Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

  • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
  • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
  • mindezt otthonod kényelméből,
  • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

nap
óra
perc
mp
Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Több van benned

Kreativitásod Győzelme – Online Rajzprogram A-tól Z-ig

Most kezded a rajzolást?

Elakadtál a fejlődésben?

Így tanulj meg rajzolni akár fél év alatt saját időbeosztásodban

Csatlakozz Te is Magyarország legnagyobb online rajziskolájához

11 éves tapasztalatunkon alapuló online rajzprogramunk segítségével napról-napra, hétről-hétre egyre több technikát sajátíthatsz el könnyen érthető, részletes, magyar nyelvű videók segítségével, a saját időbeosztásodban otthonról kényelmesen.

ONLINE TANFOLYAM RÉSZTVEVŐ
0

TE döntesz, milyen sebességgel haladsz

A teljes “Mindet Tudó” program fél éves intenzív alkotással, vagy 1 éves munka melletti haladással is elvégezhető. Így teljesen rajtad áll, hogy milyen tempóban haladsz. Nem kell igazodnod senkihez.

A Művészház online rajzprogramja végigvezet az úton akár a teljesen
kezdő szinttől a szabadkézi rajzokig

Online Rajz- és festőtanfolyamok
GIGA AKCIÓVAL!

Rendeld meg most!

ÖRÖKÖS HOZZÁFÉRÉS, KORLÁTLAN ISMÉTLÉS, SIKERGARANCIA

Miért nem tudtál eddig rendesen
megtanulni rajzolni?

5 zsákutca, amibe belefuthattál

Nincs időd ...

Jól hangzik, hogy gyakorlással előbb-utóbb rájössz, hogy hogyan csináld, de a sok elrontott rajz és a kudarcélmény gyorsan elvehetik a kedved a folytatástól.

Ráadásul a sűrű időbeosztásod is nehezíti, hogy egy-egy tantermi tanfolyamon részt vegyél, a sok felesleges utazásról nem is beszélve.

Azonban:

Nem tudod, hogyan kezd ...

A rajzolás elsőre igen összetettnek tűnik. Az ember azt se tudja, honnan kezdje.

Ha nem a megfelelő szinten kezdesz el valamit megtanulni, akkor a kimaradt lépcsőfokok sikertelenséget eredményeznek. Pedig az alkotás rengeteg örömöt és feltöltődést tud adni.

Azonban:

Leértékelés ...

Sokaktól hallom, hogy bár lelkesedéssel vágtak bele a rajzolásba, azonban pár “jóindulatú” kritika miatt, inkább úgy gondolják, hogy jobb ha nem folytatják. Az első ilyen élmények már ovis, iskolás korban is megpecsélhetik az ember kreativitását.

A rajzolással, kreativitással kapcsolatos sok-sok leértékelés teljesen elveszik az ember kedvét a további folytatástól.

Azonban:

Önbizalomhiány ...

Sokakban ott él az önbizalomhiány, a félelem, hogy mit fognak szólni mások az alkotásaikhoz, így neki se mernek vágni rég dédelgetett álmuknak, hogy megtanuljanak rajzolni.

Pedig ég bennük a vágy, így talán benned is, hogy örömüket leljék a rajzolásban és alkossanak, kreáljanak.

Azonban:

Nem érzed magad tehetségesnek ...

Sokak azt hiszik, hogy a rajzoláshoz tehetség kell, ezért neki se mernek állni az alkotásnak. S ez az elképzelés teljesen lehetetlenné teszi, hogy belevágjanak.

Azonban:

Hogyan segít neked az online rajzprogram?

11 év és több mint 30 000 résztvevő tapasztalatából tudjuk, hogy a rajzolás tanulható képesség és tökéletes útja a lélek megpihenésének, a szellem fejlődésének és a kreatív, feltöltő kikapcsolódásnak.

A programot úgy állítottuk össze számodra, hogy:

Válaszd ki az igényeidnek és érdeklődési körödnek megfelelő rajzoló csomagot és éld át az alkotás örömét.

A Sikerélményt nyújtó Rajzprogramod
már készen van

Ez a program fog lépésről-lépésre eljuttatni az
az alapoktól a szabadkézi rajzolásig

MIRŐL SZÓL A 17+1 RÉSZES ONLINE RAJZPROGRAM?

CSOMAG
0
TANFOLYAM
0
VIDEÓ
0
ONLINE TANFOLYAM RÉSZTVEVŐ
0

Mit kapsz a Művészház 17+1 részes online Rajzprogramján?

A legrövidebb utat, hogy sikerélményed legyen a rajzolásban

Haladási programterv

A választott csomagod mellé kapsz egy haladási programtervet, ami a megfelelő nehézségi fokozat mentén fog vezetni téged az utadon és amin követheted az elért eredményeid és láthatod a következő lépéseid.

Mindent egy helyen

Végre nem kell ezer helyről összeszedned a rajzolási technikákat, hanem minden egy helyen megtalálsz és kényelmesen otthonról, saját időbeosztásoddal haladhatsz rajta.

Ráadásul, mivel a videókhoz korlátlan hozzáférést kapsz, így bármikor elakadsz, akkor újraismételheted az adott technikát.

17+1 online tanfolyamot töredék áron

Összeválogattuk számodra és nehézségi fokozat mentén sorrendbe tettük azt a 17+1 tanfolyamot, ami segít a kezdő lépésektől eljutni a haladó rajztechnikákig. Ráadásul extra kedvezménnyel az eredeti ár töredékéért juthatsz most hozzá.

Korlátok nélküliséget

Az korlátlan hozzáférésű tanfolyamokat saját időbeosztásod szerint nézheted, bármikor megállíthatod, ismételheted.

4 oktató sok évtizedes tudását

A Művészház csapatából 4 oktató adja át sok évtizedes, gyakorlati  tudását számodra és mutatja meg a részletes videók segítségével lépésről-lépésre, hogy hogyan rajzolj.

+ Folyamatos 10%-os kedvezménykupon művészellátókba

Az online rajzprogramod mellé ajándékba kapsz két művészellátóba 10-10%-os örökös kedvezménykupont, így ha elfogynak az eszközeid, akkor könnyedén tudsz akár online is újakat rendelni, ráadásul MŰVÉSZHÁZ KEDVEZMÉNNYEL! 

+ VIP Közösség, ahol támogatást kapsz és akikkel együtt fejlődhetsz, inspirálódhatsz

Alkotás közben óhatatlanul jöhet olyan pillanat, amikor jó lenne egy gyakorlott társ véleménye, segítsége a rajzolással kapcsolatban.

A Művészház VIP Klub facebook csoportban segítő és építő tanácsokra találsz, kérdezhetsz, vagy büszkén mutogathatod elkészült alkotásod. 

A csoportban folyamatos inspirációt, tippeket kapsz, hogy az élet monotonitása ellenére is fennmaradjon az alkotókedv, sőt egymást segítve tovább nőjön.

Kinek ajnálott a rajzprogram?

A rajzprogram csomagjai neked szólnak, ha

MOST 4 BÓNUSSZAL IS
MEGLEPÜNK:

1. Urban Sketchnig: Perspektivikus körvonalak elkészítésének lépései

2. Urban Sketching - tűfilc technika

3. Urban Sketching - színes fllc technika

4. Urban Sketching - tűfilc, akvarell technika

A “Mindent tudó extra csomag” mellé EXTRA BÓNUSZKÉNT MEGLEPÜNK napjaink divatos rajzolási stílusával az Urban Sketchinggel, azaz a város rajzolással.

Ráadásul itt már a rajzoláson túllépve megismerkedsz az ecsetfilc és az akvarell festés technikájával is.

Sikerek az online tanfolyamokról

"Nem kell reklámozni a Művészházat, rengetegen ismerik mára már. Kábé 32 éve nem rajzoltam semmit, mikor ajándékba kaptam az első jobb agyféltekés tanfolyamomat. Egy Dalí portrét rajzoltam mindannyiunk sikereként. Azóta eltelt 5-6 év és még kiforrottabb lett a Művészház tudása amit átadhat, úgyhogy te még ennél is jobbat tudsz készíteni!"
"Nagyon sokat tanultam fejlődtem! Hihetetlen! Nagyon jó volt az oktató, ahogy levezette! Nagyon sok mindenre megtanított egy nap alatt! Biztos, hogy megyek tovább! Köszönöm a lehetőséget!"
"Nagyon szeretem az online tanfolyamaitokat! Részletes, könnyen követhető, jó hangulatú videókon keresztül lehet tanulni, itthonról saját tempóban! Nagyon köszönöm a lehetőséget! Sok sikert, és továbbra is ilyen jól szervezett, magas színvonalú csapatmunkát kívánok nektek! "
"Elismerésemet is szeretném kifejezni, nagyon jó a tanfolyam! Gyerekkoromban szerettem rajzolni, de portrét sosem rajzoltam és igazából sosem próbáltam ki, hogy mire vagyok képes. 54 évesen már éppen itt volt az ideje, hogy megtegyem... :-)"

MŰVÉSZHÁZ: A RAJZTECHNIKÁK SZAKÉRTŐJE!

A LEGTÖBB RAJZTECHNIKA EGY HELYEN magyar nyelven, könnyedén

ONLINE TANFOLYAM RÉSZTVEVŐ
0

Mit mondanak végzőseink online tanfolyamainkról?

MIÉRT ÉRDEMES MÉG EZT VÁLASZTANOD?

Pénzt tudsz megspórolni

A programon rengeteg tudást, tippet és azonnal használható gyakorlati tanácsot kapsz a rajzolással kapcsolatban töredék áron lépésről-lépésre, könnyen alkalmazható módon.

Rengeteg időt takarítasz meg

Mivel a technikákra nem magadtól kell sok-sok időn, elrontott rajzon és kudarcok árán rájönnöd, hanem azokat instant kapod, így rengeteg időt spórolsz meg, hogy neked már csak az alkotás valóban élvezetes része maradjon meg. Háromszor annyit fogsz fejlődni kétszer olyan gyorsan.

Kipróbált, működő technikák

A több tízezer nálunk végzett résztvevő biztosítja az online tanfolyamon a valóban működőképes, kipróbált technikákat. Tapasztalt oktató vezeti a kezed alkotás közben.

Könnyen megvalósítható, gyakorlati tippek

11 éves oktatói tapasztalatunk alapján állítottuk össze számodra a gyakorlatorientált, könnyen elsajátítható technikákat, hogy töredék idő alatt szoksorosára tudj fejlődni.

Te irányítasz

A videókat saját időbeosztásod szerint akkor végzed, amikor számodra megfelelő.

Saját tempódban tudsz fejlődni. Nem kell senkihez sem igazodnod.

Kényelmes tanulás

Otthonról kényelmesen kapcsolódhatsz ki és fejlődhetsz.

Szép képminőségben nézheted a videókat, azokat profi kamerákkal vettük fel.

Korlátlan számban ismételheted a leckéket.

Garancia

Élvezd felhőtlenül a Művészházban az online alkotást, hisz a SIKERÉLMÉNYRE 100% garanciát vállalunk! Ha úgy érzed, hogy a tanfolyam nem nyújtott számodra sikerélményt, vagy nem vagy elégedett vele, akkor visszafizetjük a tanfolyam díját.

Nem kell mást tenned, csak a vásárlást követő 30 napon belül írásban jelezned számunkra.

Gyakran ismételt kérdések:

Az online tanfolyamokat a befizetésed követően azonnal eléred az e-mailen kapott jogosultságok segítségével.

Nem szükséges. A tanfolyamot úgy készítettük el számodra, hogy bármilyen előképzettség nélkül meg tudd csinálni.

Az online tanfolyam 14 éves kortól ajánlott.

A tanfolyam díjának beérkezését követően e-mailen kapsz egy kódot és egy pontos leírást. Ezek segítségével tudsz majd bejelentkezni  egy külön weboldalon és megnézni az előre felvett, profi képminőségű és tartalmú videókat.

Egyösszegű, éves befieztés esetén az összes csomagban szereplő tanfolyamhoz örökös hozzáférést kapsz.

Havi részletfizetés esetén a 12. részlet beérkezését követően örökös hozzáférést kapsz, de előfizetésed ideje alatt is hozzáférsz a csomagban szereplő összes tanfolyamokhoz.

A videókat tetszőlegesen bármikor nézheted, félbehagyhatod és újraindíthatod.

Nem. Az online rajzprogram rövidebb blokkokból tevődik össze,  azokat bármikor megállíthatod és később is folytathatod.

A videók nézhetősége nem jár le, azaz a jogosultságod korlátlan.

Ha a havi részletfizetést választod, akkor a sikeres fizetés után a következő hónap ugyanazon napján vonja le a Barion a következő részleted. Ehhez nem kell semmit tenned, minden automatikusan történik.

Sem fizetéskor, sem utána NEM TÁROLJUK a bankkártyád adatait. Azokat maximális biztonsággal a Barion fizetőhely kezeli teljeskörűen.

Válaszd ki az egyéniségedhez illő csomagot

Ez a program fog lépésről-lépésre eljuttatni az
az alapoktól a fejből való rajzolásig

Alapozó Turbó Portrék Mestere Mindent Tudó
18+1 Rajztechnika
Jobb agyféltekés rajzolás elmélete
Jobb agyféltekés rajzolás gyakorlata szem és portré rajz lépései
Portré Rajzolás 22 lépése
Haj rajzolás
Állat rajzolás technikája (12 óra)
Áttetszőség a rajzolásban - víz, könny, üveg, jég, loccsanás (9 óra)
Tájkép rajz modul: Virágok, Fák, Termések, Levelek, Köd, Gőz, Füst (16,5 óra)
Baba portré rajzolás
Portré Rajzoló Mesterkurus - szabadkézi rajz
Arc Anatómiája - szabadkézi rajz
Perspektíva Rajztanfolyam - Szabadkézi rajzolás
3D rajzolás - kezdő és haladó
Manga: alapoktól a képregény felépítéséig - szabadkézi rajz
Toll Rajzolás Workshop
BÓNUSZ: Urban Sketching
Korlátlan hozzáférés - Eredeti ár: 92 900 Ft 206 770 Ft 331 100 Ft 508 560 Ft
Korlátlan hozzáférés - Akciós ár: 59 990 Ft
Ezt kérem
99 990 Ft
Ezt kérem
149 990 Ft
Ezt kérem
199 990 Ft
Ezt kérem
Korlátlan hozzáférés - 12 havi részletekben fizetéssel: 71 880 Ft
12 x 5 990 Ft/hó
Ezt kérem
119 880 Ft
12 x 9 990 Ft/hó
Ezt kérem
179 880 Ft
12 x 14 990 Ft/hó
Ezt kérem
239 880 Ft
12 x 19 990 Ft/hó
Ezt kérem

Hogyan lehet tiéd a tanfolyam?

Válassz a lehetőségek közül amely számodra a legmegfelelőbb és tedd a kosárba.

Fizesd ki biztonságosan bankkártyával. A bankkártya adataidat nem ismerem és nem is tárolom. Az itt megadott bankkártya-adataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítja a rendszer a fizetési szolgáltatónak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos, mintha egy boltban vásárolnál.

Olvasd el az e-mailen kapott tájékoztatót. Ha promóciók mappába érkezne, akkor húzd át a bejövő mappába, hogy biztos ne maradj le semmilyen fontos információról.

Vegyél részt a tanfolyamon és élvezd az alkotást.

KREATIVITÁSOD GYŐZELME

Alapozó, Turbó, Portrék Mestere, Mindent Tudó

Jelentkezés a tanfolyamra

Tanfolyam díja:

From: 130.060 Ft

Foglald le a helyed most!