Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

  • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
  • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
  • mindezt otthonod kényelméből,
  • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

INGYENES

Már csak eddig:

nap
óra
perc
mp
Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Több van benned

INGYENES

A portré rajzolás 5. titkos trükkje: Az orr

Van egy dolog az orral kapcsolatban, amit számtalanszor látok. Leginkább a gyermek tanfolyamokon nagy kedvenc, de a felnőtteknél sem ritka jelenség. Ez az orrnyereg vonallal megrajzolása. Biztosan láttál már ilyet, talán rajzoltál is.

De mostantól, ha tökéletes portrét szeretnél rajzolni, sose rajzolj orrnyerget! Az orrnyereg az, ami totális rajzfilmfigurává változtatja a portréidat. Az orr két oldalán sosem látsz éles körvonalakat, ezért ezt a portrédon is kerülnöd kell.

Az élethű orrot a megfelelő árnyékok odaszínezésével tudod kialakítani.

Nézd meg ezt a videót és segíteni fog, hogy hogy állj neki, mire figyelj és mi az amit SOHA ne csinálj!!!!

A folytatás!

Rengeteg tudnivaló van még az orr és a portré rajzolással kapcsolatban. Ezeket mind-mind részletesen megtanuljuk a Jobb agyféltekés rajztanfolyamon, ahol biztos vagyok, hogy még akkor is rengeteget fogsz nálunk tanulni, ha már most is jó rajzoló vagy!

Honnan tudom?

Nagyon sok példám van rá. Most egyet elmesélek Neked. A múltkor járt nálunk a Jobb agyféltekés rajztanfolyamon egy magyar festőművész, aki Spanyolországban nagy elismertségnek örvend. Sok képét vásárolják. Eljött hozznánk, hogy kipróbálja, mit ad számára a tanfolyam.

Nos, gondolhatod, hogy micsoda rajzot rittyentett oda már a tanfolyam elején is, de hihetetlen alázattal csinálta végig a tanfolyamot. Figyelt és rajzolt, figyelt és rajzolt. Saját elmondása szerint rengeteget tanult. Olyanokat, amiket korábban nem.

És nem csak hogy olyan gyönyörű lett a rajza az utolsó napra, hogy az lemászott a papírról, de annyira be is lelkesült, hogy ezt a tudást vinni akarja Spanyolországba.

Szóval nem számít, hogy most még esetleg teljesen kezdő rajzoló vagy, vagy már tapasztalt alkotó. A jobb agyféltekés rajztanfolyam biztos számodra is rengeteg tudást, új nézőpontokat és sok-sok tapasztalatot fog adni.

Gyere te is és fejlődj tovább!