Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

 • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
 • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
 • mindezt otthonod kényelméből,
 • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

INGYENES

Már csak eddig:

nap
óra
perc
mp
Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Több van benned

INGYENES

Áttetszőség a Rajzolásban Online Tanfolyam

Ez a több mint 9 órás hosszú, online, lejárat nélküli hozzáférésű tanfolyam nem csak egy újabb online kurzus. Ez egy utazás a művészet mélyebb megértésébe, ahol te is felfedezheted azokat az azonnal használható technikákat és titkokat, amelyekkel

 • vízcseppeket,
 • jeget,
 • könnycseppeket,
 • loccsanásokat és
 • üveget rajzolhatsz meg mint egy igazi profi.

De hogyan segít ez pontosan neked, ha elvégzed a tanfolyamot? Nézzük meg részletesen:

Megtanulod, hogyan látják a gyakorlott rajzolók az áttetsző anyagokat, és ezt a látásmódot alkalmazva te is képessé válsz arra, hogy észrevegyél minden apró részletet, ami a rajzaidat a következő szintre emeli.

A tanfolyam során élesíted a vizuális érzékedet, amely segít jobban megfigyelni és értelmezni a világot körülötted, így képeid még élethűbbek és meggyőzőbbek lesznek.

A kezdő lépésektől az aránymérésig, minden fontos alaptechnikát elsajátítasz, amelyekkel bármilyen áttetsző tárgyat papírra varázsolhatsz.

Megismered azokat az eszközöket, amelyek szükségesek az áttetsző dolgok megjelenítéséhez, és megtanulod, hogyan válassz tökéletes képet vagy témát a rajzoláshoz.

A tanfolyam során a hangsúlyt arra helyezzük, hogy észrevegyed azokat a kritikus elemeket a rajzolás előtt és közben, amelyek elengedhetetlenek egy gyönyörű műalkotás létrehozásához.

Megtanulod, hogy mi a körvonal és hogyan használd az aránymérést a rajzaidban, amitől a munkád precíz és arányos lesz.

Elsajátítod azokat az árnyékolási technikákat, amelyekkel pontosan azt a tónust viheted fel a rajzaidra, amit szeretnél, így élethűvé téve őket.

A tanfolyam egyik csúcspontja a vízcsepp rajzolásának technikája, ahol lépésről lépésre megtanulod, hogyan kelted életre a vízcseppeket a papíron.

Külön modul foglalkozik azzal, hogyan rajzolj arányos szemet, és hogyan ábrázolj könnycseppet az arcon, figyelembe véve a környezetével való viszonyát.

A tanfolyam bemutatja, hogyan rajzolj üveget, hogyan ábrázolj élethű vizet és üveget együtt, beleértve a klasszikus csatos üvegek rajzolását is.

Megismerkedsz a jég ábrázolásának trükkjeivel, a negatív tér használatával és a jég térbeli megjelenítésével, ami kulcsfontosságú ahhoz, hogy valóban térbelivé tedd a rajzaidat.

A tanfolyam egyik izgalmas része a nagy tömegben ábrázolt víz és az esőcseppek dinamikus, csobbanó hatásának megrajzolása. Megtanulod, hogyan figyeld meg és alkalmazd a ritmusokat, fény-árnyék viszonyokat, és azokat az alapvető törvényszerűségeket, amelyek szükségesek a víz valósághű ábrázolásához.

A tanfolyam bemutatja azokat a spontán, kreatív technikákat is, amelyekkel tökéletesítheted rajzos hatásaidat, így téve műveidet még egyedibbé és vonzóbbá.

Ez a tanfolyam nem csupán új technikákat és módszereket kínál, hanem egy teljesen új szemléletmódot is, amellyel megközelítheted a rajzolást. A részletes útmutatások és a lépésről lépésre haladó leckék segítségével képes leszel megfigyelni a világot egy művész szemével, észrevenni azokat a finom részleteket, amelyek az alkotásaidat igazán különlegessé tehetik.

Miért érdemes belevágnod?

 • Fejleszd képességeidet: Akár kezdő vagy, akár már van némi tapasztalatod a rajzolásban, ez a tanfolyam segít fejleszteni és finomítani a technikáidat.
 • Szabadítsd fel kreativitásod: Fedezd fel, hogyan hozhatsz létre valóban lenyűgöző és élethű ábrázolásokat, amelyekkel magával ragadhatsz minden nézőt.
 • Tanulj saját tempódban: Online, lejárat nélküli hozzáféréssel a tanfolyamhoz bármikor visszatérhetsz, ismételhetsz és gyakorolhatsz, amikor csak szeretnél.

Ha szeretnél mélyebben elmerülni az áttetsző anyagok ábrázolásának művészetében és fejleszteni a rajzi készségeidet, akkor ez a tanfolyam tökéletes választás számodra. Csatlakozz most, és kezdd el az utazást, amely során felfedezheted a rejtett tehetséged és új szintre emelheted a művészi kifejezőképességed!

A képzésed anyagait bármikor eléred online, videók formájában a saját gépeden, tableteden, vagy telefonodon bárhol vagy is a világon.

Ha elakadtál, kérdezz bátran VIP csoportunkban bármikor segítünk.

Mivel tapasztalt oktató vezeti a kezed alkotás közben, így sokkal gyorsabban fejlődhetsz. Nem egyedül kell rájönnöd az áttetsző dolgok rajzolásának mikéntjére hosszú idő alatt, hanem képzett oktatónk segíti a kezed.

Haladj a saját tempódban! A képzés egyéni időbeosztásban végezhető, akár többször is visszanézhető.

A képzésed anyagait bármikor eléred online a saját gépeden, tableteden vagy telefonodon, bárhol vagy is a világon.

A tanfolyam anyagaihoz a későbbiekben is hozzáférést biztosítunk, így a saját egyéni tempódban haladhatsz, és az anyagokat bármikor újra nézheted.

Korlátlan számban ismételhet a leckéket.

VIP Facebook csoportunkban bármikor kérdezhetsz, megoszthatod a sikereid, vagy inspirálódhatsz.

Nem egyedül kell rájönnöd az áttetsző dolgok rajzolásának mikéntjére hosszú idő alatt, hanem képzett oktatónk segíti a kezed.

A tanfolyamot maximálisan saját időbeosztásod szerint csinálhatod, így annak hosszát nehéz megmondani.

Azonban a 21 videó és a több mint 9 órás felvételek részletekbe menő technikákat adnak át számodra, hogy a látványos rajzokat készíthess.

Gyakran ismételt kérdések:

Nem szükséges. A tanfolyamot úgy készítettük el számodra, hogy bármilyen előképzettség nélkül meg tudd csinálni.

Az online tanfolyam 14 éves kortól ajánlott.

A tanfolyam díjának beérkezését követően e-mailen kapsz egy kódot és egy pontos leírást. Ezek segítségével tudsz majd bejelentkezni  egy külön weboldalon és megnézni az előrefelvett, profi képminőségű és tartalmú videókat.

A tanfolyamhoz korlátlan ideig hozzáférsz, így nem szükséges azonnal elkezdened.

A videókat tesztszólegesen bármikor nézheted, félbehagyhatod és újraindíthatod.

Nem. Az online tanfolyam rövidebb blokkokból tevődik össze,  azokat bármikor megállíthatod és később is folytathatod.

A videók nézhetősége nem jár le, azaz a jogosultságod korlátlan.

A tanfolyamunkhoz örökös hozzáférést kapsz, bármilyen további költség nélkül. 

Garancia

Élvezd felhőtlenül a Művészházban az online alkotást, hisz a SIKERÉLMÉNYRE 100% garanciát vállalunk! Ha úgy érzed, hogy a tanfolyam nem nyújtott számodra sikerélményt, vagy nem vagy elégedett vele, akkor visszafizetjük a tanfolyam díját.

Nem kell mást tenned, csak a vásárlást követő 30 napon belül írásban jelezned számunkra.

Áttetszőség a Rajzolásban

Áttetszőség a rajzolásban online tanfolyam

Áttetszőség a Rajzolásban Online Tanfolyam – MINDENT BELE, Áttetszőség a Rajzolásban Online Tanfolyam – VÍZCSEPP, Áttetszőség a Rajzolásban Online Tanfolyam – KÖNYCSEPP, Áttetszőség a Rajzolásban Online Tanfolyam – ÜVEG, Áttetszőség a Rajzolásban Online Tanfolyam – JÉG, Áttetszőség a Rajzolásban Online Tanfolyam – LOCCSANÁS

Jelentkezés a tanfolyamra

Tanfolyam díja:

From: 6.990 Ft

Foglald le a helyed most!