Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

 • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
 • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
 • mindezt otthonod kényelméből,
 • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

nap
óra
perc
mp
Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Több van benned

A jobb agyféltekés rajzolás – Vajon csak másolni tanít?

 • A Jobb agyféltekés rajzolás vajon csak másolni tanít meg?
 • Hova juthatsz el 3 nap alatt?
 • Tudsz majd élőből rajzolni a tanfolyam után?
 • Mit csinálj, ha “csak” másolni tudsz?

Nézd meg a videót és járj utána magad a Jobb agyféltekés rajztanfolyamon!

Többre vagy képes, mint gondolnád. Megmutassuk?

Akik rajztanfolyamra jönnek, gyakran kijelentik, hogy “Én maximum pálcika embert tudok rajzolni.”Fantasztikus látni az örömöt az arcukon, amikor élethű portré rajzukat tartják a kezükben büszkén. És ez nem csak a kiválasztott szerencséseknél van így, hanem veled is megtörténhet.

Életem 5 legjobb élménye közé tartozik ez a tanfolyam. Büszke vagyok magamra. Elsősorban a kikapcsolódás miatt jöttem el, hogy megtanuljak a jelenben lenni. Második nap után teljesen megváltozott körülöttem a világ. Minden másképp, más színben láttam. Sikerült végre a jelenben lenni, amit évek óta nem sikerült.
Valóban CSODA, ami itt történik az emberrel. A sikerélményen, az alkotás öröménkívül egy új világot ismertem meg. Hálás vagyok, hogy átélhettem ezt a fantasztikus élményt!”
Dávid Ágnes,

“Elsősorban önbizalmat kaptam, hogy “Több van Bennem”, mint amit magamról hittem a rajzolás terén. Ezt nem csak a rajzolásba tudom a továbbiakban felhasználni, átültetni, hanem az életem egyéb területein is.

Soha nem gondoltam volna, hogy a 3. nap végére képes leszek egy portré lerajzolására és nem is akárhogy. Bátorságot, egy új hobbyt is kaptam. Jó stressz levezetőt. Köszönöm szépen szívből.” Hönig Ágnes

A rajzolás tanulható:

Nem számít, mennyire tudsz most rajzolni, Te is megtanulhatsz élethű rajzot készíteni!

A rajzolás egy tanulható képesség, éppúgy mint az írás, olvasás, vagy számolás. Ezt igazolja a több mint 17000 Művészházban végzettek elégedettsége.

Nagyon élménydús és szórakoztató volt ez a 3  nap! Elképesztő, ahogy elsajátítottam a technikát és véghez vittem a harmadik napra egy olyan “alkotást”, amit azelőtt csak tátott szájjal néztem…
Kata! Csodás oktató és rettentő kedves embert ismertem meg a személyedben is! Nagyon köszönöm neked, hogy átadtad nekem a tudásodat, amivel egy nagy álmomat váltottad valóra…. 🙂 Nagyon hálás vagyok érte! Hamarosan érkezem újra! :)” Z. Tünde

 ingyenes rajztanfolyam

Rád is igaz ebből akár csak egy is?

 • Szeretnéd átélni a rajzolás ÖRÖMÉT?
 • Nagyobb ÖNBIZALOMRA vágysz?
 • Jól jönne egy kis SIKERÉMÉNY?
 • Szívesen KREATÍVOSKODSZ otthon?
 • FEJLŐDNÉL?
 • KIKAPCSOLÓDNÁL?

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Gyere el a Jobb agyféltekés rajzolásra!

jobb agyféltekés rajztanfolyamra jelentkezés

És íme itt a 4+1 súlyos tévhit a rajzolással kapcsolatban:

 1. A rajzoláshoz tehetség kell.” >>> Nem igaz! Csak a megfelelő módszer és gyakorlás szükséges.

“Nagyon szkeptikusan érkeztem, ám a 3 nap minden képzeletemet felülmúlta. Hihetetlen volt látni, hogy nem csak a kezdetben “ügyesebbek” kezei alól kerültek ki gyönyörű, éltehű portrék, hanem mindenkiből művész lett. Az oktató kedvessége és szeretete pedig már csak a hab volt a tortán!
Köszönöm szépen, hogy itt lehettem és hogy egy új hobbit kaptam tőletek! Biztos vagyok benne, hogy még találkozunk!” Nerhaft Mariana

2. “Én csak pálcikaembert tudok rajzolni!”  >>> Ez lehet, hogy még így van, de csak azért, mert nem tanították meg neked, hogy hogyan tudsz szépen rajzolni. A rajolás tanulható képesség!

3. Felnőtt fejjel már nem lehet megtanulni rajzolni. >>> 17 000-nél is több sikeres felnőtt diákunk mást mondana erről!

3. “Nincs időm rá!”  >>> Arra van időd, amire szakítasz. Mi a Művészházban hisszük, hogy igenis jár neked annyi, hogy ÖRÖM-ben legyen részed, hogy FEJLŐDHESS,  hogy KIKAPCSOLÓDHASS, hogy megengedj magadnak egy kis ÉN-IDŐT, hogy növeld az ÖNBIZALMAD, és hogy egy olyat rajzolhass, amitől leesik az állad.

A rajzolás beindítja az elmédet, új ötleteid lesznek a munkában is, olyanok, amik korábban nem jutottak volna eszedbe.Felejtsd el ezeket a tévhiteket, mert több ezer elégedett diákunk a kétlábon járó bizonyíték arra, hogy Te is meg tudsz tanulni rajzolni a jobb agyféltekés rajzolás módszerével.

4. “Nekem biztos nem sikerülne!” >>> Sok hozzánk érkező gondolta úgy, hogy “Ő elhiszi, hogy másnak sikerült, de neki biztos nem fog.” És lásss csodát! A több mint 10.000 elégedett végzősünk igazolja, hogy igen is van “remény”! 🙂

Megmondom őszintén, amikor először olvastam erről a módszerről, azt hittem hogy valami hókusz-pókusz, de kellemeset csalódtam. Ami hihetetlennek tűnt, azt valóra váltottuk. Elképesztő, hogy 3 nap alatt mennyit lehet fejlődni. Mindenképpen pozitív élmény volt, remélem kamatoztatni is tudom majd.

S. P. Regina

Egyszerű és könnyen követhető:

A Művészházban kifejlesztett programon olyan egyszerű és könnyen követhető technikákat fogunk megtanulni, aminek a segítségével Te is képes leszel élethű rajzokat készíteni!

A sikerhez nem szükséges tehetség, előképzettség, gyakorlat, vagy különleges képesség.

Ezek a technikák bárki számára érthetőek, és ami a legfontosabb: azonnal alkalmazhatóak, és azonnal és garantáltan sikerélményt hoznak az életedbe.

“Nagyon örültem, hogy eljöttem a tanfolyamra. Magamnak is be tudtam bizonyítani, hogy minden korban, mindent meg lehet tanulni, ha van akarat, ha jó az oktatás. Nagyon jó volt a tanfolyam szakmai felépítése. Nem éreztem a fáradtságot – az egyik feladat ráépült a  másikra, illetve megalapozta. Nagyon családias, jó hangulat volt. Nagyon egyetértek a céljaitokkal – sok sikert kívánok!” P. Istvánné,

jobb agyféltekés rajztanfolyamra jelentkezés

Emese tapasztalatai a tanfolyamon:

Képzeld el, milyen érzés lenne

A tanfolyam harmadik napján a kezedben tartani az előtte és utána képet, drámai különbséggel a két rajz között és meghatottsággal a szívedben. 🙂 Ez a tanfolyam legszebb pillanata, amit egy ünnepélyes keretek között megtartott zárás és az óriási sikerélmény koronáz meg.

Az a fajta sikerélmény, hogy élethűen le tudom rajzolni, amit látok leírhatatlan!

Egy életre szóló élmény, elégedettség és inspiráció, amit használni fogok a mindennapok során és amiből képes leszek adni másoknak is! A fejlődés fontos és elengedhetetlen!

Minden amivel több lettem, másoknak is ad valamit belőlem és ez számomra fontos és szükséges! Így lesz kerek az életem!” K. Krisztina,

Mit kapsz a tanfolyamon?

 • megtanulod, hogy hogyan lesz arányos a rajzod,
 • hogyan tudod jól érzékeltetni a tereket, valósághűen visszaadni a perspektívát,
 • elsajátítod az árnyékolás egyszerű és látványos technikáját,
 • megismered a trükköket, amikkel élethűen tudsz lerajzolni emberi arcokat.
 • kapsz egy teljesen új nézőpontot, amelynek köszönhetően könnyedén rajzolhatsz le bármit és amit az élet egyéb területein is jól tudsz majd alkalmazni.

“Amikor a jobb agyféltekés 3 napos tanfolyamot elvégeztem, ráébredtem, ezt a munkámban is hasznosítani fogom. Nemcsak a rajzolással, hanem a figyelemmel. Másként látom a színeket, a formákat, el tudom a jelentőset a jelentéktelentől különíteni, próbálom érezni a formákat és a tereket. Másként nézek a kollégáimra és a családomra. Inspirálttá válik az ember a saját és mások élete iránt.” M. Erika

 • megtanulod a figyelmed egy helyre koncentrálni és levenni a problémákról

Nagyon meglepett, hogy első nap a portrén nem vettem észre egy csomó dolgot, harmadik nap sokkal jobb lett a figyelmem. Tuti személyiség- és önismeret-fejlesztő a jobb agyféltekés rajzolás. Nagyon tetszett a mottó (“sokkal többre vagyunk képesek…”) és az, hogy ennek szellemében zajlott a  3 nap, és a történtek teljesen alátámasztották ezt.
O. Erika

 • Sokkal jobban megismered a rajzolás által saját magad.

Sikerélmény számomra, hogy megmutattátok nekem ki is vagyok valójában, egy művészlélek, aki elkezdett visszatalálni Önmagához. Sok önfejlesztésen mentem keresztül eddig is, de ez volt a legjobb ez idáig, amikor saját magamat tettem próbára. A bakancslistámon ismét egy pipa lett. :)“
K. Katalin,

 • Instant sikerélményben lesz részed.

Nagyon élménydús és szórakoztató volt ez a 3  nap! Elképesztő, ahogy elsajátítottam a technikát és véghez vittem a harmadik napra egy olyan “alkotást”, amit azelőtt csak tátott szájjal néztem…  Z. Tünde

 

Jobb agyféltekés rajzanfolyamra jelentkezés

Hogyan zajlik a Művészház tanfolyama:

A tanfolyamra kellemes, nyugodt környezetben várunk a Lehel utcába, ahol tapasztalt, felkészült oktatónkkal reggel 9-kor nekivágtok a nagy kalandank.

“Amikor a Művészházba beléptem, megfogott az otthonos hangulat, a művésziség és az elkészült képek kavalkádja. Kata lelkesedése, aki a művészház megalapítója és egyben egyik tanára is, magával sodort. Olyan biztatást kap az ember, ami erősíti magában, de mégsem teszi egoistává.” M. Erika

8 éves tapasztalatunk biztosítja a megfelelő szakmai hátteret. Az egyszerű és könnyen követhető feladatok főleg a gyakorlatra koncentrálnak, hogy minél inkább elsajátítsd a technikát az élethű rajzoláshoz.

S mivel tudjuk, hogy minden új dolog megtanulása bizonytalanul indul, így fontosnak tartjuk, hogy oktatóink türelmesek és barátságosak legyenek.

“Kata! Csodás oktató és rettentő kedves embert ismertem meg a személyedben is! Nagyon köszönöm neked, hogy átadtad nekem a tudásodat, amivel egy nagy álmomat váltottad valóra…. 🙂 Nagyon hálás vagyok érte! Hamarosan érkezem újra! :)” Z. T.

Hogy a megfelelő mennyiségű tipp és technika birtokába juss, a lehető legtöbb segítséget adjuk át neked a csoportos ismeretátadást követő egyéni segítségek keretében. Tanítási módszerünkben az oktató folyamatosan egyénről-egyénre járva a specializáltan számodra szükséges segítséget adja meg Neked. Elsődleges nézőpontja a türelem.

“Hát nekem a jobb agyféltekés tanfolyam egy olyan nem várt sikert hozott hogy az valami hihetetlen.
Mindig is tudtam, “nem vagyok béna” rajz szempontjából. De egy csomószór mégis megkérdőjeleztem saját képességeimet. Egyrészt nagyon jó tippeket és módszereket kaptunk a grafitos rajzok elkészítéséhez másrészt pedig ami lehet, hogy számomra nagyobb felismerést hozott az az, hogy el kell hinni azt, hogy képes vagyok rá. És ez a gondolat ott lebeg fölöttem mikor elkezdek rajzolni valamit. 
Sok rajz tanár nem tanítja meg az ilyen alap dolgokat amitől az ember eltávolodhat a rajzolástól a siker élmény hiányában. De itt a tanfolyam végén olyat rajzoltam amihez azt gondoltam több évtizednyi gyakorlatra van szükség. Úgy érzem megint tudok rajzolni és úgy érzem, hogy akármi pattan ki a fejemből, azt rajzlapra tudom vetni.

Sokkal több önbizalmam van nem csak a rajzban hanem minden más területen az életemen ennek hatására mert úgy érzem ha erre képes vagyok akkor bármire. És azáltal hogy kitettem magamnak azt a célt, hogy ezzel szeretnék tovább tanulni. Kaptam egy életvidámságot egyfajta hajtóerőt, ami nap mint nap emlékeztet arra, hogy van értelme annak hogy itt vagyok és csinálom a dolgom és a sikerélmények hatására sokkal jobb állapotban vagyok. És úgy gondolom, hogy ezt mindenkinek végig kell csinálnia, aki szeret rajzolni.”

Gaján Petra

 

S hogy még inkább biztos lehess magadban és a módszer működésében, az inspiráló környezetet a korábbi végzőseink által készített képek sokasága varázsolja még élvezhetőbbé.

Az eredmény pedig: ÖRÖM, SIKERÉLMÉNY, ÖNBIZALOM, ÚJ TECHNIKÁK és az általad készített csodálatos alkotás!

Életem 5 legjobb élménye közé tartozik ez a tanfolyam. Büszke vagyok magamra. Elsősorban a kikapcsolódás miatt jöttem el, hogy megtanuljak a jelenben lenni. Második nap után teljesen megváltozott körülöttem a világ. Minden másképp, más színben láttam. Sikerült végre a jelenben lenni, amit évek óta nem sikerült.
Valóban CSODA, ami itt történik az emberrel. A sikerélményen, az alkotás örömén kívül egy új világot ismertem meg. Hálás vagyok, hogy átélhettem ezt a fantasztikus élményt!”
D. Ágnes,

jobb agyféltekés rajztanfolyamra jelentkezés

Ha már jól tudok rajzolni akkor is nekem való ez a tanfolyam?

Igen. Sok eleve már jól rajzoló érkezett tanfolyamainkra és nagy sikerrel távoztak. Rajzaik még kifinomultabbak és élethűbbek lettek.

“Az új technikák elsajátítása meglepő eredményt hozott. Tisztán látom már, hogy csupán ez hiányzott az eddigi rajztudásomhoz, hogy fantasztikus rajzokat alkossak.” Reith-Árvai Luca

 

“Rendkívül hasznos technikákat kaptam, amiket nem ismertem, nem alkalmaztam az eddigi rajzaimnál, pedig kellett volna. TÜRELMET ÉS PERCIZITÁST kaptam! Rájöttem, hogy nem szabad elsietni az apró részletek felett csak azért, hogy végre kész legyek és elmondhassam van egy újabb szép rajzom.
Mostantól inkább több napig dolgozok valamin, de legyen pontos. Az okató nagyon jól és érthetően magyaráz, figyelmes, kedves, sokat segít.” Hajdu Blanka

Hol és és mikor lesz jobb agyféltekés rajzolás tanfolyam?

Helyszín: 1062 Budapest, Lehel utca 5. 1.emelet 18-as kapucsengő (Lehel térnél)
Időtartam: 3 nap 9:00-17:00-ig
Időpontok: Hetente tartunk képzést, leggyakrabban péntek-szombat-vasárnap, de időnként hétfő-szerda-kedden. Pontos dátumokat a jelentkezésnél találsz.
Részletek: Amennyire tudod, pihend ki magad. Hagyd otthon a problémákat, és hangolódj rá az aktív kikapcsolódásra. Minden más a mi dolgunk. A jelentkezés után e-mailben megkapod a praktikus információkat az ebédről és a helyszín megközelítéséről.

 

“Nagyon sokat dolgozom a hivatásomért. Mert tudom, hogy ezért születtem erre a földre. Nem az elismerésért, hanem a szolgálatért.

Ez vezeti a Művészház stábját is. Ettől hitelesek nekem. Mind hihetetlen jó emberek, akik velünk együtt fejlődnek, bár ők főleg a tanításban. Azt a szolgálatot vették a vállukra, hogy minden betérőnek útravalóként egy adag hitet, önbizalmat és tudást ajándékoznak. Varázsecsettel, varázsceruzával, amelyekkel bárkit megtanítanak bánni.” Márföli Erika

Móni élményei a tanfolyamról:

100%-os sikerélmény garanciát kapsz

A Művészháznál garantáljuk, hogy a 3 nap alatt elsajátítod az élethű rajzolás alapjait, s ha nem lenne sikerélményed, vagy bármi okból nem lennél elégedett az eredménnyel, visszakapod a rajztanfolyam teljes árát!
Zéró kockázat, maximális élmény!

+ 4 EXTRA Ajándék:

 • színes ceruzás online tanfolyam
 • hazavihető rajzfelszerelés
 • 10%-os kedvezmény a Panton Művészboltba
 • meglepetés ajándék a tanfolyam végén

Mit tartalmaz a tanfolyam?

 • 3 nap sikerélményt,
 • személyre szabott segítséget a tanfolyam alatt,
 • hazavihető komplett rajzfelszerelést,
 • Panton művészboltba örökös 10%-os kedvezménykártyát,
 • VIP zárt Facebook alkotói közösség tagságot,
 • széles kínálatot haladó tanfolyaminkon való részvételre
 • meglepetés ajándékot,
 • ajándék színes ceruzás online tanfolyam,
 • 100% garanciát.
 • 8 éves szakmai tudást,
 • több mint 17 000 elégedett résztvevő tapasztalatát.

Igazán profi akarsz lenni a portré rajzolásban?

A jobb agyféltekés rajztanfolyam után elvégezheted Portré Rajzoló Mesterkurzusunkat, hogy elképesztő rajzokat készíthess.

nap
óra
perc
másodperc