Barion Pixel

Több van benned

3dart

Keltsd életre a rajzod, igazi 3D-ben! Lix Pen az új csoda

A mai cikkben egy olyan innovatív eszközt mutatunk be Neked, amely fenekestül felforgatja a világodat. Eszméletlen dolgokat lehet vele csinálni és ami még jobb, hogy nem csak papíron. Biztos ismerős számodra a 3D nyomtatás, ahol egy nyomtató segítségével szinte bármit meg tudsz alkotni és nem a papíron. Akár maketteket, akár ékszert, dekorációt, egyszóval bármit.

3d nyomtató

Amit én szeretnék ma Neked bemutatni, az egy toll méretű, tollnak kinéző eszköz, amely képes a rajzodat kiemelni a papír síkjából. A neve Lix Pen és toll méretben alkotja meg az általad elképzelt motívumot, szobrot, képet, stb. Ugyan nem ez az első ilyen találmány, hiszen az a 3Doodler volt, azonban ez jobban kezelhető, kisebb és szebb képeket lehet vele készíteni. Lényegében ezzel a tollal a levegőben rajzolhatsz. Elég muris nem?:)

Hogyan működik?

A Lix Pen ugyanazon elven működik, mint egy 3D nyomtató, azzal a különbséggel, hogy kompakt, tehát kényelmes a használata és kicsi is egyben. Energiaforrásként elég rádugni egy laptopra a csatlakozóval, a hátuljába bevezetni egy műanyag szálat. Meg kell várni, míg felforrósodik a szál (körülbelül 1 perc) és az oldalán lévő gombot nyomva tartva már mehet is az alkotás. Egyszerre mindössze 10 cm-nyi műanyagot lehet bele tenni, így azt pár percenként cserélni kell. Azonban a lassúságért szerintem bőven kárpótol a végeredmény.

Mire használhatod?

Legyen szó dekorálásról, ékszerkészítésről, ruhatervezésről, a Lix Pen biztosan jó barátod lesz:)
Ezen kívül, nyugodtan feldobhatod vele festményeidet, rajzaidat, kézműves tárgyaidat is, így akár nagyobb érdeklődésre vagy profitra is szert tehetsz, ha árulod is őket. A Lix Pen nemsokára már megvásárolható lesz, így ha szeretnél egyet, gyűjts rá, mert 140 dollár körüli áron fogják piacra dobni, ami körülbelül 31 000 forintot tesz ki.

Ide kattintva találsz róla egy szuper, rövid videót is

Fejlesztenéd, frissítenéd rajztudásod?

INGYENES Online rajztanfolyam!

  • 11+1 gyakorlati TIPP
  • Azonnal alkalmazható technikák
  • Az alapoktól a portré rajzolásig
  • A papír kiválasztásától a kész rajzod fotózásáig
  • Többek között megtanulod a tökéletes portré 9 titkát és
  • megtudod, hogy melyik a hozzád illő árnyékolási technika, valamint
  • mi az a 10 végzetes hiba, amit semmiképp ne kövess el!
Iratkozz fel most és tanuld meg a technikákat!

 

Írd be a neved, e-mail címed és legyél Te is birtokosa a Tudásnak!

Iratkozz fel MOST INGYENES Online RAJZTIPPjeinkre!

Írd be a neved, e-mail címed és hamarosan érkeznek is az első tippek!

Kattints és iratkozz fel most!”

 

Remélem érdekesnek találtad a cikket és tudtam segíteni a fejlődésedben! Ha további kérdésed lenne a témával kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi segítünk Neked! Hasznosnak találtad cikkünket? Oszd meg másokkal is, a közösségi oldalon!