Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

  • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
  • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
  • mindezt otthonod kényelméből,
  • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

nap
óra
perc
mp
Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Több van benned

golyóstoll_kk4

Golyóstoll – a rajzolás új dimenzióját hozza el

Golyóstoll, megszoktuk, hogy általában írunk vele. De vajon képes-e valami más funkcióra is? Képes bizony!

Egyre inkább kezd divatba jönni a golyóstollal való rajzolás.

Méghozzá nem is akármilyen minőségben! Hol van ez már ahhoz képest, mikor valamire várakozva, unalmunkban firkálgattunk vele! Valóságos művészi remekek születnek evvel ez eszközzel készítve.

Végzősünk, Oláhné Megyesi Erika alkotása

Golyóstoll – melyiket használjam?

Érdemes olyat választanod, amelyikben a golyó mérete viszonylag nagy. Minél kisebb ugyanis a golyó mérete a tollban, annál precízebben kell dolgoznod vele, hogy igazán minőségi munkát tudj végezni.

Épp ezért a hibák is jobban kijönnek egy kisebb golyó-átmérőjű tollnál. Érdemes a jól ismert „folyásra” is figyelni és időről-időre egy papírzsebkendővel megtörölgetni a golyóra rakódott felesleges tintát, hogy ne hagyjon csúnya, pöttyözős nyomokat a papíron.

Golyóstoll – miben különbözik a ceruzától?

Nem csupán formájukban és általános funkciójukban térnek el egymástól. A használhatóság és a rajztechnika egészen egyedivé teszi a golyóstollal való alkotást.

  1. Másképp tudod például felvinni a rajzlapra, hogy egyenletes felületet kapj.
  2. Ha pedig véletlenül elrontanád, nem lehet kiradírozni, mint a ceruzát. Csak egy másik satírozott réteggel tudod elfedni az esetleges hibákat.

A tollal való rajzolás ezért biztos kezet és gyakorlott vonalkázási mozdulatokat igényel. Vigasztaló lehet, hogy míg elkészül egy komolyabb rajzod, nagyjából meg is szerzed ezt a rutint.

Golyóstoll – egy speciális technika újraéledése

Elég furcsa, de a modern golyóstollas rajzolás épp egy rég elfeledett grafikai technikát élesztett újjá. Ez pedig a vonalkázás. Evvel az eszközzel ugyanis, csak igen sűrű vonalkázással tudjuk a tintát felvinni a papírra. Ha ügyesen csinálod, csodaszép, egyenletes felületet kapsz majd általa.

Több rétegben és eltérő irányokban vonalkázva pedig különféle tónusokat érhetsz el a monokróm rajzaidon. És ez még nem minden!

Golyóstoll – színesben az igazi

Ma már nem csupán a hagyományos kék, hanem ezen kívül sok egyéb színű toll is kapható az üzletekben. Ez pedig új lehetőségeket nyitott az általa való alkotásban. Nem ritkák az egészen élethű színezésű, ámulatba ejtő tollrajzok sem.

Végzősünk, Oláhné Megyesi Erika alkotása

Te is szeretnél golyóstoll rajzokat készíteni?

Tudj meg róla többet!

nap
óra
perc
másodperc