Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

  • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
  • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
  • mindezt otthonod kényelméből,
  • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

nap
óra
perc
mp
Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Több van benned

akciófejléc

Fantasztikus tanévnyitó kedvezmények az egész családnak!

Pontosan tudjuk, milyen sok költséggel jár elindítani egy csemetét az iskolába, szeptemberben. Főleg, ha többen is vannak! A tankönyvek, írószerek, füzetek, divatnak megfelelő új táska, tolltartó és még ezernyi más, amit órákig sorolhatnánk.

Azonban a tanulás szuper dolog és nem szeretnénk, ha bármi gátat vetne tudásvágyadnak. Az új ismeretek, képességek elsajátítása annyi élménnyel és örömmel gazdagít, hogy az iskolakezdési pörgésben sem árt, ha időt szakítasz egy kis önfeledt pihenésre.

Mi azt szeretnénk, hogy kényelmesen érezd magad árainkkal, így most extra kedvezménnyel kedveskedünk mindazoknak, akik szívesen elsajátítanák az élethű rajzolás titkait. Felnőtteknek és gyerekeknek is egyaránt készültünk egy-egy fergeteges kedvezménnyel.

Felnőtteknek

Augusztus 23. és szeptember 1. között a felnőtt jobb agyféltekés rajztanfolyamra történő jelentkezés* esetén 29 000 Ft helyett, most mindössze 25 000 Ft-ért vehetsz részt a 3 napon.

A következő időpontok:

– augusztus 29-30-31
– szeptember 12-13-14
– szeptember 26-27-28
október 10-11-12
október 24-25-26
november 10-11-12

Jelentkezz most!

Akciós rajztanfolyam felnőtteknek

Gyerekeknek

Augusztus 25. és szeptember 3. között a gyermek jobb agyféltekés rajztanfolyam 1. és 2. (Rajz I és Rajz II) részére történő jelentkezés* esetén 32 000 Ft helyett, most csupán 29 000 Ft-ért vehet részt a 2×2 napon. Emellett a gyerekeknek külön meglepetésekkel is kedveskedünk. A kedvezményen felül egy 2 000 Ft értékű profi rajzcsomagot, egy üveg grafitport, valamint egy 2 200 Ft értékű Rajzklub belépőt is kapnak ajándékba. Ezen kívül, a jól végzett feladatokért szívecskék is járnak, amiket klassz ajándékokra is beválthatnak a szorgos kis művészek.

Következő időpont:

Rajz I
szeptember 27-28

Rajz II
– október 4-5

Jelentkezz most!

tanévkezdési akció gyerekeknek

Ha kikapcsolódásra vagy egy új hobbira van szükséged, ne habozz, jelentkezz még ma, mert a helyek gyorsan fogynak;)

Nézd meg Galériánkat és ámulj:)

*A jelentkezés csak akkor végleges, ha az előleg befizetése is megtörtént. Amennyiben az előleg nem kerül utalásra a fent említett akciós napokon (felnőtteknél szept.1-ig, gyerekekeknél szept. 3-ig) belül, úgy a kedvezménnyel nem tudsz élni.

nap
óra
perc
másodperc