Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

  • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
  • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
  • mindezt otthonod kényelméből,
  • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

nap
óra
perc
mp
Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Több van benned

szülinap

Vendégünk vagy a szülinapi tortánkra!

Három évesek lettünk!

Október 19-én ünnepeljük a harmadik szülinapunkat a Rajzklubon, ahova sok szeretettel várunk minden Jobb agyféltekés rajzolót!

A kellemes hangulatot egy szelet tortával, kávéval, teával édesítjük!

A mostani klub alkalmával ünnepélyes keretek között szájaskodunk, azaz megismerkedünk a száj megrajzolásának trükkjeivel. S nem csak új rajzolási titkok birtokába jutsz, hanem a kellemes hangulatot egy szelet tortával, kávéval, teával édesítjük!

Szülinapi Extra Akció

S még mindig nincs vége! Egy extra akcióval is kedveskedünk számotokra. Szülinapunk alkalmával egy különleges Szülinapi bérletet hirdetünk meg október 31-ig, amelynek keretében 30 000 Ft helyett 20 000 Ft-ért lehet a Tiéd a 10 alkalmas belépő!

Jelentkezz most!

Mivel fontos tudnunk, hogy mekkora tortával készüljünk, és csak korlátozott számban férünk be a terembe, kérlek, mindenképp jelezd részvételi szándékod itt!

 

Várunk sok szeretettel! Ünnepelj Te is velünk! 

 

Jules és Kata

 

 

nap
óra
perc
másodperc