Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

 • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
 • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
 • mindezt otthonod kényelméből,
 • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

nap
óra
perc
mp
Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Több van benned

bud spencer kép

Titkok és trükkök – ötletek rajzoláshoz

Mai cikkünkben szeretnénk nektek bemutatni két érdekes eszközt, amit igazán jól lehet használni grafit és színes rajzolásnál egyaránt.

Eszközök és tippek

Fehér zselés toll

Ha befejezted az alkotást és késznek nyilvánítottad a képedet, akkor mindig az utolsó simítások közé tartozik, hogy visszaradírozod a csúcsfényeket. Vannak azonban olyan esetek, amikor menthetetlenül belemaszatolódik a grafit. Ilyenkor azonban páratlan segítséget tud nyújtani számodra a fehér zselés toll. Mivel a grafiton nehezen fog (mint minden golyóstoll), ezért ezzel is csak apránként tudsz haladni, de gyönyörű és csillogó fehérré varázsolja a képed legvilágosabb részeit.

A fehér zselés tollat használhatod a szemek csillanásának megrajzolásán túl akár fehér szőr- és hajszálakhoz, de kísérletezhetsz vele színes lapon is. Arra azonban vigyázni kell, hogy ezt nem igazán tudod javítani, ezért próbáld a végére hagyni a vele való munkát.

Fekete alkoholos filctoll

Hasonló a helyzet, mint a fehér tollnál, csak ezt a sötétebb részekhez tudod használni leginkább. Ilyenek lehetnek egy portrénál a pupilla vagy a szem (képtől függően), az orrlyukak és a fül belseje is, ha profilból látjuk. Nagyon jól tud kinézni és nem tűnik „idegennek” a ceruza mellett. Kiválóan emeli ki a legsötétebb részleteket, amitől kap egy plusz mélységet az alkotás.

filc zselés toll
zselés toll a szemnél, a fekete részeken alkoholos filc

Emellett, ha viszonylag egyszerű és elegáns díszítést szeretnél a lakásba, könnyedén megoldhatod azt filctollak segítségével. Csak válaszd ki a számodra szimpatikus képet, rajzold le belőle a legsötétebb foltokat és színezd ki filctollal. Ezt akár több színben is megcsinálhatod, így izgalmasabbá teheted a szobád falát ilyen keret nélküli alkotásokkal is.

Hogyan készül egy ilyen filctollas rajz

Amire szükséged lesz:

1 db HB-s ceruza
1 db alkoholos tűfilc (S) – a jelölést általában a filctoll kupakján találod
1 db alkoholos filc (M)
1 db alkoholos filc (vastag, vágott végű – nem a kerekített)

1. lépés: körvonalak

Elsősorban meg kell rajzolnod a sötétebb részek körvonalait. Ezt lehetőleg hegyes, HB-s ceruzával tedd, mert a puhább grafitok vonalai nem annyira vékonyak.

2. lépés: körberajzolás

Ha kész vagy a körvonalakkal, akkor az S-es tűfilccel rajzold át az egészet. Ez abban segít, hogyha kiszínezel egy részt a vastagabb filcekkel, azok tintája ne kússzon tovább a papíron. Végső soron ez a lépés egy határvonal, ami abban segít, hogy ne folyjon el a színezésed.

3. lépés: színezés

Itt az M-es méretű filctollal színezd be a keskenyebb foltokat, majd a vágott végű filccel színezheted a nagyobb felületeket. Azért jó, ha vágott végű, mert ha a körvonalnál kell színezned, azt ezzel a fajtával könnyebben megteheted, mint egy kerekített végű filctollal.

És kész!

filctoll rajz

Fejlesztenéd, frissítenéd rajztudásod?

INGYENES Online rajztanfolyam!

 • 11+1 gyakorlati TIPP
 • Azonnal alkalmazható technikák
 • Az alapoktól a portré rajzolásig
 • A papír kiválasztásától a kész rajzod fotózásáig
 • Többek között megtanulod a tökéletes portré 9 titkát és
 • megtudod, hogy melyik a hozzád illő árnyékolási technika, valamint
 • mi az a 10 végzetes hiba, amit semmiképp ne kövess el!
Iratkozz fel most és tanuld meg a technikákat!

 

Írd be a neved, e-mail címed és legyél Te is birtokosa a Tudásnak!

Iratkozz fel MOST INGYENES Online RAJZTIPPjeinkre!

Írd be a neved, e-mail címed és hamarosan érkeznek is az első tippek!

Kattints és iratkozz fel most!”

 

Remélem érdekesnek találtad a cikket és tudtam segíteni a fejlődésedben! Ha további kérdésed lenne a témával kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi segítünk Neked! Hasznosnak találtad cikkünket? Oszd meg másokkal is, a közösségi oldalon!

nap
óra
perc
másodperc