Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

  • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
  • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
  • mindezt otthonod kényelméből,
  • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

nap
óra
perc
mp
Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Több van benned

papírceruza_kk

Papírceruza – No.1. az árnyékolásban

Papírceruza – különleges rajzeszköz. Az árnyékolásban pedig egyszerűen nélkülözhetetlen. Gyönyörű, homogén felületet varázsol a papírra, amit talán semmilyen más eszközzel nem lehet létrehozni.

Papírceruza – mi is ez voltaképpen?

Egy rudacska formájú eszköz, aminek a két vége ceruzahegy formájúra van alakítva. Talán ezért is nevezik papírceruzának. De szokták satírrúdnak, vagy papírrúdnak is hívni.

Nagyon vékony papírcsíkokból hengerelik szorosan egybe, hogy stabil fogása legyen. Hegyezni nem szabad, hiszen a körkörös tekergetés, könnyen szétforgácsolja. Ha nagyon elkopna a használat során, inkább sniccerrel, vagy smirglivel érdemes kihegyezni.

Papírceruza – milyen helyeken használhatod a rajzodon?

Papírceruzából többféle méret kapható. Van egészen vastag, közepes, és kecses vékony is. Nem árt, ha beszerzel mindegyikből egyet-egyet.

A vastagabbat használhatod nagyobb, szélesebb helyeken. A legvékonyabbal viszont olyan helyekre is be tudsz majd nyúlni, mint a szem belső csücske, vagy más hasonló ici-pici terület.

Még több tippet szeretné?

Íratkozz fel Ingyenes Online Tanfolyamunkra!

    •  

Papírceruza – miért lesz szebb tőle a rajzod?

Azért, mert olyan finom, homogén felületeket tudsz vele létrehozni, amit a grafitos ceruzával nem. Sokkal egyneműbb, lágyabb nyomot hagy a rajzlapon, hiszen a papír, amivel rajzolsz, sokkal puhább eszköz, mint a ceruza grafitja.
Gyönyörű tónusos átmeneteket lehet vele létrehozni, amitől igazán élővé, gömbölyűvé, plasztikussá válik majd a rajzod.

Papírceruza – hogyan lehet rajzolni vele?

Rajzolni ugyanúgy lehet vele, akár a ceruzával. Csak előbb grafitot kell tenni rá, hiszen az nincs benne. Erre többféle módszer is kínálkozik.

  1. A rajzlapodra előzőleg rásatírozott grafitot szét tudod kenni vele.
  2. Grafit-, szén-, vagy pasztellpornál is nagyszerűen használható.
  3. Ha egy külön lapra nagyon puha grafitceruzával jó sötétet odasatírozol, akkor abba finoman beledörzsölve kellő mennyiségű grafitot tudsz felvenni rá.

TIPP! Ha úgy érzed rajzolás közben, hogy kezd „kifogyni” a grafit a papírceruzából, ne kezd el rányomni jobban a papírra! Ha nagyon erősen nyomod, még roncsolhatod is a papírt. Azért nem fog ilyenkor, mert elfogyott róla a grafit. Csupán ezt kell újra, meg újra pótolnod rajzolás közben.

Ebben a videóban megnézheted az alapvető papírceruzás trükköket és egyéb fortélyokat, amivel a rajzodat evvel a nagyon hatékony eszközzel még szebbé tudod tenni.

Tetszettek neked is a látott trükkök?

Szeretnél még többet megtudni a papírceruza használatáról?

Gyere el Jobb Agyféltekés Rajztanfolyamunkra,
és nemcsak megtanítjuk neked ezeket,
hanem meg is ajándékozunk téged evvel a varázslatos eszközzel!

 

nap
óra
perc
másodperc