Barion Pixel

Több van benned

A portré rajzolás 9. trükkje: Haj

A portré rajzolás koronája a haj rajzolás!

A haj rajzolása bizony nem könnyű feladat, azonban minden egyes portré esetén meg kell vele küzdenünk, kivéve persze, ha kopasz pasit, vagy kendős nőt választunk.

A haj rajzolása hasonló a szőrhöz, csak ugye itt különféle hosszúságokkal is számolni kell. Ráadásul a portrédnak közel a felét a haj teszi ki, ezért nem árt, ha ez is gondosan ki van dolgozva.

A haj rajzolás egy külön technika elsajátítását igényli. Az egyik fontos lényege, hogy nem szálanként, hanem tincsenként kell megrajzolni a hajat.

Nézd meg a videót, ott többet elárulok Neked róla! 🙂

Tanuld meg a portré koronáját: a haj rajzolást egyszerűen és gyorsan! Jelentkezz be a legközelebbi Jobb agyféltekés rajztanfolyamra! 🙂

Várunk sok szeretettel!

“Hihetetlen élmény volt ez a tanfolyam, amellett hogy új embereket ismertem meg, jól szórakoztam, és rengeteget nevettem. Olyan rajztudásra tettem szert, pár nap alatt, amilyenre álmomban sem gondoltam volna! Ránézek a rajzomra, és el sem hiszem hogy én alkottam, olyan szuper lett, hála Tomónak és a Művészháznak! Köszönöm a tudást, és az élményt, remélem hamarosan tudok jönni a következő tanfolyamra! Sikereket Nektek!”

Fruzsi,

jobb agyféltekés rajztanfolyamra jelentkezés