Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

 • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
 • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
 • mindezt otthonod kényelméből,
 • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

nap
óra
perc
mp
Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Több van benned

jobb_agyfeltekes_rajztanfolyam_gyerek (12)

Jobb agyféltekés gyermek rajztanfolyam 1.

Gyermeked szeretne megtanulni szépen rajzolni 2 nap alatt?

A Művészházban minden lehetséges!

Sok gyermek van, akik szívesen rajzolnak, de szeretnének még szebben rajzolni. Legalábbis a Jobb agyféltekés gyermek rajztanfolyamra ezért szoktak eljönni, saját állításuk szerint.

Számos olyan gyermek is van, akinek önbizalomra és elismerésre van szüksége. Általában az iskolai környezet (a többi gyerek megjegyzései, folyamatos kontroll és figyelés, a kényszer, hogy tanuljon) az, ami elveszi az önbizalmukat és a kedvüket.

“Amikor rajzoltam egy lovat, úgy éreztem mintha művésszé válnék, és most csinálnám az első művemet, és ez olyan jó érzés volt!” Gerlei Emma

A Jobb agyféltekés gyermek rajztanfolyam azonban teljesen más. Természetesen nálunk is vannak egyszerű szabályok, de a gyerekek örömmel betartják őket, hiszen tudják, hogy munkájuk gyümölcse függ tőle.

Nem csupán rajzolni tanítjuk meg a gyerekeket.

Új látásmódot kapnak, valamint olyan érdekes dolgokat tanulnak meg, amiket a való életben is hasznosíthatnak. Nálunk a gyerekek elsajátítják az élethű rajzolás alapjait és emellett más képességekre is szert tesznek.

Például a Jobb agyféltekés gyermek rajztanfolyamon megtanulnak egy dologra hosszan koncentrálni és teljes elmével odafigyelni. Ez kiváló társuk lesz az iskolai tanulásban, hiszen gyorsabban és könnyebben fog menni. Emellett a technikák elsajátításakor olyan trükkökre is fény derül, ami akár az írásképén is javíthat a gyermeknek.

“Ennél jobban nem is érezhettem volna magam. Mikor idejöttem azt hittem csak egy kicsit fogok jobban rajzolni, most pedig egy művésznek érzem magam. Miközben rajzoltam úgy odafigyeltem, úgy élveztem, hogy néha még levegő is elfelejtettem venni. Remélem, hogy rengetegszer tudok még jönni.” Tőkés Dóra

 

A Jobb agyféltekés gyermek rajztanfolyamon fesztelenül rajzolhatnak a kicsik és a nagyobbak is. Nincsenek elvárások, amiknek meg kell felelni, csupán a tanultakat kell saját képességeikhez mérten alkalmazni. Ráadásul a siker garantált!

A tapasztalat azt mutatja, hogy minél több dolgot tanulnak a gyerekek, annál többet szeretnének majd tudni. A mai világban a sokrétű tudás önbizalommal párosítva ritka kincs, ráadásul ez vezeti majd a gyerekeket ahhoz, hogy felnőttként is sikeresek legyenek. Minden gyermekben ott lakozik egy kis Művész, aki már alig várja, hogy végre kibontakozhasson!

Ha kedvet kaptatok, csomagajánlatainkat igénybe véve, akár 18 000 Ft-os kedvezményben lehet részed!

Nézd meg videónkat és győződj meg róla a saját szemeddel:

(A videót készítette a DominoStudio! Ha profi esküvői videóval örökítenéd meg életed fontos pillanatait, kövesd őket Facebookon vagy érdeklődj az info@dominostudio.hu e-mail címen!)

 

Fejlesztenéd, frissítenéd rajztudásod?

INGYENES Online rajztanfolyam!

 • 11+1 gyakorlati TIPP
 • Azonnal alkalmazható technikák
 • Az alapoktól a portré rajzolásig
 • A papír kiválasztásától a kész rajzod fotózásáig
 • Többek között megtanulod a tökéletes portré 9 titkát és
 • megtudod, hogy melyik a hozzád illő árnyékolási technika, valamint
 • mi az a 10 végzetes hiba, amit semmiképp ne kövess el!
Iratkozz fel most és tanuld meg a technikákat!

 

Írd be a neved, e-mail címed és legyél Te is birtokosa a Tudásnak!

Iratkozz fel MOST INGYENES Online RAJZTIPPjeinkre!

Írd be a neved, e-mail címed és hamarosan érkeznek is az első tippek!

Kattints és iratkozz fel most!”

 

Remélem érdekesnek találtad a cikket és tudtam segíteni a fejlődésedben! Ha további kérdésed lenne a témával kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi segítünk Neked! Hasznosnak találtad cikkünket? Oszd meg másokkal is, a közösségi oldalon!

nap
óra
perc
másodperc