Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

  • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
  • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
  • mindezt otthonod kényelméből,
  • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

nap
óra
perc
mp

Több van benned

Ne hagyd ki!

pingvin rajz_k

Pingvin rajz – egy vidám frakkos úr, vagy mégsem?

…. és az ő kedves családja, mert a pingvin rajz ezt a vidám kinézetű, köpcös madarat nem csak a pincér jellegű, fekete frakkos fickóként ábrázolhatja.

Néhány egyszerű rajzon keresztül megnézzük most, milyen az élet pingvinéknél. Mese közben, a gyerkőccel együtt, pedig meg is rajzolhatjátok őket.

Az első három néhány vonallal ábrázolható. Az utolsó azonban tartogat meglepetéseket és kihívásokat.

Pingvin rajz – apa, a megfigyelő

Ha választani kéne, őt nevezném ki papának. Messze tekint a távolba, vigyázón kémleli a horizontot, kíváncsian szemlélődik. Hiszen az ő dolga, hogy vigyázzon a családra.

Elkészítése egyszerű. Ha jól megnézitek a rajzot, próbálja a gyermeked felfedezni benne, milyen elemekből épül fel? Mire hasonlítanak a vonalak, amivel megrajzoltam? Ha ezeket leutánozod, nagyon rendes kis pingvin lesz belőle.

Az se baj, ha nem teljesen ugyanilyen. Legyen a gyerkőc bátran kreatív! Használja a rajzot inspirációnak, s alakítsa ki a maga különbejáratú pingvin rajzát.

  1. Ha jól megnézitek, a feje és a bal szárnya, meg a csőre és a pocakja mindkét oldala, egy-egy torzított hármasra hasonlít. A feje és a bal szárnya még tükörbe is van fordítva. Ezt nem lesz túl nehéz odakanyarítani.
  2. A jobb oldalra húzzon a gyerek még egy vonalat, ami követi a pocak ívét.
  3. A lábai, két-két ovális, jobbra-balra, melyek csak a testnél érnek hozzá.
  4. Egy pötty a szeme, és már kész is.

Pingvin rajz – a mérges szomszéd

Épp ajtót nyitott, és megzavartad valamiben. Ugye, pont így nézhet ki ez pingvinéknél?

Ezt a kis zsémbest igazán egyszerű lesz lerajzolnotok.

  1. A kerek pocakjával kezdje a gyerek.
  2. Ennek a tetejére és nagyobb félkör kerül, és a pocak kör körül, a két oldalon ívelve a vonalat, máris kész a teste. Menet közben egy kis szárnyat is odabiggyeszthet.
  3. Nézzétek csak! Olyan a szeme, meg a csőre, mintha a vonal mentén egy szív alak elvágódott volna.
  4. A beszédes tekintet a zordonan összevont két szemből sugárzik. Ne színezze be az egészet. Ha hagy benne két fénycsillanást, még kifejezőbbé teheti.

Pingvin rajz – fellépés előtt

Kétség kívül ő az iskolás pingvinünk. Pont úgy néz ki, mintha éppen a színpadra kellene fellépnie szavalni, és még előtte megkérdezi a szüleitől: Jól nézek ki?

Igen, szerintem nagyon jól néz! Rajzoljuk is meg gyorsan! Megint a formákat próbáljátok felfedezni benne. Az első látásra kiderül, hogy sok lesz benne az ovális.

  1. A feje, a benne lévő nagy szeme, a pupillája, mind-mind oválisokból állnak. A csőrével kicsit ügyeskedni kell, pláne, hogy nyitott.
  2. A pocakja, a teste nagy részének alapja is egy ovális lesz. Érdemes akár ezt ceruzával is előrajzolni, és ha a kis frakk rákerül, akkor áthúzni a filctollal.
  3. A kabátkája kívánja a gyerektől a legnagyobb figyelmet ennél a rajznál. De ez sem túl bonyolult. Az oválist egy kicsit el kell lapítani a nyaka alatt. A két szárnya és a frakk vége tulajdonképpen ugyanaz a forma. Még a szájára is hasonlít. Íves tölcséralakzatok.
  4. Két lábacska következik, hogy fel tudjon lépni a színpadra, és készen is van.

Pingvin rajz – anya ölében

A legjobb hely a világon. Ez a rajz más, mint az eddigiek. Első látásra bonyolultabb, de lerajzoltam nektek a fázisokat, hogy könnyen tudjátok követni.

A formák, amiből felépül a rajz, igazán egyszerűek, csak az arányokra kell majd figyelni, hogy minden szépen elférjen rajta.

  1. Rajzoljon két  oválist. Egy nagyobbat és az aljába egy kisebbet. Ezek lesznek a pingvinmama és a kispingvin testének körvonalai.
  2. Most egy kicsit beljebb, mindegyikbe rajzoljon egy kisebb oválist. A nagyobbnál, ha akarja, izgalmasabbá teheti egy kis hullámvonallal a fejtetőnél.
  3. Megint oválisok következnek. A szemek! A mamáé lefelé néz, a gyerekre. A kispingviné pedig felfelé, a mamájára.
  4. A szájak, vagyis a csőrök következnek. Hiszen a pingvin madár!
    Érdemes jól megfigyelni a gyerkőcnek, hogy a pingvinmama szája felül egy ívelt vonal, és alul háromszög alakú. A kispingviné pedig épp fordítva. Alul ívelt vonal, és felfelé háromszög.
    A mama csőrébe egy vonalat húzhat középen, mintha mosolyogna büszkén.
  5. Utolsóként a szárnyak és az úszóhártyás lábak következnek. A szárnyak most is fordított irányban állnak. A mamáé lefelé, ölelőn a kispingvin felé. A pingvinkölyök pedig az anyja felé emeli a két szárnyacskáját.
    A lábak már egymás mellett állnak. A mamáé nagyobb, a kispingviné kisebb.
  6. Végül érdemes kiszínezni, hogy még kedvesebb legyen.

 

Hogy tetszettek a rajzok?

A rajzolás nemcsak a legjobb unaloműző elfoglaltság, de  a legjobb fejlesztő gyakorlat is gyerekeknek. Nem csupán a finommotorikus képességeket, de a figyelmet, a kreativitást és az önbizalmat is képes fejleszteni.

Szeretnéd, ha a gyermeked még gazdagabb lenne ezekben a képességekben?

Próbáljátok ki az online tanulást!
És madarak helyett, rajzoljatok tigrist!
Most akcióban!

Katt, és rendeld meg!