Barion Pixel

Több van benned

akciófejléc

Fantasztikus tanévnyitó kedvezmények az egész családnak!

Pontosan tudjuk, milyen sok költséggel jár elindítani egy csemetét az iskolába, szeptemberben. Főleg, ha többen is vannak! A tankönyvek, írószerek, füzetek, divatnak megfelelő új táska, tolltartó és még ezernyi más, amit órákig sorolhatnánk.

Azonban a tanulás szuper dolog és nem szeretnénk, ha bármi gátat vetne tudásvágyadnak. Az új ismeretek, képességek elsajátítása annyi élménnyel és örömmel gazdagít, hogy az iskolakezdési pörgésben sem árt, ha időt szakítasz egy kis önfeledt pihenésre.

Mi azt szeretnénk, hogy kényelmesen érezd magad árainkkal, így most extra kedvezménnyel kedveskedünk mindazoknak, akik szívesen elsajátítanák az élethű rajzolás titkait. Felnőtteknek és gyerekeknek is egyaránt készültünk egy-egy fergeteges kedvezménnyel.

Felnőtteknek

Augusztus 23. és szeptember 1. között a felnőtt jobb agyféltekés rajztanfolyamra történő jelentkezés* esetén 29 000 Ft helyett, most mindössze 25 000 Ft-ért vehetsz részt a 3 napon.

A következő időpontok:

– augusztus 29-30-31
– szeptember 12-13-14
– szeptember 26-27-28
október 10-11-12
október 24-25-26
november 10-11-12

Jelentkezz most!

Akciós rajztanfolyam felnőtteknek

Gyerekeknek

Augusztus 25. és szeptember 3. között a gyermek jobb agyféltekés rajztanfolyam 1. és 2. (Rajz I és Rajz II) részére történő jelentkezés* esetén 32 000 Ft helyett, most csupán 29 000 Ft-ért vehet részt a 2×2 napon. Emellett a gyerekeknek külön meglepetésekkel is kedveskedünk. A kedvezményen felül egy 2 000 Ft értékű profi rajzcsomagot, egy üveg grafitport, valamint egy 2 200 Ft értékű Rajzklub belépőt is kapnak ajándékba. Ezen kívül, a jól végzett feladatokért szívecskék is járnak, amiket klassz ajándékokra is beválthatnak a szorgos kis művészek.

Következő időpont:

Rajz I
szeptember 27-28

Rajz II
– október 4-5

Jelentkezz most!

tanévkezdési akció gyerekeknek

Ha kikapcsolódásra vagy egy új hobbira van szükséged, ne habozz, jelentkezz még ma, mert a helyek gyorsan fogynak;)

Nézd meg Galériánkat és ámulj:)

*A jelentkezés csak akkor végleges, ha az előleg befizetése is megtörtént. Amennyiben az előleg nem kerül utalásra a fent említett akciós napokon (felnőtteknél szept.1-ig, gyerekekeknél szept. 3-ig) belül, úgy a kedvezménnyel nem tudsz élni.