Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

  • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
  • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
  • mindezt otthonod kényelméből,
  • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

nap
óra
perc
mp

Több van benned

Ne hagyd ki!

Játék Művészház

JÁTÉK, JÁTÉK, JÁTÉK!

Annyi szép képet és kedvességet kaptunk tőletek, hogy úgy gondoltuk, itt az ideje ezt viszonozni. Ezért elindítjuk WANTED! nevű játékunkat, amelyben értékes nyeremények találnak majd gazdára. A játékhoz csupán a Facebookra lesz szükséged, ugyanis ott tesszük majd közzé a játékra vonatkozó információkat, valamint a nyertesek nevét is.

A játék menete

A játék neve WANTED!. Facebookon fogunk közzétenni egy posztot, amivel indul a játék és a hozzá tartozó képen (ami egy körözési plakát) lesznek a további információk.

A Hírek aloldalon megtalálhatod az összes eddig közzétett cikkünket, ami azért lényeges, mivel a játék megfejtése mindig egy-egy cikk címe lesz. A játék kezdetén körözést adunk ki egy mondatra, amit Neked kell felkutatni a Hírekben. Ha sikerült megtalálnod a mondatot, akkor a Facebook oldalunkon lévő űrlap kitöltésével (amit mindig a játékba kerülő mondat posztjában találsz és ahova a megfejtést kell írni) már esélyed is van megnyerni a nyeremények egyikét.

A játék végén sorsolás által kerül ki a 8 győztes, a helyes megfejtést beküldők közül.

Nyeremények:

1. helyezett: 1 db 5000 Ft-os kedvezmény, bármelyik 3 napos felnőtt rajztanfolyamunkból.
2. helyezett: 1 db Derwent nagy művész tolltartó
3. helyezett: 1 db Derwent kis művész tolltartó
4.-8. helyezett: 1 db Grafitpor üvegcse

Extra nyerési esélyek

Természetesen növelheted a nyerési esélyeidet, ha a játékról szóló Facebook posztot megosztod és mások is játszhatnak a nyereményekért. Ugyanis van az űrlapon egy “ajánló neve” rubrika, amibe a posztot megosztó (tehát a Te neved) nevét kell berni. Ha 1 ember játszik az általad megosztott játékban, akkor kétszeres a nyerési esélyed, ha viszont 10 ember kapott az alkalmon, úgy 11-szer kerülsz be a sorsolásba. Így, ha megosztod naponta akár csak egyszer a játékot, azzal többszörösére növeled a saját nyerési esélyeidet.

Találd meg az elveszett mondatokat és nyerj szuper ajándékokat! 🙂

A játék bármelyik nap indulhat, ezért figyeld és kövesd a Művészház Facebook oldalát!