Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

 • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
 • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
 • mindezt otthonod kényelméből,
 • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

nap
óra
perc
mp
Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Több van benned

önmegvalósítás

Lenni vagy nem lenni? – avagy szabad-e a nőnek önmegvalósítani? 1. rész

Sokat szoktam olvasgatni a neten, ezért mindenfélébe belebotlok. Sok oldal van, ahova a problémáikkal fordulhatnak az emberek vagy ahol csak jól érzik magukat a fórumozók. Azonban nem kerülte el a figyelmem, hogy amikor a nők önmegvalósító terveiről van szó, akkor néhány maradi gondolkodású embernek kinyílik a bicska a zsebében és kerek-perec leszögezik, hogy a nőnek márpedig otthon a helye és kész.

Mi az önmegvalósítás?

Nyilvánvaló, hogy sokak olyan világban nőttek fel, ahol még tényleg ez volt az elvárt, de közülük sokan nem tudják –vagy nem veszik tudomásul-, hogy manapság máshogy is lehet. Ne feledd, hogy most élsz és ha Te nem cselekszel, más nem fog helyetted. Az önmegvalósítás nem csupán egy jópofa hobbiról szól. Ez egy olyan tevékenység, amelybe saját magad adod bele, amely már-már földöntúli örömet okoz, de nem attól, hogy valaki megdicsér érte.

Osho remekül megfogalmazta, mit is jelent ez:

„Az élet csupán egy lehetőség a fejlődésre, a virágzásra, arra, hogy valóban legyél. Az élet önmagában üres: ha nem vagy elég kreatív, nem tudod megtölteni beteljesüléssel. A szívedben ott van egy dal, amit el kell énekelned, egy tánc, amit el kell táncolnod, de ez a tánc láthatatlan, és a dalt még csak nem is hallottad eddig. Lényed legbenső magjában van mélyen elrejtve. A felszínre kell hozni, ki kell fejezni. Ez az “önmegvalósítás“. De ritka az olyan ember, aki az életét növekedéssé változtatja, aki az életét az önmegvalósítás hosszú utazásává alakítja át, aki azzá lesz, akivé lennie kell.„

buborék

Milyen a jó önmegvalósító tevékenység?

Egyesek görcsölve keresik a módot az önkifejezésre, de ez sajnos nem vezet célra. Igazából nem lehet azt mondani, hogy ez jó az önmegvalósításhoz, ez meg nem. Mindenkinek másra van szüksége, másban találja meg önmagát.
Lehet ez a tánc, az éneklés –ahogy Osho is írta-, valamilyen képzőművészet, a divattervezés, a tetoválás, bármilyen sport vagy éppen az anyaság is. Az a fontos, hogy Te miben érzed a legjobban kiteljesedettnek magad.

Jövő héten jövök a folytatással és elárulom, hogyan kezdj neki az önmegvalósításnak!

Kapcsolódó cikkek:

Lenni vagy nem lenni? – avagy szabad-e a nőnek önmegvalósítani? 2. rész

 

Fejlesztenéd, frissítenéd rajztudásod?

INGYENES Online rajztanfolyam!

 • 11+1 gyakorlati TIPP
 • Azonnal alkalmazható technikák
 • Az alapoktól a portré rajzolásig
 • A papír kiválasztásától a kész rajzod fotózásáig
 • Többek között megtanulod a tökéletes portré 9 titkát és
 • megtudod, hogy melyik a hozzád illő árnyékolási technika, valamint
 • mi az a 10 végzetes hiba, amit semmiképp ne kövess el!
Iratkozz fel most és tanuld meg a technikákat!

 

Írd be a neved, e-mail címed és legyél Te is birtokosa a Tudásnak!

Iratkozz fel MOST INGYENES Online RAJZTIPPjeinkre!

Írd be a neved, e-mail címed és hamarosan érkeznek is az első tippek!

Kattints és iratkozz fel most!”

 

Remélem érdekesnek találtad a cikket és tudtam segíteni a fejlődésedben! Ha további kérdésed lenne a témával kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi segítünk Neked! Hasznosnak találtad cikkünket? Oszd meg másokkal is, a közösségi oldalon!

nap
óra
perc
másodperc