Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

 • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
 • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
 • mindezt otthonod kényelméből,
 • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

nap
óra
perc
mp

Több van benned

Ne hagyd ki!

muveszhaz-portre-gyerekek

Mitől menő a portré a szelfi korszakában

Mi, emberek valóságos szakértői vagyunk az arcok és a rajzolt portré értelmezésének. Mások arckifejezésének meglátása, megfejtése – és felvidítása! – volt az, ami az evolúció során végigkísérte társas életmódunkat. Másokkal lenni azt is jelenti, hogy rámosolyoghatunk az idegen arcokra.

A kép forrása: boredpanda.com

De mitől több az, ha az arcképet rajzolni tudjuk, azaz portrét készítünk, mintha csak „lőnénk” egy szelfit a telefonnal?  Szükséges-e még egyáltalán a kezünket, a szemünk és az ujjaink ügyességét használnunk ma, amikor a technikai eszközök átveszik tőlünk a hozzánk közel álló emberek, helyzetek, sőt önmagunk megörökítésének feladatát?

A portré aktualitása az internet korában

Amitől a kézzel rajzolt portré több és más, mint a mobilos vagy másmilyen szelfi: az intellektuális részvétel, a dolgokat, helyzeteket és személyeket értelmező-megértő emberi hozzáállás.

A kép forrása: elle.com

A fénykép vagy a tükörkép pusztán fizikai jelenség. A fény visszaverődése egy holt felületen. A másik ember arcánál való elidőzést vagy a saját arcunk elmélyült szemléletét (az önarckép esetében) ezek a műszaki eljárások az emberi tényező kiiktatása miatt nem képesek pótolni.

Persze, a mobil, a fényképezőgép, sőt akár a tükörkép is „megörökít” ideig-óráig. A portré rajzolása azonban attól élmény, hogy közben teljesen elmerülünk a látott arcban, időt szánunk a megismerésére, a tekintetében való elmerülésre.

Rajzolással jobbá tehető a világ!

A kép forrása: Pencil vs Camera by Ben Heine

Ha ez olyasvalaki arcának nézegetése és megrajzolása közben történik, akihez egyébként is erős pozitív érzelmek fűznek – és persze mi másért rajzolnánk portrét valakiről? –, hát akkor az valódi csoda!

Hiszen közel hozzuk magunkhoz, odavarázsoljuk az üres papírlapra, sőt mintegy ujjainkkal tapintjuk vonásait, egész szeretett lényét. Ezért is ennyire eredményes ez a megközelítés, a „királyi út” a rajztanuláshoz a portrékészítésen keresztül: mert egyetlen arc sem közömbös, és emberi arcot rajzolva mindig önmagunkat is rajzoljuk egy kicsit.

Kell-e még mondani, hogy a portréjazolás képessége növeli érzelmi intelligenciánkat és mások látószögébe való belehelyezkedésünk képességét, vagyis empátiánkat? Hiszen ez a „műfaj” nem más, mint az emberrel és az emberivel való foglalkozás évszázadok, sőt évezredek óta tartó, klasszikus formája.

A kép forrása: pinterest.com

Nem véletlen, hogy a portré halhatatlan. A titok nem más, mint az eredendő kíváncsiság a másik iránt. Fedezd fel itt, hogy miért okoz örömet portrét rajzolni!

 

INGYENES Online rajztanfolyam!

Fejlesztenéd, frissítenéd rajztudásod?

 • 11+1 gyakorlati TIPP
 • Azonnal alkalmazható technikák
 • Az alapoktól a portré rajzolásig
 • A papír kiválasztásától a kész rajzod fotózásáig
 • Többek között megtanulod a tökéletes portré 9 titkát és
 • megtudod, hogy melyik a hozzád illő árnyékolási technika, valamint
 • mi az a 10 végzetes hiba, amit semmiképp ne kövess el!
Iratkozz fel most és tanuld meg a technikákat!

Írd be a neved, e-mail címed és legyél Te is birtokosa a Tudásnak!

Iratkozz fel MOST INGYENES Online RAJZTIPPjeinkre!

Írd be a neved, e-mail címed és hamarosan érkeznek is az első tippek!

Kattints és iratkozz fel most!”

 

Remélem érdekesnek találtad a cikket és tudtam segíteni a fejlődésedben! Ha további kérdésed lenne a témával kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi segítünk Neked! Hasznosnak találtad cikkünket? Oszd meg másokkal is, a közösségi oldalon!