Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

 • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
 • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
 • mindezt otthonod kényelméből,
 • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

nap
óra
perc
mp
Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Több van benned

jobb agyfeltekes rajztanfolyam online ingyen0

Jobb Agyféltekés Rajztanfolyam Online Ingyen

Jobb Agyféltekés Rajztanfolyam Online Ingyen? – Igen! A mai haladó, technikai világban már nem meglepőek az online tanfolyamok. Hát még a rajztanfolyamok.

Szeretnél fejlődni a rajzolásban? Szeretnél hasznos tippeket segítség képen az alkotásaidhoz?

Vagy szeretnél egy új hobbit?

Valami újat, izgalmasat? DE, nincs időd elmenni egy tanfolyamra sem?

Itt a megoldás!

Jobb Agyféltekés Rajztanfolyam Online INGYEN – itt a Művészházban

7 ok, ami miatt érdemes kipróbálnod a Jobb agyféltekés rajztanfolyam online verzióját:

 • Idő

Manapság sokan szenvednek időhiányban, ebben a rohanó világban. Van akinek a gyerekekkel való foglalkozás, van akinek a munka teszi ki az idejének a nagy részét. Viszont a kikapcsolódás, hobbi, ÉN idő mindenkinek jár.

Az Online Rajztanfolyam lehetővé teszi számodra, hogy bármikor elkezdheted, majd folytathatod a rajztanulásod.

 • Hely

A számítógéped, laptopod, okostelefonod lehetővé teszi számodra, hogy bárhol elérhesd a tananyagot és ott tanuld meg a legszuperebb tippeket, ahol csak szeretnéd. A távolság sem számít a világ másik feléről is elsajátíthatod a Jobb Agyféltekés Rajzolás alapjait.

 • Kényelem

Mi tagadás eme szempont is nagyon fontos. Az előzőket olvasva, tehát akár még az ágyikódban is kényelmesen sajátíthatod el a szuper hasznos rajztudást, ami rád vár. Reggel vagy akár este, lefekvés előtt, amikor neked a legkomfortosabb. A lakásból sem kell kilépned, ahhoz, hogy szuperül megtanulj rajzolni.

 • Pénz

Az Online tanfolyamok egyik leghíresebb tulajdonságai közé tartozik, hogy megfizethető áron juthatsz hozzá, akármilyen témában is keresel ilyet. Viszont Nálunk most INGYENESEN elvégezheted a jobb agyféltekés rajztanfolyam alapját.

 • Időszerű tananyagok

A világunk rohamosan fejlődik, minden téren. A rajzolás világa pedig példaértékűen lépést tart ezzel az innovatív hatással. Mi ezeket a modern trükköket, tippeket átadjuk Neked a tanfolyam során. Amik gyakorlati rajztudást fognak jelenteni számodra.

 • Hozzájárul a személyes fejlődésedhez

Az Online tanfolyamok lehetővé teszik a hosszú tanulási folyamatot. Hiszen egy tananyagot, akár többször is megnézhetsz, megnyithatsz. Így olyan szinten sajátítod el, az adott anyagot, ahogyan Te szeretnéd, amennyire Neked szükséged van. A személyes kívánságaidnak megfelelően.

 • Testhezálló

Amint már említettem lehetővé teszi, hogy bárhol, bármikor tanulhatsz. DE még azt is lehetővé teszi, hogy, milyen mértékben tanulod. Hiszen van amikor több időd van, van amikor kevesebb. Ehhez mi természetesen alkalmazkodunk. Olyan tempóban haladsz, ahogy az számodra a legkedvezőbb. Kortól, nemtől függetlenül belevághatsz rögtön.

Nézd meg mire vagy képes egy ceruza és egy papír mellett.

Iratkozz fel MOST ingyenes Online rajztanfolyamunkra!

Töltsd ki az alábbi űrlapot és már kapod is az első tippeket!

Iratkozz fel MOST INGYENES Online RAJZTIPPjeinkre!

Írd be a neved, e-mail címed és hamarosan érkeznek is az első tippek!

nap
óra
perc
másodperc