Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

  • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
  • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
  • mindezt otthonod kényelméből,
  • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

INGYENES

Már csak eddig:

nap
óra
perc
mp
Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Több van benned

INGYENES

randi ötletek

Randi ötletek – találd meg az igazit!

Randi ötleteket hoztam most nektek. Egy párkapcsolat elején, az ismerkedés fázisában, de később is, mikor már együtt vagy a pároddal – nagyon fontos, hogy legyenek közösen megélt élményeitek. Ezek során még inkább megismerhetitek egymást, és még jobban elmélyülhet a kapcsolatotok.

Ezek olyan szabadidős programok, ahol önfeledten játszhattok, kipróbálhattok dolgokat együtt, a közös érdeklődéseteknek megfelelően.

Ráadásul ezek a programok nemcsak akkor lehetnek ütősek, ha már van párod. Ilyen élményekre „párkeresőben” is nekiindulhatsz. Hiszen hol máshol lelhetnél egy igaz társra, ha nem olyan helyeken, ahol közös érdeklődési kör köt össze benneteket?

Randi ötletek – enni mindenki szeret

Az evés fontos része életünknek. Általában a nő „dolga” és felségterülete a konyha. De gourmand férfiak is szívesen kimerészkednek ide, hogy kreativitásukat megéljék.

Ha te és a párod szívesen főzőcskéztek, kipróbáltok új ízeket, új menüsorokat – akkor a ti nagyszerű élményranditok egy főzős program lesz.

És ne feledd, a főzés remek alkalom arra is, hogy akár addig idegen, de hasonló érdeklődésű emberekkel ismerkedhess.

kép forrása: elmenyplaza.hu

Randi ötletek – a természet lágy ölén

Másik remek alkalom a közös túrázás, kirándulás. Itt feltűnés nélkül lehet természetkedvelő férfiakkal és nőkkel ismerkedni. Sőt! Túra közben nem csupán beszélgetésekre nyílik alkalom, hanem sok esetben akár fizikai segítségnyújtásra is sor kerülhet: egy-egy meredély megmászásakor, vagy zúgó patakon való átkeléskor.

Itt aztán valóban kiderül majd, ki az, aki férfi a talpán, és lovagiasan nyújtja a karját a nőnek.

Ugyanilyen közös élményekkel kecsegtet egy jóga tábor, különféle sportesemények, -foglalkozások, de akár egy manapság annyira divatos városnéző túra is.

Randi ötletek – a művészet szerelmeseinek

Ha téged inkább a művészetek vonzanak, akkor nagyszerű lehetőségeket találsz ezen a területen is.

Akár a festés, akár a rajzolás érdekel – érdemes keresni egy tanfolyamot, vagy akár elvonulási lehetőséget, ahol felszabadultan alkothattok.

A kreativitás kibontakoztatása, a szépség saját alkotásodban való megjelenítése igazán méltó környezet a (leendő) szerelmesek számára is. Kellő aktivitást, ugyanakkor kellő intimitást is ad egy kezdődő kapcsolat elején, vagy akár egy már meglévő felvillanyozására.

Neked melyik ötlet tetszik a legjobban?

Nálunk művészeti témakörben találsz remek randi ötleteket!

 

Ha még az alkotás elején tartasz –
akkor ajánljuk
jobb agyféltekés alaptanfolyamunkat,
ami a művészetek világába vezető legnagyszerűbb kapu.