Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

 • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
 • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
 • mindezt otthonod kényelméből,
 • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

nap
óra
perc
mp
Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Több van benned

miért válasszd a Művészházat

Mielőtt tanfolyamot választasz valahol, EZT MINDENKÉPPEN EL KELL OLVASNOD!!!!

 Nyolc érv és egy igaz történet:

 1. A 3 napos tanfolyamokból 2 nap hétvégére esik, így csak 1 szabadnapot kell kivenned a munkából, ami Neked és a főnöködnek is biztosan kecsegtetőbb. Sok helyen 4 naposak a tanfolyamok, amihez 2 szabadnap kell. Ezt sok ember nem tudja megoldani. Ráadásul nálunk minden hosszú hétvégén és munkaszüneti napon is indulnak képzések, így olyan tanfolyamot is találhatsz magadnak, amihez nem kell kivenned szabadnapot. Azonban, ha számodra pont a hétköznapok megfelelőek, akkor ezen időpontokkal is állunk rendelkezésedre!
 2. A 4 napos tanfolyamok 4. napján önarckép rajzolás van, amit – egy felmérés alapján – nem mindenki szeretne készíteni, főleg nem friss tudással, ezért nálunk a negyedik nap külön egy napos tanfolyam keretén belül érhető el. Így a döntés a Te kezedben van ezen a téren is.
 3. Mivel kivettük az önarckép rajzolást, így a tanfolyam díja is alacsonyabb, mint a 4 napos tanfolyamoké.
 4. Saját tapasztalatok és máshol végzettek (akik nálunk fejlődtek tovább) véleményei alapján bizton állíthatjuk: A Művészházban tanulhatod meg a legtöbb rajzolási technikát és trükköt, ami az élethű rajzoláshoz szükséges. Mi nem csak egyféleképpen mutatjuk meg a dolgokat. Célunk, hogyha otthon leülsz rajzolni, akkor magad választhasd ki azt a módszert a tanultak közül, ami a legközelebb áll Hozzád.
 5. Nálunk vannak az országban egyedül ingyenes, 3 órás bevezető képzések, ahol könnyedén eldöntheted, hogy szeretnél-e többet tudni a módszerről vagy sem. Ráadásul megismerhetsz minket, oktatókat is, így ha szeretnél tovább jönni tanfolyamra, akkor már nem idegenekhez mész. Mindez Kötelezettségek nélkül!
 6. Nálunk nem csak Te, hanem az egész család fejlesztheti rajztudását, mivel 8 éves kortól már gyermekeid is eljöhetnek rajzolni. Így minden szeretted átélheti azt a felhőtlen örömet, amit az alkotás nyújt.
 7. Mi nem hagyunk magadra a tanfolyam után. Számos más egy és több napos képzésünk is van, hogy biztosan megtaláld a neked való kikapcsolódási formát. Emellett külön felnőtteknek és gyerekeknek is tartunk rajzklubokat, ahol esténként 2-3 órában képezheted magad még tovább és gazdagodhatsz újabb és újabb sikerélményekkel.
 8. Nálunk fontos a barátságos légkör és a kiváló hangulat. Mi, oktatók nem csak akkor segítünk, ha épp elakadsz a rajzolásban, hanem Facebook-on vagy e-mailben is bármit kérdezhetsz tőlünk, örömmel segítünk.

kicsi

Tovább a Galériába még több rajzért!

Mielőtt tanfolyamot választasz valahol, jól nézz körül, mert sokan nem adnak olyan minőségű tudást, ami valóban szükséges az élethű rajzoláshoz.

Vajon miért döntött úgy Gyöngyi, hogy a Művészházban végzi el a 3 napos tanfolyamot, amikor ő már járt előtte egy 2 naposon, máshol?

Íme gyöngyi levele:

„Szia Adrienn!

Igaz, hogy én már régebben elvégeztem ezt a tanfolyamot, már akkor is érdekelt. Mivel ez régebben volt, csak arra emlékszem, hogy nem volt annyira részletes, mint a Tiétek. Rövidebb ideig is tartott, mert csak két nap volt az egész.

Nem volt annyi eszköz és sok segítség rajzolás közben.

Ugye, azért is végeztem el még egyszer, mert Nálatok először voltam színes ceruzáson és ott nem mindent értettem mikor egy rajzot fel kellett vázolni a rajzlapra.

Amit Nálatok szeretek az, hogy nagyon segítőkészek, kedvesek és profik vagytok. Valamint azt, hogy a tanfolyam végén továbbra is “fogjátok a kezét” a résztvevőknek. Lehet menni, a klubba, ahol segítséget kapunk a kérdéseinkre, és tovább tudunk fejlődni.

Üdvözlettel: Gyöngyi”

Tévedés ne essék, sok profi cég van, akik hasznos tudást adnak és remek munkát végeznek.

Azonban ne érd be néhány rajzolási trükkel, hiszen nálunk többször annyi tudást kapsz, reális áron!

Ha velünk tartasz ezen a kalandos utazáson, mi mindent meg fogunk tenni azért, hogy Te a lehető legjobban érezd magad és hogy minden alkalommal, ha nálunk jársz, maximális tudással térj haza. Mert ez a Művészház. 🙂

Válassz időpontot és fejleszd rajztudásod!

100% INGYENES ONLINE RAJZTANFOLYAM

Kényelmesen az otthonodból

Az alapoktól a portré rajzolásig
Azonnal alkalmazható gyakorlati technikák
Közel 10 000  résztvevő

Írd be a neved, e-mail címed és legyél Te is birtokosa a Tudásnak!

  •  

 

nap
óra
perc
másodperc