Barion Pixel

Több van benned

Játék Művészház

JÁTÉK, JÁTÉK, JÁTÉK!

Annyi szép képet és kedvességet kaptunk tőletek, hogy úgy gondoltuk, itt az ideje ezt viszonozni. Ezért elindítjuk WANTED! nevű játékunkat, amelyben értékes nyeremények találnak majd gazdára. A játékhoz csupán a Facebookra lesz szükséged, ugyanis ott tesszük majd közzé a játékra vonatkozó információkat, valamint a nyertesek nevét is.

A játék menete

A játék neve WANTED!. Facebookon fogunk közzétenni egy posztot, amivel indul a játék és a hozzá tartozó képen (ami egy körözési plakát) lesznek a további információk.

A Hírek aloldalon megtalálhatod az összes eddig közzétett cikkünket, ami azért lényeges, mivel a játék megfejtése mindig egy-egy cikk címe lesz. A játék kezdetén körözést adunk ki egy mondatra, amit Neked kell felkutatni a Hírekben. Ha sikerült megtalálnod a mondatot, akkor a Facebook oldalunkon lévő űrlap kitöltésével (amit mindig a játékba kerülő mondat posztjában találsz és ahova a megfejtést kell írni) már esélyed is van megnyerni a nyeremények egyikét.

A játék végén sorsolás által kerül ki a 8 győztes, a helyes megfejtést beküldők közül.

Nyeremények:

1. helyezett: 1 db 5000 Ft-os kedvezmény, bármelyik 3 napos felnőtt rajztanfolyamunkból.
2. helyezett: 1 db Derwent nagy művész tolltartó
3. helyezett: 1 db Derwent kis művész tolltartó
4.-8. helyezett: 1 db Grafitpor üvegcse

Extra nyerési esélyek

Természetesen növelheted a nyerési esélyeidet, ha a játékról szóló Facebook posztot megosztod és mások is játszhatnak a nyereményekért. Ugyanis van az űrlapon egy “ajánló neve” rubrika, amibe a posztot megosztó (tehát a Te neved) nevét kell berni. Ha 1 ember játszik az általad megosztott játékban, akkor kétszeres a nyerési esélyed, ha viszont 10 ember kapott az alkalmon, úgy 11-szer kerülsz be a sorsolásba. Így, ha megosztod naponta akár csak egyszer a játékot, azzal többszörösére növeled a saját nyerési esélyeidet.

Találd meg az elveszett mondatokat és nyerj szuper ajándékokat! 🙂

A játék bármelyik nap indulhat, ezért figyeld és kövesd a Művészház Facebook oldalát!