Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

  • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
  • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
  • mindezt otthonod kényelméből,
  • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

nap
óra
perc
mp

Több van benned

Ne hagyd ki!

jobbagyfeltekesrajz_felnott_26

Mi gátol az élethű rajzolásban?

Bár sokunkban ott van a vágy, hogy szépen, élethűen rajzoljunk, hiába próbálkozunk, valahogy nem az kerül a papírra, mint amit szeretnénk.

De miért van az hogy egyeseknek könnyedén sikerül, sokaknak pedig csak a pálcikaember és a kudarc jut? Mi lehet a különbség?

Könnyedén legyinthetünk: “Áh, hisz Ő tehetséges. Nekem egyszerűen nincs érzékem hozzá.” De vajon ez tényleg így van? Vajon ez tényleg tehetség kérdése?

NEM.

Bárki képes megtanulni rajzolni?

Bárki képes megtanulni művészien rajzolni! A titok a megfigyelésben és a látásmódban van.

Óvodás és iskolás korunkban rengeteg szimbólumot, sablont sajátítottunk el, amelyek nagyon hasznosak voltak a folyóíráshoz nélkülözhetetlen kézügyesség és a finommotorikus képesség kialakulásában, azonban nagyon megnehezítik most az élethű rajzolás képességét.

Szabadulj meg a sablonoktól

A jobb agyféltekés rajztanfolyamokon azt tapasztalom, hogy a kezdeti rajzoknál sokan a korábban megtanult sablon szemeket és orrokat vetik papírra, ahelyett, hogy valóban megfigyelnék, hogy mi van ott előttük. S sokszor e miatt nézik csalódottan a lapra kerülő valóságot.

“Ez valahogy nem hasonlít.”– mondogatják. S valóban így is van, mert nem azt rajzolták, amit tényleg látnak.

OK, de hogyan kell azt rajzolni, amit látunk?

A jobb agyféltekés rajztanfolyamon erre tanulunk meg sok technikát, hogy könnyedén el tudjunk rugaszkodni a bal agyféltekés, berögzött sémáktól, sablonoktól és szabadon szárnyalva, kreatívan alkossunk olyan képet hagyva magunk után, amelyet örömtelin szemlélünk és büszkén mutatunk szeretteinknek, s amelyek valóban élethűek!

Kattints és nézd meg, hogy mit rajzoltak a olyan emberek, akik korábban a pálcikaember átkában szenvedtek a tanfolyam előtt és után, illetve miket rajzoltak azóta.

Bárki képes megtanulni élethűen rajzolni!

Tehát a rajzolás nem csak egy istenadta tehetség, ami csak néhány kivételes embernek adatik meg, hanem bárki képes megtanulni élethűen rajzolni! Te is!

S mi itt a Művészházban ebben segítünk neked! Mert tudjuk, hogy “Benned is ott él a Művész!”

Életem 5 legjobb élménye közé tartozik ez a tanfolyam. Büszke vagyok magamra. Elsősorban a kikapcsolódás miatt jöttem el, hogy megtanuljak a jelenben lenni. Második nap után teljesen megváltozott körülöttem a világ. Minden másképp, más színben láttam. Sikerült végre a jelenben lenni, amit évek óta nem sikerült.
Valóban CSODA, ami itt történik az emberrel. A sikerélményen, az alkotás örömén kívül egy új világot ismertem meg. Hálás vagyok, hogy átélhettem ezt a fantasztikus élményt!”
D. Ágnes,

Milyen haszna van számodra a tanfolyamnak?

  • Örömöt ad,
  • Növeli az önbizalmad,
  • Sikeréményt nyújt,
  • Fejlődik a kreativitásod, koncernrációd, megfigyelésed,
  • Egyszerű, könnyen követhető rajztechnikákat sajátítasz el,
  • Kikapcsolódsz

“Amikor a jobb agyféltekés 3 napos tanfolyamot elvégeztem, ráébredtem, ezt a munkámban is hasznosítani fogom. Nemcsak a rajzolással, hanem a figyelemmel. Másként látom a színeket, a formákat, el tudom a jelentőset a jelentéktelentől különíteni, próbálom érezni a formákat és a tereket. Másként nézek a kollégáimra és a családomra. Inspirálttá válik az ember a saját és mások élete iránt.” M. Erika

Rád is igaz ebből akár csak egy is?

  • Rég óta szeretnéd kipróbálni?
  • Sikerélményre vágysz?
  • Régen szerettél rajzolni, és újra alkotni szeretnél?
  • Úgy érzed, most csak a pálcikaember menne?
  • Megrekedtél a fejlődésben és új technikákat tanulnál?
  • Szeretnéd növelni önbizalmad?
  • Egy feltöltő és kikapcsoló hobbit szeretnél?
  • Szeretsz kreatívoskodni?
  • Szereted alkotó tevékenységgel eltölteni az időd?
  • Nyugalomra vágysz?
  • Fejlődni szeretnél?

Akkor kattints és éld át az alkotás önfeledt örömét a Művészház Jobb agyféltekés rajztanfolyamán!