Barion Pixel

[INGYENES ONLINE RAJZTANFOLYAM]

HOGYAN FEJLESZD GYERMEKED SZÉPÍRÁSÁT RAJZOLÁSSAL KÖNNYEDÉN, AKKOR IS, HA NEM TUDSZ RAJZOLNI?

Csúnyán ír a gyerkőc, nem tud a vonalközben maradni, görcsösen fogja a ceruzát?

Képzeld el, hogy gyermeked önfeledten olyan képeket rajzol, amit soha nem gondolt volna magáról,  miközben fejlődik FINOMMOTORIKÁJA, kézügyessége és egyre szebben ír.

Az ingyenes online rajztanfolyamra kifejezetten olyan könnyen alkalmazható rajzos feladatot válogattunk össze, amellyel nem csak gyorsan készíthettek látványos állatos képeket, de célirányosan fejleszti gyermeked figyelmét, kézügyességét, SZÉPÍRÁSÁT. 

Felejtsd el a görcsös ceruza fogást, a vésett vonalakat, az olvashatatlan betűket és adjátok át magatokat a játékos alkotásnak! 

+5 BÓNUSZ

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, és indítsd el közös rajzos kalandotokat még ma!

A regisztráció lezárult.

Nézd meg a tanfolyami leírást itt.

Kíváncsi vagy, mit adhat még az online tanfolyam?

Doszpod Kata
Tovább olvasom
Szia! Doszpod Kata vagyok, a Művészház alapítója. Hiszem, hogy minden gyermekben ott rejlik a művész, és szívből szeretném megmutatni nekik, mennyire sokra képesek a rajzolás által. Az ingyenes online rajztanfolyamunkkal segítséget nyújtok nektek, hogy könnyedén fejlesszétek a gyermeketek képességeit és élvezettel fedezzétek fel a rajzolás varázslatos világát. Csatlakozz hozzánk, és hozz ki a legtöbbet gyermekedből a rajzolás segítségével!

A videókat teljesen ingyenesen nézheted meg a regisztrációt követően. A regisztráció nem jár semmilyen jövőbeni kötelezettséggel. A videók egy külön weboldalon lesznek elérhetőek számodra a regisztráció után, e-mailen kapott belépési kódjaiddal. Ha később úgy döntesz, mégsem szeretnél több hasznos információt kapni, bármikor leiratkozhatsz következmények nélkül.