Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

  • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
  • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
  • mindezt otthonod kényelméből,
  • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

nap
óra
perc
mp
Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Több van benned

rajzolás alapjai_kk

Rajzolás alapjai – Három alapvető titok az élethű rajzoláshoz

Rajzolás alapjai gyanánt mindenki mást ért. Elmondom neked, hogy mi, a jobb agyféltekés módszerek szerint mit tartunk annak.

Rajzolás alapjai – 1. Jelenben lenni

Valójában nem csupán a szép rajzolás, hanem bármilyen hatékony és eredményes munka nem képzelhető el enélkül. Ez nem más, mint teljes figyelmeddel ott lenni a pillanatban. Csak arra figyelni, amivel éppen foglalkozol. Belemerülni annyira, hogy más ne vonja el a figyelmedet.

Ha ez sikerül, csodálatos módon megnő a fókuszáló képességed, méghozzá úgy, hogy közben el sem fáradsz, hanem különleges megnyugvást és ellazulást érzel.

“Nagy élmény volt számomra, hogy teljesen kikapcsolt, hosszú órákon keresztül koncentráltam, úgy hogy a külvilágot teljesen ki tudtam zárni. Ezt még eddig nem sikerült mással elérnem.” R– K. Gabriella

“Lelki békét kaptam a tanfolyamtól, megnyugvást, időt magamra. Szakmailag pedig olyan technikákba nyertem betekintést, és sajátítottam el, amik szinte gyerekjátékká teszik a rajzolást.” Zagyi Fanni

 

Rajzolás alapjai – 2. Pontosan megfigyelni

Ha sikerül a pillanatban maradnod, nagy esélyed lesz arra, hogy képes légy minden eddiginél jobban megfigyelni a dolgokat. Ez egészen káprázatos dolog lesz az első időkben. Olyan dolgokat fogsz észrevenni, amik addig fel sem tűntek, bár elmentél mellettük nap, mint nap. A világ hirtelen kinyílik majd előtted.

“Megtanított más szemszögből nézni rajzolás közben, így teljesen máshogy tudok a dolgokra tekinteni. Nagyon elégedett vagyok, és most már tudom, hogy képes vagyok a lehetetlenre is.”
Kun Szilvia

Rajzolás közben nagy hasznát veszed, ha aprólékosan, hajszál pontosan, centiről-centire képes vagy megfigyelni a lerajzolandó képet. Hiszen a rajzod is akkor lesz valósághű, ha a legjobban hasonlít majd az eredetire. Ezt pedig úgy tudod kivitelezni, ha megtanulsz megfigyelni és így pontosan, de egészen pontosan lerajzolni azt, amit látsz.

Rajzolás alapjai – 3. Azt rajzolni, amit valóban látsz

Köszi, mondhatod. Én mindig azt próbálom lerajzolni, amit látok, de valahogy mégsem lesz olyan. Most elárulom neked a legnagyobb titkot. Az emberek többsége nem azt rajzolja, amit lát, hanem azt, amit tud arról, amit lát. Ez pedig két teljesen különböző dolog.

A fejünkben van egy csomó, nagyon régről ott ragadt séma, sablon, leegyszerűsített kép, amivel gyorsan, lényegre törően és mindenki által felismerhetően tudjuk lerajzolni a dolgokat. És amikor rajzolni kezdünk, automatikusan ezekhez nyúlunk.

Ezek a jelképes rajzok a legkevésbé sem hasonlítanak a valósághoz, inkább olyanok, mintha egy ovis rajzolta volna őket. Mégis mindenki ugyanazt ismeri fel általa. És nincs is evvel semmi baj. Egészen addig, míg nem szeretnél valósághű rajzokat készíteni.

Akkor ugyanis meg kell tanulnod meglátni azt, amit nézel.

Vagyis, meg kell tanulnod a rajzolás alapjait.

“Legjobban az döbbentett meg, hogy eddig csak néztem, de nem láttam rajzolás közben. Nagyon örülök, hogy ilyen “könnyű” látni, azt hittem nehezebb lesz. Köszönöm az élményt! Vissza fogok jönni, mert ez tényleg csoda!”
Bácsi Zsuzsa

“Nagyon szuper volt! Nem hittem volna, hogy a kezdeti pálcikaembertől eljutok 3 nap alatt egy csodálatos portré megrajzolásához. Gratulálok! Sok sikert kívánok Mindenkinek! Hatalmas sikerélményben volt részem, mind a három napon, ami totális önbizalomnövelő!”
T. Gitta

Hogyan lehet meglátni pontosan azt,
ami előtted van?

Erről tanulunk a Jobb Agyféltekés Rajzolás során.

 

Ismerd meg a módszert!

Próbáld ki a tanfolyamot! 

 

 

nap
óra
perc
másodperc