Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

  • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
  • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
  • mindezt otthonod kényelméből,
  • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

nap
óra
perc
mp
Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Több van benned

Firka rajztechnika alapok

Firkálj kreatívan látványos képeket

A firka rajztechnika egy rendkívül szabad és kifejező művészeti forma mind kezdők, mind tapasztalt alkotók számára.

Biztosan szoktál te is firkálgatni, unalmas meetingeken, vagy várakozás közben.

Miért ne firkálnál valami szépet!?

A firka technikát valószínűleg így találták ki, és fejlesztették profi módszerré.

Mert bizony a füstösen gomolygó vonalhalmazból pazar képek születnek, ha irányítottan firkálsz.

A mindennapok rohanása és a folyamatos kihívások néha túl soknak tűnhetnek.

Ebben a gyors tempójú világban olykor nehéz megtalálni azt a csendes kis szigetet, ahol kikapcsolódhatunk és újra feltöltődhetünk.

De mi lenne, ha azt mondanánk, hogy van egy módszer, amely nem csak egyszerű és szórakoztató, hanem egyben rendkívül hatékony stresszlevezető is? Igen, a Firkarajz technika és a hozzá tartozó tanfolyamunk éppen ezt kínálja!

Nem csupán egy rajzóra

Ez egy oázis, ahol elszakadhatsz a mindennapok nyüzsgésétől és csak magadra figyelhetsz. Itt a firkálás meditatív gyakorlattá válik, amely segít lecsendesíteni az elméd és csökkenteni a stressz szintjét.

Miért lesz a kedvenced?

Szabadság és kreativitás:

A Scribble technikában nincsenek szabályok, csak a saját kreativitásodra kell hagyatkoznod. Ez a szabadság segít eltávolodni a mindennapok gondjaitól és stresszétől.

Meditatív gyakorlat: 

A firkálás során az ismétlődő mozgások és a figyelem a pillanatra összpontosul, ami egy meditatív állapothoz hasonló nyugalmat teremthet.

Önfeledt szórakozás:

Emlékezz vissza, milyen volt gyerekként firkálni, anélkül, hogy bármi másra gondoltál volna. A Firkarajz tanfolyam ezt az önfeledt szórakozást hozza vissza az életedbe.

Személyes sikerek:

Ahogy haladsz a tanfolyam során, és egyre bátrabban firkálsz, úgy fogsz személyes sikerélményeket is átélni, ami hozzájárul az önbizalmad növekedéséhez és a stressz csökkenéséhez.

Közösségi támogatás:

Csatlakozz a többi Scribble rajongóhoz, akik hasonlóan gondolkodnak, és fedezzétek fel együtt a stresszmentesítő rajzolás örömét. Ebben a közösségben megoszthatod alkotásaidat, inspirálódhatsz másoktól és támogatást kaphatsz a saját utadon.

Miről szól a
Firkarajz Online tanfolyam?

Miért fogod szeretni?

Fokozza a kreativitást:

A scribble technika segít feloldani a belső kreatív gátakat, mivel nem követ szigorú szabályokat. Ez lehetővé teszi számodra, hogy szabadon kísérletezz a formákkal, vonalakkal, ami segíti az új ötletek megjelenését.

Nyomás nélküli alkotás:

A scribble technikával való rajzolás csökkenti a “tökéletes mű” iránti nyomást, mivel a firkák természete eleve laza és spontán. Ez csökkenti a frusztrációt és növeli az örömöt az alkotási folyamat során.

Fejleszti a finommotorikus készségeket:

A különböző irányokba és erősségekkel történő firkálás javítja a kéz-szem koordinációt és a finommotorikus készségeket, ami különösen hasznos lehet gyerekek és kezdő művészek számára.

Terápiás hatás:

A firkálás meditatív tevékenység lehet, amely segít csökkenteni a stresszt és az anxietyt. Az agy más részeit aktiválja, ami segíthet az érzelmek feldolgozásában és a relaxációban.

Gyors vizuális naplózás:

A scribble technika lehetővé teszi, hogy gyorsan rögzítsük a pillanatnyi gondolatainkat vagy érzéseinket vizuális formában, ami egyfajta vizuális naplóként szolgálhat. Ez különösen hasznos lehet azok számára, akik nehezen fejezik ki magukat szavakkal.

Elősegíti az absztrakt gondolkodást:

A firkálás közben gyakran alakulnak ki absztrakt formák és minták, ami serkenti az absztrakt gondolkodást és a kreatív problémamegoldást. Ez segíthet új összefüggések és ötletek felfedezésében, amelyek más kontextusokban is alkalmazhatók.

Miben segít neked a Firkarajz technika?

Milyen eszközökre lesz szükséged?

A Firka rajzolás szépsége abban rejlik, hogy nincs szükség drága eszközökre vagy bonyolult anyagokra.

Mindössze egy egyszerű toll és egy darab papír kell és máris készen állsz arra, hogy felfedezd a végtelen kreativitás világát.

Ez a fajta egyszerűség teszi a Firka rajzolást tökéletes választássá mindenki számára, aki szeretné kiengedni a bennük rejlő művészt anélkül, hogy mélyen a zsebükbe kellene nyúlniuk.

Néhány ok, amiért a Firkarajz a legjobb "költséghatékony" művészeti forma:

Könnyű hozzáférés:

Nem kell várnod, amíg beszerezed a “megfelelő” művészeti kellékeket. Ragadj meg egy tollat és egy papírt, és már kezdheted is!

Mobilis:

A Scribble rajzolást bárhol gyakorolhatod – otthon, a parkban, egy kávézóban vagy akár utazás közben. Nem kell nagy pakolászás, csak vedd magadhoz az eszközeidet.

Nincs pazarlás:

Mivel csak papírt és tollat használsz, nincs veszélye az anyagok pazarlásának vagy elavulásának. Ha nem tetszik, amit készítettél, egyszerűen kezdj egy új lapra.

Személyre szabható:

Használhatsz különböző színű tollakat, ceruzákat vagy akár szénszálakat is, hogy egyedi hatást érj el, de a technika lényege változatlan marad.

Korlátlan gyakorlás

Mivel az eszközök olcsók és könnyen beszerezhetők, bármennyit gyakorolhatsz anélkül, hogy aggódnod kellene a költségek miatt.

Milyen eszközre lesz szükséged konkrétan a tanfolyamhoz?

A technikához minimális, akár otthon megtalálható, egyszerű eszközökre van csak szükséged:

Gyerekjáték!

Nem csak a hozzá való eszközök szerezhetőek be könnyen, de maga a technika is nagyon egyszerű.

Pláne, ha a mi tündéri Tombor Andink vezet be téged a műfaj titkaiba.
 
Andi magával ragadó kedvességével bátorít és mutatja meg számodra a hogyanokat. Pontosan tudni fogod, hogy mit csinálj és mit ne, hogy a rajzod valóban szép legyen.
 
Elsőre ijesztőnek tűnhet, de ne aggódj, gyerekjáték lesz!
 

Azért mondom ezt ilyen biztosan, mert sok-sok éve tanítjuk ezt a technikát a nyári táborainkban a 9-13 éves gyerkőcöknek.

Ha ők meg tudják csinálni, akkor neked is menni fog!!!

Engedd szabadjára a kreativitásod

Valaha gondoltad volna, hogy a Firkarajz technika nem csak papíron működik csodálatosan, hanem a mindennapi tárgyaidat is képes újjávarázsolni?

Képzeld csak el, ahogy egy egyszerű sál vagy egy unalmas doboz életre kel az általad készített egyedi mintákkal. A Firkarajz művészetével a kreativitás tényleg csak a képzeleteden múlik!

Mária története:

Engedd meg, hogy megosszuk veled Mária történetét, aki a Scribble rajztechnikát ötvözte a selyemfestéssel.

Mária egy selyemsálat alakított át tanfolyamunkon, ami most már nem csak egy kiegészítő, hanem egy művészeti alkotás is, amit büszkén visel. Ez a csodálatos példa mutatja, hogy mennyire sokoldalú lehet a Firka technika.

Kreatív alkalmazások a mindennapokban:

Személyesített sálak és ruhadarabok:

Készíts egyedi mintákat sálakra, pólókra vagy akár táskákra, hogy stílusos és személyre szabott kiegészítőid legyenek.

Dekoratív dobozok:

Alakíts át egy egyszerű tároló dobozt kincsesládává a Firkarajz mintáiddal alapozás után. Tökéletes ajándék vagy ékszerdoboz lehet.

Egyedi lakáskiegészítők:

Dobd fel a lakásodat saját készítésű, firkával díszített keretekkel, vázákkal vagy akár faliképekkel.

Mi vár rád a Firkarajz tanfolyamon?

Milyen bónuszok várnak rád?

1. BÓNUSZ MODUL

+ 1 AJÁNDÉK:

Az online tanfolyamod mellé ajándékba kapsz három művészellátóba 10-10%-os örökös kedvezménykupont, így ha elfogynak az eszközeid, akkor könnyedén tudsz akár online is újakat rendelni, ráadásul MŰVÉSZHÁZ KEDVEZMÉNNYEL! 

Úgy érzed:

Kevés az időd?

Ezzel a technikával rövid idő alatt látványos rajzokat tudsz elérni. 

A klasszikus rajzolást szereted?

Ezzel a módszerrel elsajátítasz egy olyan rajzoláshoz elengedhetetlen hozzáállást, amivel a normál technikával készült alkotásaid is új színben fognak feltűnni.

Úgy érzed, nincs tehetséged?

Ne aggódj, ez a technika nem igényel mérnöki pontosságot, nyugodtan szabadjára engedheted gyermeki éned. Az eredmény pedig egy látványos kép.

Idős vagyok én már ehhez:

Tanítványaink jó része nyugdíj után kezdett el az alkotással foglalkozni és nem csak gyönyörű képeket készítenek, de többen saját kiállítással is büszkélkedhetnek.

Gyakran ismételt kérdések:

A tanfolyamhoz nem szükséges előképzettség. Akár teljesen kezdőként is belevághatsz! 🙂

Az online tanfolyam 12 éves kortól ajánlott.

Regisztrálást követően azonnal küldünk számodra hozzáférést, így rögtön kezdheted az alkotást.

Tanfolyamod a www.muveszhaz-online.com weboldalon éred el, ahova egyéni jelszavaiddal tudsz belépni.

A tanfolyamhoz korlátlan ideig hozzáférsz, így akár később is elkezdheted. A videókat tesztszőlegesen bármikor nézheted, félbehagyhatod és újraindíthatod.

Nem. A tanfolyam rövidebb blokkokból tevődik össze,  azokat bármikor megállíthatod és később is folytathatod. Az online tanfolyam oldalai között könyvszerűen tudsz haladni.

A videók korlátlan hozzáférésűek, nem járnak le.

Rendeld meg most a Firkarajz Online tanfolyamot 

Ft helyett

12 570 Ft-ért

0% Kockázat, 100% sikerélmény
Garanciát vállalok!

Mint minden tanfolyamunkra, így erre is 100% garanciát vállalok, azaz minden kockázat nélkül lehet a tiéd a tanfolyam.

Ugyanis, ha a vásárlástól számított 30 napon belül bármikor úgy érzed, hogy a tanfolyam nem azt hozta számodra, mint amire számítottál, akkor csak írj nekünk az info@muveszhaz.com-ra és mi szó nélkül visszautaljuk a tanfolyamod díját.

Így nincs mit veszítened: 0% kockázat, 100% élvezet vár rád! Jelentkezz most!

Miért érdemes még ezt választanod?

Kipróbált, működő technikák

A programon során évek óta kipróbált, letesztelt technikákat tanulsz meg lépésről-lépésre a könnyen érthető, barátságos videók segítségével.

Rengeteg időt takarítasz meg

Mivel a technikákra nem magadtól kell sok-sok időn, elrontott rajzon és kudarcok árán rájönnöd, hanem azokat tapasztalt oktatótól instant kapod meg, így rengeteg időt spórolsz meg, hogy neked már csak az alkotás valóban élvezetes része maradjon. Háromszor annyit fogsz fejlődni kétszer olyan gyorsan.

Fejlődik a rajztechnikád

A több tízezer nálunk végzett résztvevő biztosítja az online tanfolyamon a valóban működőképes, kipróbált technikákat. Tapasztalt oktató vezeti a kezed alkotás közben.

A programon könnyen érthető, barátságos videók segítségével sajátítod el a technika lényegét.

Könnyen megvalósítható, gyakorlati tippek

12 éves oktatói tapasztalatunk alapján állítottuk össze számodra a gyakorlatorientált, könnyen elsajátítható technikákat, hogy töredék idő alatt szoksorosára tudj fejlődni.

Saját időbeosztásod szerint haladhatsz

A videókat saját időbeosztásod szerint akkor végzed, amikor számodra megfelelő.

Saját tempódban tudsz fejlődni. Nem kell senkihez sem igazodnod.

A lejárat nélküli hozzáféréssel annyiszor és akkor nézed meg a videókat, ahogy jól esik. Nem kell azon aggódnod, hogy mennyi időd maradt még hátra.

Kényelmes tanulás

Otthonról kényelmesen kapcsolódhatsz ki és fejlődhetsz saját időbeosztásod szerint.

Szép képminőségben nézheted a videókat, azokat profi kamerákkal vettük fel.

Korlátlan számban ismételheted a leckéket.

Hogyan lehet tiéd a tanfolyam?

Válassz a lehetőségek közül amely számodra a legmegfelelőbb és tedd a kosárba.

Fizesd ki biztonságosan bankkártyával. A bankkártya adataidat nem ismerem és nem is tárolom. Az itt megadott bankkártya-adataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítja a rendszer a fizetési szolgáltatónak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos, mintha egy boltban vásárolnál.

Olvasd el az e-mailen kapott tájékoztatót. Ha promóciók mappába érkezne, akkor húzd át a bejövő mappába, hogy biztos ne maradj le semmilyen fontos információról.

Vegyél részt a tanfolyamon és élvezd az alkotást.

Jelentkezés a tanfolyamra

Tanfolyam díja:

From: 12.570 Ft

Foglald le a helyed most!