Barion Pixel

Több van benned

miért válasszd a Művészházat

Mielőtt tanfolyamot választasz valahol, EZT MINDENKÉPPEN EL KELL OLVASNOD!!!!

 Nyolc érv és egy igaz történet:

  1. A 3 napos tanfolyamokból 2 nap hétvégére esik, így csak 1 szabadnapot kell kivenned a munkából, ami Neked és a főnöködnek is biztosan kecsegtetőbb. Sok helyen 4 naposak a tanfolyamok, amihez 2 szabadnap kell. Ezt sok ember nem tudja megoldani. Ráadásul nálunk minden hosszú hétvégén és munkaszüneti napon is indulnak képzések, így olyan tanfolyamot is találhatsz magadnak, amihez nem kell kivenned szabadnapot. Azonban, ha számodra pont a hétköznapok megfelelőek, akkor ezen időpontokkal is állunk rendelkezésedre!
  2. A 4 napos tanfolyamok 4. napján önarckép rajzolás van, amit – egy felmérés alapján – nem mindenki szeretne készíteni, főleg nem friss tudással, ezért nálunk a negyedik nap külön egy napos tanfolyam keretén belül érhető el. Így a döntés a Te kezedben van ezen a téren is.
  3. Mivel kivettük az önarckép rajzolást, így a tanfolyam díja is alacsonyabb, mint a 4 napos tanfolyamoké.
  4. Saját tapasztalatok és máshol végzettek (akik nálunk fejlődtek tovább) véleményei alapján bizton állíthatjuk: A Művészházban tanulhatod meg a legtöbb rajzolási technikát és trükköt, ami az élethű rajzoláshoz szükséges. Mi nem csak egyféleképpen mutatjuk meg a dolgokat. Célunk, hogyha otthon leülsz rajzolni, akkor magad választhasd ki azt a módszert a tanultak közül, ami a legközelebb áll Hozzád.
  5. Nálunk vannak az országban egyedül ingyenes, 3 órás bevezető képzések, ahol könnyedén eldöntheted, hogy szeretnél-e többet tudni a módszerről vagy sem. Ráadásul megismerhetsz minket, oktatókat is, így ha szeretnél tovább jönni tanfolyamra, akkor már nem idegenekhez mész. Mindez Kötelezettségek nélkül!
  6. Nálunk nem csak Te, hanem az egész család fejlesztheti rajztudását, mivel 8 éves kortól már gyermekeid is eljöhetnek rajzolni. Így minden szeretted átélheti azt a felhőtlen örömet, amit az alkotás nyújt.
  7. Mi nem hagyunk magadra a tanfolyam után. Számos más egy és több napos képzésünk is van, hogy biztosan megtaláld a neked való kikapcsolódási formát. Emellett külön felnőtteknek és gyerekeknek is tartunk rajzklubokat, ahol esténként 2-3 órában képezheted magad még tovább és gazdagodhatsz újabb és újabb sikerélményekkel.
  8. Nálunk fontos a barátságos légkör és a kiváló hangulat. Mi, oktatók nem csak akkor segítünk, ha épp elakadsz a rajzolásban, hanem Facebook-on vagy e-mailben is bármit kérdezhetsz tőlünk, örömmel segítünk.

kicsi

Tovább a Galériába még több rajzért!

Mielőtt tanfolyamot választasz valahol, jól nézz körül, mert sokan nem adnak olyan minőségű tudást, ami valóban szükséges az élethű rajzoláshoz.

Vajon miért döntött úgy Gyöngyi, hogy a Művészházban végzi el a 3 napos tanfolyamot, amikor ő már járt előtte egy 2 naposon, máshol?

Íme gyöngyi levele:

„Szia Adrienn!

Igaz, hogy én már régebben elvégeztem ezt a tanfolyamot, már akkor is érdekelt. Mivel ez régebben volt, csak arra emlékszem, hogy nem volt annyira részletes, mint a Tiétek. Rövidebb ideig is tartott, mert csak két nap volt az egész.

Nem volt annyi eszköz és sok segítség rajzolás közben.

Ugye, azért is végeztem el még egyszer, mert Nálatok először voltam színes ceruzáson és ott nem mindent értettem mikor egy rajzot fel kellett vázolni a rajzlapra.

Amit Nálatok szeretek az, hogy nagyon segítőkészek, kedvesek és profik vagytok. Valamint azt, hogy a tanfolyam végén továbbra is “fogjátok a kezét” a résztvevőknek. Lehet menni, a klubba, ahol segítséget kapunk a kérdéseinkre, és tovább tudunk fejlődni.

Üdvözlettel: Gyöngyi”

Tévedés ne essék, sok profi cég van, akik hasznos tudást adnak és remek munkát végeznek.

Azonban ne érd be néhány rajzolási trükkel, hiszen nálunk többször annyi tudást kapsz, reális áron!

Ha velünk tartasz ezen a kalandos utazáson, mi mindent meg fogunk tenni azért, hogy Te a lehető legjobban érezd magad és hogy minden alkalommal, ha nálunk jársz, maximális tudással térj haza. Mert ez a Művészház. 🙂

Válassz időpontot és fejleszd rajztudásod!

100% INGYENES ONLINE RAJZTANFOLYAM

Kényelmesen az otthonodból

Az alapoktól a portré rajzolásig
Azonnal alkalmazható gyakorlati technikák
Közel 10 000  résztvevő

Írd be a neved, e-mail címed és legyél Te is birtokosa a Tudásnak!

    •