Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

 • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
 • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
 • mindezt otthonod kényelméből,
 • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

nap
óra
perc
mp

Több van benned

Ne hagyd ki!

rajztábla

Rajztábla választás – 5 tuti tipp

A rajzod minőségét nagyban befolyásolja az, hogy milyen az a felület / rajztábla amin dolgozol. Ha megfelelő rajztáblát választasz, a saját dolgodat könnyíted meg, és nagyobb eséllyel tudsz csak a rajzolásra koncentrálni.

Tippek:

Rajztábla – tipp 1: Használj minél simább felületű rajztáblát.

Ha vékony papírt használsz és rücskös felületen dolgozol,  csíkos, foltos lesz a rajzod, arról nem is beszélve, hogy a rajzlapod is könnyebben kilyukadhat.

Ha igazán szép eredményt szeretnél, akkor használj megfelelő rajzlapot és lehetőleg minél simább felületű rajztáblát. Ha csak rücskös felületű rajztábla áll rendelkezésedre, akkor tegyél egy vastag papírlapot a rajzod alá.

rajztábla rücskös

Rajztábla – tipp 2: Válaszd ki a megfelelő méretet

Ha főleg A4-es méretben rajzolsz, akkor praktikus az A4-es (vagy annál picit nagyobb) méretű tábla, mert kevesebb helyet foglal, könnyebben mozgatható, könnyebben tárolható és könnyebb rá rögzíteni a rajzodat. Ha viszont nagyobb képeket is szeretnél készíteni, akkor érdemes beszerezned egy nagyobb rajztáblát.

papírméret

Rajztábla – tipp 3: Válaszd ki a megfelelő rögzítési módot.

Ha rögzíted a papírodat a rajztáblához, kevesebb lesz rá az esély, hogy elcsúszik a lapod rajzolás közben. Sok helyen árulnak olyan rajztáblát, melynek négy sarkában egy-egy csíptető van, mellyel könnyen odarögzítheted a lapodat. Ennek hiányában, fa rajztábla esetén használhatsz rajzszöget is. Festésnél praktikus módszer a rajzlap odaragasztása a rajztáblához, ragasztószalaggal.

rajztábla rajzszög

Rajztábla – tipp 4: Válassz olyan rajztáblát, melyen tárolni tudod a félkész rajzodat

Ha félig kész rajzodat később szeretnéd folytatni, akkor nagyon praktikus, ha a rajztábládhoz rögzítve tárolod, mert így kevésbé fog meggyűrődni. Ilyen szempontból is praktikus a kapcsos rajztáblát választani mert könnyen rögzítheted vele a rajzodat és könnyen le is veheted róla.

Rajztábla rögzítés

Rajztábla – tipp 5: Hol szerezd be?

Rajztáblát sokféle művész és kreatív boltban árulnak. Mi a legtöbb eszközünket a Panton-tól szoktuk beszerezni, ráadásul azok a tanulóink, akik részt vesznek a jobb agyféltekés felnőtt vagy gyermek rajztanfolyamunkon, 10 %-os kedvezményre jogosító kupont kapnak a Panton-tól. 🙂

A Panton-on kívül ezeket a boltokat és webshopokat tudom még ajánlani:

 

INGYENES Online rajztanfolyam!

Fejlesztenéd, frissítenéd rajztudásod?

 • 11+1 gyakorlati TIPP
 • Azonnal alkalmazható technikák
 • Az alapoktól a portré rajzolásig
 • A papír kiválasztásától a kész rajzod fotózásáig
 • Többek között megtanulod a tökéletes portré 9 titkát és
 • megtudod, hogy melyik a hozzád illő árnyékolási technika, valamint
 • mi az a 10 végzetes hiba, amit semmiképp ne kövess el!
Iratkozz fel most és tanuld meg a technikákat!

 

Írd be a neved, e-mail címed és legyél Te is birtokosa a Tudásnak!

Iratkozz fel MOST INGYENES Online RAJZTIPPjeinkre!

Írd be a neved, e-mail címed és hamarosan érkeznek is az első tippek!

Kattints és iratkozz fel most!”

 

Remélem érdekesnek találtad a cikket és tudtam segíteni a fejlődésedben! Ha további kérdésed lenne a témával kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi segítünk Neked! Hasznosnak találtad cikkünket? Oszd meg másokkal is, a közösségi oldalon!