Barion Pixel

Több van benned

Aranycerka díj 2023 nevezés

Sok szeretettel köszöntelek a Művészház
Aranycerka Díj 2023
nevezésén

Minden alkotó, így Te is megérdemled az elismerést és dicsőséget, ezért idén is elindítottuk a Művészház Aranycerka Díjat, amelyre a te alkotásaidat is sok szeretettel várjuk, hogy minél többen csodájára járhassanak.
 
A pályázaton bármelyik Művészház online- vagy élő tanfolyamán tanult technikával készített alkotással nevezhetsz.
 
Válaszd ki te is kedvenc művedet, töltsd fel még most és vidd el a dicsőséget! A 6 díjazott részére  értékes meglepetéssel készültünk.

Hogyan tudsz részt venni a pályázaton?

Hogyan tudsz szavazni a képekre?

A Művészház Aranycerka Díj 2023 pályázat részletei:

A pályázatra nagy örömmel fogadjuk bármely olyan alkotásodat, amit a Művészház élő- vagy online tanfolyamain tanult technikákkal készítettél.

  • Művészház Aranycerka Díj 2023 Több van Benned – Ebbe a kategóriába várjuk a Művészház élő, vagy online tanfolyamain tanult technikával 2023-ban, bármilyen technikával készült előtte-utána alkotásod. Azaz töltsd fel egy év eleji alkotásod és az év végén készült alkotásod. A legnagyobb változást elérő képpáros nyeri a díjat. (14 éves kortól)
  • Művészház Aranycerka Díj 2023 Felnőtt Grafit Technika  (14 éves kortól)
  • Művészház Aranycerka Díj 2023 Felnőtt Színes Technika (14 éves kortól)

A képek feltöltésére December 8.-20. éjfélig van lehetőséged, de érdemes mielőbb megtenned, mert annál több idő marad, hogy a képedre szavazzanak.

A pályázatra személyenként több kép is feltölthető. Ebben az esetben minden képhez külön töltsd ki a nevezési űrlapot.

A feltöltött alkotásokra a szavazást december 10-től december 30-ig tudják a szavazók leadni a szivecske gomb megnyomásával.

Egy szavazónak 10 képre van lehetősége szavazni. 

A szavazás a Művészház oldalán történik. Bár az alkotás megosztható közösségi médiában, de csak a Művészház weboldalán leadott szavazatokat tudjuk nyilvántartani és számolni.

Mind a 3 kategóriában 2 díjazott lesz. Egy a közönség által legtöbb szavazatott kapott kép, egy pedig a Művészház szakmai zsűrije által választott. Így összesen 6 díjazott lesz.

Kategóriák:

  • Művészház Aranycerka Díj 2023 Több van Benned  (14 éves kortól)
  • Művészház Aranycerka Díj 2023 Felnőtt Grafit Technika  (14 éves kortól)
  • Művészház Aranycerka Díj 2023 Felnőtt Színes Technika (14 éves kortól)

Ebben az esetben a legtöbb szavazatott képe fog díjat kapni. Egy fő csak egy kategóriában kap díjat az általa elért legjobb helyezésért. A cél, hogy minél több résztvevőt díjazhassunk.

Például, ha valaki két kategóriában is elérte a legöbb szavazatot, akkor csak az egyik kategória legértékesebb nyereményét kapja.
Ha valaki az egyik kategóriában nyertes, egy másikban pedig mondjuk második helyezett, akkor az első helyezet díja lesz az övé és a második helyezet az utána következő személy lesz.

A pályázat eredményhirdetése január 2-án lesz, amely weboldalunkon, Facebook csatornáinkon és e-mailen lesznek elérhetőek.

Nyeremények

A Művészház Aranycerka Díj 2023 pályázaton összesen 6 fő díjazott lesz: 3 közönségdíjas, 3 zsűrizett.

A díjazottak ajándékai: 

  • 50 000 Ft értékű ajándékkártya, amely a Művészház online tanfolyamaira váltható be.
  • Meglepetés kreatív csomag.
Ajándékkártya-Művészház

NEVEZÉSI ŰRLAP

Sajnáljuk, ez a verseny már véget ért.