Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

  • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
  • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
  • mindezt otthonod kényelméből,
  • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

nap
óra
perc
mp

Több van benned

Ne hagyd ki!

evosszefoglalo1

Növekedjünk együtt továbbra is!

Művészház 2018 – hihetetlen év volt a Művészház számára! Ennek ti is a részesei voltatok! 
Ebben az évben valóban elmondhattuk magunkról, hogy az ország első számú rajziskolája vagyunk!

Ott vagyunk veletek a kezdetektől

Jobb agyféltekés alaptanfolyamainkon felnőttek és gyerekek egyaránt átélhették a csodát már a legelején. Saját élményeiken keresztül tapasztalhatták meg, amit mi, Művészházasok hivatásunknak és hitvallásunknak tekintünk:

„Megmutatni minél több embernek, a művészeteken keresztül, hogy valójában sokkal többre képes, mint azt valaha gondolta volna magáról.”

A Művészház 2018-as évében több ezer ember, felnőtt és gyerek nézhette meghatottan, örömmel, könnyekkel küzdve a boldogságtól, vagy éppen kitörő lelkesedéssel, hogy az első és az utolsó napi rajza között micsoda hihetetlen változás történt vele és általa! És rájött, hogy minderre valóban képes!

Folyamatos haladással biztosítjuk a fejlődéseteket

Hatalmas öröm számunkra, hogy végzőseink rendszeres látogatói haladó tanfolyamainknak. Szinte már úgy érezzük magunkat ilyenkor, mint egy nagy, szerető család.

 

A legnépszerűbb Fekete-Fehér pasztell mellett, idén toplistás lett egynapos örömfestésünk, Fesd Magad Napunk is.
Egészen fantasztikus élmény, mikor a reggel még üres vászon megtelik színekkel, formákkal, amit már aznap este, otthon a faladra akaszthatsz.

Egyre népszerűbbek a színes technikákat felvonultató, két vagy háromnapos tanfolyamaink is. Itt már komoly tanulmányokat folytatunk színelmélettel, színkeveréssel, speciális eszközhasználattal. Legyen az ceruza, kréta vagy ecset, netán festőkés.

Tanfolyamainknak részletesen itt nézhetsz utána >>

 

Művészház 2018 – Megújulás időről-időre

A Művészház 2018-ban ismét számos új tanfolyammal gazdagodott.

  1. A portrérajzolóknak különleges, kihívásoktól nem mentes, de valóban mesteri fokozatot ad Portrérajzoló Mesterkurzusunk, ahol tíz héten át, időről-időre folyamatos fejlődésre van lehetőség.

2. Akvarell ceruzás tanfolyamunkon, a színes ceruza és az akvarellfestés határán járó, rendkívül izgalmas technikát tanulhatod meg.

3. A gyerekeknek is kedveskedtünk idén különleges újdonságokkal, az eddigi favoritok mellett. A Sárkányok és unikornisok egyenesen a mesék világába repítette őket.

4. Nyáron pedig a legkisebbek is kipróbálhatták a “Legyél te is Picasso” fantázianévre keresztelt táborunkban, milyen nagyszerű élmény valami igazán szépet festeni, profi módon.

Az újdonságoknak még nincs vége!

  1. A világban klasszikusként jelenlévő Mandalafestés és
  2. Akvarellfestés 2018-ban, megújulva, ismét felkerült a Művészház palettájára.
  1. A divatos trendek sem maradhatnak le a sorból, a világhódító Art Journal is tanfolyamot nyert az elmúlt évben.

Közösséget építünk

A honlapunkon és a hozzá kapcsolódó FB-profilunkon kívül még két felnőtt és egy gyermek alkotói csoportunkat is megtalálod ezen a közösségi médián.

Valamint követhetsz minket az:

A Művészház 2018 – A nyolcadik születésnapunk valódi közösségi rendezvény volt!

Meghirdetett Rajzpályázatunkra rekordmennyiségű, válogatottan gyönyörű alkotás érkezett, amiből lenyűgöző házi kiállítást rendeztünk.

A születésnapi partin adtuk át a nyertesek díjait, ahol számos más elismerés mellett, idén három Aranyceruza-díjasunk is volt. Ők azok, akik egyetlen év alatt a legtöbb tanfolyamunkon való részvételükkel, a legnagyobb fejlődéssel jutalmazták meg magukat.

Együtt mindannyian többek leszünk!

Most itt állunk a 2019. év elején, szívünkben az egész évre szóló terveinkkel!
Nagyot álmodtunk és hiszünk benne, hogy veletek együtt képesek leszünk megvalósítani!

Akár először, akár sokadszorra lépsz be idén a Művészház kapuján, mi várni fogunk és megmutatjuk neked, hogy milyen fantasztikus dolgokra vagy képes!

Találkozzunk minél hamarabb!