Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

  • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
  • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
  • mindezt otthonod kényelméből,
  • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

Több van benned

mindenki nyugodjon le!

Miért fontos az önbizalom és hogyan növeld?

Néha az élet úgy hozza, hogy változtatni kell. Azonban változtatni nehéz. A finom, puha, biztonságos fotelből egyszer csak kizuhansz a rideg, dermesztően szürke, repedezett aszfaltra és fogalmad sincs, hogy merre tovább. Megrémülsz.

Ha új munkát, párkapcsolatot vagy csak egy új hobbit keresel, ahhoz is nélkülözhetetlen az önbizalom. Hiszen ez az apróság sarkall az új dolgok kipróbálására.

Enélkül nem lehetsz sikeres, kevés örömöd lesz az életben és meggátol minden olyan tevékenységben, ami a javadat szolgálná. De nem vagy egyedül.

Tudtad, hogy nők és férfiak százezrei küzdenek nap, mint nap az önbizalom hiány problémájával?

Százezrei!

T. Harv Eker mondta egyszer, hogy „Belső világunk a külvilágot tükrözi vissza. Ha azt hisszük, nem vagyunk elég jók, érvényesítjük ezt a hiedelmet.”

Tehát, ha azt gondolod magadról, hogy nincs önbizalmad, ezért nem vagy képes dolgokat megtenni, akkor ez így lesz.

Ellenben, ha a pozitív gondolatokat erősíted, azáltal bevonzod a számodra értékes történéseket.

Persze, most mondhatod, hogy köszi szépen, de mégis hogyan gondoljak a pozitívumokra, ha nincs önbizalmam? Egyszerű.

Először meg kell ismerned Önmagad. Találnod kell egy olyan területet, ami biztosan sikert hoz számodra.

Mert a sikerrel kézen fogva jár az önbizalom is. Kezdheted akár egy új süti sütésével a családnak vagy bármivel, amiben úgy érzed, hogy jó vagy.

Ha kicsit bátrabbnak érzed magad, akkor jöhet egy nagyobb lépés. Valami olyasmi, amit még nem csináltál.

i__m_only_happy_when_it_rain_by_blackjack0919-d2yrnsy

Miért esik sok ember az önbizalom hiány áldozatává?

Ismered a flow élményt? Ezt akkor érzed -vagy érezted gyermekkorodban-, amikor teljesen el tudsz merülni egy tevékenységben.

Mindegy miben találod meg, lehet az olvasás, írás, legózás, kötés vagy rajzolás, a lényeg, hogy csak arra koncentrálsz és szinte megszűnik körülötted a világ, elmélyülsz benne, egy dolog, ami csak a Tiéd.

Ilyenkor vagy nagybetűvel Boldog.

Ez a „képesség” sajnos már a tizenévesekben is csak el-elvétve található a meg, a felnőttekben pedig szinte egyáltalán nem.

Mindenki úgy születik, hogy az önbizalma megingathatatlan. Óvodában azonban az a világ, amiben önbizalmad van, a saját világod, rendszered átalakul.

Az oviban, iskolában kibillentenek a megszokott rendedből. Már nem akkor alszol, amikor otthon, nem akkor eszel és nem akkor mosol kezet, mint máskor.

Nincs időd a flow újbóli megtapasztalására, végül elfelejted, hogyan is kell ezáltal önbizalmat építeni.

Mi azért vagyunk, hogy a rajzoláson keresztül megmutassuk Neked ezt a fajta boldogságot. Megtapasztalhatod, hogy milyen érzés, amikor elmélyülsz valamiben és az önbizalmad kezd visszatérni Beléd.

Egyszerűen hangzik tudom. Azért, mert az is!

Csernus Imre igen megosztó személyiség, mégis vannak jó gondolatai. Ebben a pár sorban tökéletesen összefoglalt mindent, amit tudnod kell és amire én is próbálok Neked rávilágítani:

“Önbizalmat elérni úgy lehet, hogy szembenézünk a félelmeinkkel, és a félelemmel teli konfliktusainkat úgy oldjuk meg, hogy az ebből származó sikerélmény építsen.

Vagyis tudatosan ugrok olyan racionális és érzelmi megmérettetésekbe, ami új, ami ismeretlen, amitől félek, teljesen mindegy, hogy öröm vagy fájdalom vár rám.

És mindezt csak ma tehetem meg. Tudván azt, hogy mindezt önmagamért teszem. Az ilyen megmérettetések megoldása után születik meg a felnőtt férfi meg a felnőtt nő.

A rajzolás olyan, mint Te magad. A rajzolásban benne van a gyermeki én, az öröm, a nyugalom, a kiteljesedés, a játék, a siker és még sok más is.

Azért akarsz megtanulni rajzolni, mert valami hiányzik az életedből, ami régen a Tiéd volt. Valami, aminek elemi szükségét érzed, de nem biztos, hogy tudod mi az.

Sőt, az sem biztos, hogy mindig érzed a hiányát. A tanfolyamon visszakaphatod régi, felszabadult Önmagad és rajzolás közben el fog kapni a felismerés, hogy

„IGEN! Ez hiányzott régóta az örömömhöz.”

öröm és önbizalom

Ha változtatni akarsz az életeden, csak egy kezdő lökés kell az önbizalmadnak, ezért nálunk a helyed!

Jobb agyféltekés rajztanfolyamunkon előhozzuk belőled a rejtett Művészt. Gyere el és tapasztald meg első kézből a csodás változást és önbizalom növekedést!

“Egyszerűen imádtam a tanfolyamot! Hihetetlen, hogy az ember pár nap leforgása alatt ennyi mindent tanuljon és gyakorlati szinten is képes legyen nagyszerűen rajzolni. Teljesen elégedett vagyok az eredménnyel. Végre sikerült az önbizalmamat is visszanyernem. Köszönök szépen mindent!”
Szőke Krisztina 2014.09.14.

Ne várd mindig az unalmas holnapot, hanem cselekedj ma és élvezd az eredményt!

Jelentkezz most!

Ha szeretnél jönni, de még nem tudod, hogy a Jobb agyféltekés rajztanfolyam, Neked való vagy sem, akkor próbáld ki, most ingyen!

ingyen rajztanfolyam

Fejlesztenéd, frissítenéd rajztudásod?

INGYENES Online rajztanfolyam!

  • 11+1 gyakorlati TIPP
  • Azonnal alkalmazható technikák
  • Az alapoktól a portré rajzolásig
  • A papír kiválasztásától a kész rajzod fotózásáig
  • Többek között megtanulod a tökéletes portré 9 titkát és
  • megtudod, hogy melyik a hozzád illő árnyékolási technika, valamint
  • mi az a 10 végzetes hiba, amit semmiképp ne kövess el!
Iratkozz fel most és tanuld meg a technikákat!

 

Írd be a neved, e-mail címed és legyél Te is birtokosa a Tudásnak!

Iratkozz fel MOST INGYENES Online RAJZTIPPjeinkre!

Írd be a neved, e-mail címed és hamarosan érkeznek is az első tippek!

Kattints és iratkozz fel most!”

 

Remélem érdekesnek találtad a cikket és tudtam segíteni a fejlődésedben! Ha további kérdésed lenne a témával kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi segítünk Neked! Hasznosnak találtad cikkünket? Oszd meg másokkal is, a közösségi oldalon!