Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

  • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
  • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
  • mindezt otthonod kényelméből,
  • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

Több van benned

adventi naptár

Adventi naptár – 3 tuti tipp hogyan csináld!

Az adventi naptár története egészen a 19. századig nyúlik vissza. Persze az első adventi naptár még nem hasonlított a maiakhoz, még nem voltak kis ablakai és édességet sem rejtettek. Hogyan nézett ki, mikor alakult ki? Tudd meg cikkünből, és aztán készíts magadnak Te is egy szuper advanti naptárat!

Mikorra készítsd el az adventi naptárat?

Nézzük meg először is mikor is kezdődik az adventi időszak. Ezzel sokszor bajban vagyunk, hiszen nem egy konkrét dátumtól számoljuk.

Advent, a karácsony (december 25.) előtti negyedik vasárnappal veszi kezdetét. Kicsit egyszerűbben megközelítve Szent András apostol napjához (november 30.) legközelebb eső vasárnap.

adventi naptár

Tehát Advent első vasárnapja mindig november 27. és december 3. közé, míg negyedik, utolsó vasárnapja december 18. és december 24. közé esik.

Forrás >> wikipedia.org

Az adventi naptár története

 

Az első, általunk ismert adventi naptár 1851-ben készült, és ezt szintén kézzel készítették, megrajzolták és kivágták.

Viszont az első nyomtatott adventi naptár Gerhard Lang nevéhez fűződik. Eleinte még nem voltak kis ablakok, színes kis képeket lehetett feltűzni naponta egy kartonra. A későbbi ablakos változatot is ő kezdte nyomatatni.

Azonban ez a mai gyerekeknek még csalódást okozott volna, mert az ablakok mögött, vallásos képekre leltek volna, a csokoládé helyett.

1946-ban Richard Sellmer, a II. világháború után újra életre hívta az adventi kalendáriumot. Ebből a változatból alakult ki aztán 1958-ban a ma is mindenfelé kapható, csokit rejtő adventi naptár.

Mivel töltheted meg az adventi naptárat?

Természetesen ez a méretéttől is függ. Lehet benne a megszokott csokoládé, ám ettől is el lehet térni. Tehetünk bele bármilyen apró, jópofa tárgyat. Láttam már picire göngyölt finom anyagú kendőcskét, fülbevalót, bőr nyakláncot, kézzel készített csokoládét, fürdőgolyót, stb.

Ennek is csak a fantáziád szab határt, no meg hogy mennyire ismered a másikat, tudod-e milyen apróságnak örülne!

adventi naptárKészíts adventi naptárat

 

Ne gondold, hogy az adventi naptár ablakinak nyitogatása, csak a gyerekeket hozza lázba! Egy kis apró figyelmesség mindenkinek jól esik.

Készíthetsz adventi naptárat párod vagy akár saját magad örömére, de kitűnő móka lehet egy családiasabb munkahelyen vagy figyelmes kedvesség, ha valamilyen szolgáltatói területen működsz.

3 egyszerű adventi naptár

Gyűjtöttem nektek 3 tuti TIPPET, hogyan lehet egyszerűen és olcsón adventi naptárat készíteni!

Általában semmi másra nem lesz szükséged, csak papírra, ragasztóra, esetleg ragasztópisztolyra, ollóra, a díszítéshez pedig rajz-, illetve festőeszközökre.

1.Csodás ötlet, ráadásul a saját rajzoddal díszheted a dobozt!

Nem kell hozzá más, csak egy vagy két kartondoboz, ez a méretektől függ. Egy erősebb rajzlap, erre kerülj majd a saját rajz. A kartondoboz hátát levágod, majd erre ragasztod a rajzot. A hátsó részt, a kis ablakok készítésre használhatod. A videóban látható milyen roppant egyszerű formából készülnek a kis dobozok. A doboz fülecskéit pedig a karton belsejébe ragasztod, elölről pedig nyílást vágsz az ablakokhoz. Ugye milyen egyszerű!? Nézd meg!

2. Itt is újrahasznosíthatsz valamit, méghozzá az általában semmire sem jó wc papír gurigát!

Egyszerű, mégis szuper ötlet! Kell hozzá még színes karácsonyi csomagoló anyag és mini sütés papír, ezek kerülnek majd a gurigák elejére és hátuljára.

3. Ennél a változatnál is kartonra lesz szükséged, valamint itt is a saját kezűleg készített képed díszítheti az adventi naptárat.

A videóban vízfestékkel készítik a képet! Te is vágj bele bátran! A vízfesték kezdőknek is tökéletes! Szeretnéd megtanulni a használatát? Tedd meg nálunk! Jelentkezz >> ÚJ – Akvarell festős tanfolyamunkra!

akvarell

Még gondot okoz, hogy saját rajzzal díszítsd az adventi naptárad?

Adventig van idő a felkészülésre! A Művészházban játszva, 3 nap alatt sajátíthatod el az élethű rajzolás alapjait! Tanulj meg rajzolni még az adventi időszak előtt!

Jelentkezz, a Jobb agyféltekés rajztanfolyamra, ITT! >>

INGYENES Online rajztanfolyam!

Fejlesztenéd, frissítenéd rajztudásod?

  • 11+1 gyakorlati TIPP
  • Azonnal alkalmazható technikák
  • Az alapoktól a portré rajzolásig
  • A papír kiválasztásától a kész rajzod fotózásáig
  • Többek között megtanulod a tökéletes portré 9 titkát és
  • megtudod, hogy melyik a hozzád illő árnyékolási technika, valamint
  • mi az a 10 végzetes hiba, amit semmiképp ne kövess el!
Iratkozz fel most és tanuld meg a technikákat!

Írd be a neved, e-mail címed és legyél Te is birtokosa a Tudásnak!

Iratkozz fel MOST INGYENES Online RAJZTIPPjeinkre!

Írd be a neved, e-mail címed és hamarosan érkeznek is az első tippek!

Kattints és iratkozz fel most!”

 

Remélem érdekesnek találtad a cikket és tudtam segíteni a fejlődésedben! Ha további kérdésed lenne a témával kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi segítünk Neked! Hasznosnak találtad cikkünket? Oszd meg másokkal is, a közösségi oldalon!