Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

 • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
 • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
 • mindezt otthonod kényelméből,
 • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

nap
óra
perc
mp
Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Több van benned

stresszoldás_k

Stresszoldás felsőfokon – ami a pihenés után van…

A stresszoldás szinte mindennapos téma az életünkben. Tegye fel a kezét, aki egy nap legalább egyszer nem érzi azt, hogy jó lenne egy kicsit megpihenni, kinyúlni, és nem foglalkozni avval, amivel éppen muszáj?!

A feszült helyzetek elől gyakran nem tudunk elmenekülni, elrejtőzni, csak utólag feloldani őket. A stresszoldás ezért az egyik legkeresettebb „árucikk”.

Stresszoldás – néhány hagyományos módszer

Neked melyik a kedvenc stresszoldó taktikád?

 • aromaolajos fürdő?
 • nyugtató zene hallgatása?
 • szerelmes regény olvasása?
 • kedvenc sorozatod a tévében?
 • egy nagy szelet csoki?
 • egy pohár behűtött bor?
 • vásárlás a kedvenc boltodban?
 • közösségi oldalak böngészése a neten?

Mindegyik megfelelő lehet, hiszen pillanatnyi hangulatodhoz és lelki habitusodhoz illően fogsz választani ezek közül.

De mit is csinálunk valójában, mikor stresszoldunk?

 

Stresszoldás – visszatalálni önmagad tápláló középpontjába

A stresszoldás nem más, mint kisimulni. Elengedni, egy időre elfeledni, hátrébb tenni az elmédben és a szívedben a téged gyötrő problémákat. Eltávolodni a mindennapos hajtástól, pörgéstől, gyomoridegtől, szorongástól, feszített munkatempótól, teljesítménykényszertől.

Egy kicsit magaddal foglalkozni. Megnyugodni, pihenni, feltöltődni, kikapcsolódni. Kapcsolatba kerülni saját magad tápláló, belső békéjével, eredendő harmóniájával.

 

„Nagyon jól éreztem magam a három napon, nem fáradtam el, szívesen maradtam volna tovább. Rengeteg élménnyel gazdagodtam. A három nap alatt sikerült átélnem a flow-élményt, remélem mihamarabb visszatérhetek hozzátok!”

 

Stresszoldás – nemcsak pillanatnyi megoldásként

A stresszoldás azonban nem csupán pihenés. Az csak az első lépés. Hosszútávú stresszoldáshoz érdemes valami olyan elfoglaltságot, tevékenységet keresni, ami

 • nemcsak pillanatnyi megnyugvást hoz
 • képes tartósan belehelyezni téged a belső béke állapotába
 • motivál
 • még az is lehet, hogy megváltoztat, és ezek után sokkal kevésbé fogsz stresszelni, addig megmásíthatatlannak hitt dolgok miatt

„Életem egy nehezebb szakaszának lezárásaként jöttem el a régóta érdeklő tanfolyamra. A három nap alatt nemcsak egy olyan rajzzal gazdagodtam, amire büszke lehetek, de nem várt ráadásként, sikerült kipihennem a korábbi problémákat. Hálás vagyok a Művészház összes kollégájának a türelmükért, szakértelmükért és az itt eltöltött különleges három napért.”

 

 

„Nem egyszerűen jobban tanultam meg rajzolni, hanem koncentrálni, a jelenben maradni segít. Mint egy meditáció.”

Stresszoldás – egy alkotó megoldás

Elárulok egy nagy titkot! Hatalmas tévedés, hogy csak akkor vagy képes fantasztikus dolgokra, mikor teljesen nyugodt és kipihent vagy.

Az ember akkor képes a legnagyszerűbb teljesítményre, amikor kedvére alkothat. Amikor elmerülhet saját belső csodáiban, és felszínre hozhatja mindazt, ami benne lakozik. Mikor megmutathatja a világnak, mire képes valójában.

Csodák csodájára, az ilyen tevékenységek, bár gyakran komoly erőfeszítést igényelnek, mégsem fárasztanak el. Valahonnan érkezik hozzá erő, kitartás, türelem, idő.
Mikor alkotsz valamit, olyan magasrendű érzelmi állapotba kerülsz, ami feledteti veled minden fájdalmadat, félelmedet, nehézségedet. Az alkotás – olyan minőség, amikor a legnagyszerűbb formádba kerülsz és valami olyat tudsz létrehozni, amitől végül neked is káprázik a szemed!

 

Ha alkothatsz

 • az mindig táplál téged
 • arra mindig oda tudsz figyelni, mert érdekel
 • attól legfeljebb csak „kellemesen” fáradsz el, a jól elvégzett munka örömével
 • akkor mindig megszűnik körülötted tér és idő
 • akkor mindig képes vagy sokkal többre, mint hinnéd magadró

 

 

„Teljesen kikapcsolt ez a három nap, békét adott, megnyugtatott. Örülök, hogy megmutatták, mire vagyok képes, hogy újra megtaláltam és magasabb szintre léptem az „alkotásban”.

 

Mi mindannyiszor átéljük ezt az elmondhatatlan élményt, mikor végzőseink, jobb agyféltekés rajztanfolyamunkon szembesülnek elkészített alkotásaikkal. Ez valóban a csoda pillanata! Fenséges és megható!

Sokan tényleg csak pihenni, kikapcsolódni, gondokat felejteni indulnak hozzánk, s mire a harmadik nap végére érnek, egy új ember válik belőlük. Új tudással, érzésekkel, erőkkel és önbizalommal felvértezve mennek tovább az útjukon, mert tudják, ott lapul bennük egy olyan képesség, a szép rajzolás képessége, mellyel ki tudják simítani a mindennapok izgalmait.

Régóta keresel te is egy hosszútávú stresszoldó módszert?

Próbáld ki milyen érzés ALKOTNI valami hihetetlen szépet!?

SIKER, ÉLMÉNY, ÖRÖM, ÖNBIZALOM, BOLDOGSÁG.

Ez vár rád jobb agyféltekés rajztanfolyamunkon.

Add meg magadnak az esélyt a kiegyensúlyozott életre!

 

nap
óra
perc
másodperc