! Részletes, könnyen követhető, jó hangulatú videókon keresztül lehet tanulni, itthonról saját tempóban! Nagyon köszönöm a lehetőséget! Sok sikert, és továbbra is ilyen jól szervezett, magas színvonalú csapatmunkát kívánok nektek! "
"Nem kell reklámozni a Művészházat, rengetegen ismerik mára már. Kábé 32 éve nem rajzoltam semmit, mikor ajándékba kaptam az első jobb agyféltekés tanfolyamomat. Egy Dalí portrét rajzoltam mindannyiunk sikereként. Azóta eltelt 5-6 év és még kiforrottabb lett a Művészház tudása amit átadhat, úgyhogy te még ennél is jobbat tudsz készíteni!"

Nem akarsz zsákbamacskát?
Nézz bele a tanfolyamba!

Milyen bónuszokat kapsz a tanfolyam mellé?

1. BÓNUSZ:

Első bónuszunk keretében megmutatjuk, hogy hogyan alkoss meg egy gőzölgő italt a grafit technikán túl akvarell festék és pasztell kréta segítségével.

2. BÓNUSZ:

Második bónuszunk keretében megmutatunk számodra három példát három kreatív füst elkészítésére.

3. BÓNUSZ:

Harmadik bónuszként megmutatjuk, hogy hogyan készíts egy ködös tájképet akvarell technikával. A videók során alaposan begyakorolod az akvarell elsajátításához nélkülözhetetlen vízkontrollt. Megtanulod, hogy kell és érdemes rétegezni a tónusokat a festés során.

+ VIP Közösség, ahol támogatást kapsz és akikkel együtt fejlődhetsz, inspirálódhatsz

Alkotás közben óhatatlanul jöhet olyan pillanat, amikor jó lenne egy gyakorlott társ véleménye, segítsége a rajzolással kapcsolatban. Itt kérdezhetsz is. A Művészház VIP Klub facebook csoportban segítő és építő tanácsokra találsz, vagy büszkén mutogathatod elkészült alkotásod.  A csoportban folyamtos inspirációt, tippeket kapsz, hogy az élet monotonitása ellenére is fennmaradjon az alkotókedv, sőt egymást segítve tovább nőjön. 

+ Örökös kedvezménykupon művészellátókba

 

Az online rajzprogramod mellé ajándékba kapsz két művészellátóba 10-10%-os örökös kedvezménykupont, így ha elfogynak az eszközeid, akkor könnyedén tudsz akár online is újakat rendelni, ráadásul MŰVÉSZHÁZ KEDVEZMÉNNYEL! 

Rendeld meg a tájkép sorozat többi részét is!

Rendeld meg most az Őszi Séták: Füst, Gőz, Köd online tanfolyam mellé különleges csomagban a tájékép sorozat többi tagját is, hogy még átfogóbb gyakorlati tudást kapj.

Mit tartalmaz a tájkép csomag?

Miért érdemes még ezt választanod?

Pénzt tudsz megspórolni

A programon részletes tudást, tippet és azonnal használható gyakorlati tanácsot kapsz a rajzolással kapcsolatban töredék áron lépésről-lépésre, könnyen alkalmazható módon.

Ráadásul még az utazási, esetleg szállás költséget is megspórolod.

Rengeteg időt takarítasz meg

Mivel a technikákra nem magadtól kell sok-sok időn, elrontott rajzon és kudarcok árán rájönnöd, hanem azokat tapasztalt oktatótól instant kapod meg, így rengeteg időt spórolsz meg, hogy neked már csak az alkotás valóban élvezetes része maradjon meg. Háromszor annyit fogsz fejlődni kétszer olyan gyorsan.

Kipróbált, működő technikák

A több tízezer nálunk végzett résztvevő biztosítja az online tanfolyamon a valóban működőképes, kipróbált technikákat. Tapasztalt oktató vezeti a kezed alkotás közben.

Könnyen megvalósítható, gyakorlati tippek

11 éves oktatói tapasztalatunk alapján állítottuk össze számodra a gyakorlatorientált, könnyen elsajátítható technikákat, hogy töredék idő alatt szoksorosára tudj fejlődni.

Te irányítasz

A videókat saját időbeosztásod szerint akkor végzed, amikor számodra megfelelő. Saját tempódban tudsz fejlődni. Nem kell senkihez sem igazodnod.

A lejárat nélküli hozzáféréssel annyiszor és akkor nézed meg a videókat, ahogy jól esik. Nem kell azon aggódnod, hogy mikor fog lejárni a jogosultságod.

Kényelmes tanulás

Otthonról kényelmesen kapcsolódhatsz ki és fejlődhetsz saját időbeosztásod szerint.

Szép képminőségben nézheted a videókat, azokat profi kamerákkal vettük fel.

Korlátlan számban ismételheted a leckéket.

Hogyan lehet tiéd a tanfolyam?

Válassz a lehetőségek közül amely számodra a legmegfelelőbb és tedd a kosárba.

Fizesd ki biztonságosan bankkártyával. A bankkártya adataidat nem ismerem és nem is tárolom. Az itt megadott bankkártya-adataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítja a rendszer a fizetési szolgáltatónak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos, mintha egy boltban vásárolnál.

Olvasd el az e-mailen kapott tájékoztatót. Ha promóciók mappába érkezne, akkor húzd át a bejövő mappába, hogy biztos ne maradj le semmilyen fontos információról.

Vegyél részt a tanfolyamon és élvezd az alkotást.

Garancia

Élvezd felhőtlenül a Művészházban az online alkotást, hisz a SIKERÉLMÉNYRE 100% garanciát vállalunk! Ha úgy érzed, hogy a tanfolyam nem nyújtott számodra sikerélményt, vagy nem vagy elégedett vele, akkor visszafizetjük a tanfolyam díját.

Nem kell mást tenned, csak a vásárlást követő 30 napon belül írásban jelezned számunkra.

Célunk, hogy alkoss, kikapcsolódj, feltöltődj és örömöd leld a rajzolásban. Mert tudjuk, hogy ezektől jobb lesz a kedved és így a környezetedé is, ami pedig mindent előre visz.

A küldetésünk továbbra is: “Megmutatni minél több embernek a művészeteken keresztül, hogy valójában sokkal többre képes, mint azt valaha gondolta volna magáról!”

ŐSZI SÉTA:
KÖD, FÜST, GŐZ
ONLINE
RAJZTANFOLYAM

27990 Ft
 • 3 téma 4 technikával való elsajátítása
 • Saját tempóban haladás
 • Sikergarancia
 • Korlátlan hozzáférés
 • 1. BÓNUSZ: Gözölgő ital akvarell-pasztell technikával
 • 2. BÓNUSZ: Kreatív füst rajzolás 3 technikával
 • 3. BÓNUSZ: köd ábrázolás akvarell technikával
 • Művészház VIP tagság és kérdezési lehetőség
 • 10% kedvezmény, amely két művészellátó boltban váltható be

TÁJKÉP CSOMAG:
- ŐSZI SÉTA: KÖD, FÜST, GŐZ
- FA RAJZ ONLINE TANFOLYAM
- VIRÁG RAJZ ONLINE TANFOLYAM
ONLINE RAJZTANFOLYAM

82500 Ft
 • Köd, füst, gőz 4 technikával való elsajátítása - 3 kép elkészítésével
 • Virág Rajz Online tanfolyam - 5 virág elkészítésével
 • Fa Rajz Online tanfolyam - 9 rajz elkészítésével
 • 10 modul
 • 17 rajz elkészítése
 • Saját tempóban haladás
 • Sikergarancia
 • Korlátlan hozzáférés
 • 1. BÓNUSZ: Gözölgő ital akvarell-pasztell technikával
 • 2. BÓNUSZ: Kreatív füst rajzolás 3 technikával
 • 3. BÓNUSZ: köd ábrázolás akvarell technikával
 • Művészház VIP tagság és kérdezési lehetőség
 • 10% kedvezmény, amely két művészellátó boltban váltható be
Füst

Őszi séta: füst

Jelentkezés a tanfolyamra

Tanfolyam díja:

8.990 Ft 495 Ft

Foglald le a helyed most!