Barion Pixel

A haj rajzolás a portré készítés legnehezebb része.

Mostantól nincs több elrontott portré, nincs több elrontott haj!

Fedezd fel a hajrajzolás titkait, alkoss élethű hajkoronákat, amik megelevenítik portréidat!

Ezen az online tanfolyamon:

  • megismerkedhetsz a haj rajzolás alapjaival, különleges technikákkal, és
  • megtanulhatsz élethű grafitos és színes haj alkotásokat készíteni,
  • mindezt otthonod kényelméből,
  • saját tempódban.

Az Online Haj rajzolás workshop két részből áll. A két rész akár külön-külön is megvásárolható. Azonban a második rész elvégzéséhez szükséges az első rész – azaz a grafitos online, vagy grafitos élő haj rajzolás tanfolyam elvégzése-, annak érdekében, hogy a második részt – a színes haj rajzolást sikerrel tudd alkalmazni.

Lépésről-lépésre vezetünk végig a pasztell rajzolás folyamatán, az alapoktól kezdve a fejlettebb technikákig.

Megismerkedhetsz azokkal az eszközökkel, amelyek nélkülözhetetlenek a látványos pasztell rajzok elkészítéséhez.

Elsajátíthatsz számos technikát, amelyekkel különleges hatásokat érhetsz el rajzaiddal.

Közösen elkészítünk három különböző művet, így a tanfolyam végére már magabiztosan alkalmazhatod az újonnan tanult technikákat.

A videók és a lépésről-lépésre haladás mellett, számos gyakorlati feladat segít begyakorolni és elmélyíteni az ismereteidet.

Megosztunk veled egy exkluzív mérési technikát, amely forradalmasítani fogja a rajzolási stílusodat és gyorsabbá, precízebbé teszi a munkádat.

Legyen szó hobbiról, szenvedélyről, vagy csak a kreativitásod újraélesztéséről, ez a tanfolyam tökéletes választás. Nem csak új készségeket sajátíthatsz el, hanem egy új látásmódot is kaphatsz, ami megmutatja, hogyan hozhatsz létre varázslatos alkotásokat a pasztellekkel.

Csatlakozz hozzánk most, és lépj be ebbe az inspiráló művészeti kalandba!

Meglátod, hogy a pasztell ceruzával való rajzolás nem csak művészet, hanem meditáció és önkifejezés is lehet. Fedezd fel a lehetőségeket, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból velünk!

nap
óra
perc
mp
Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Több van benned

Kreatív Portré Varázs – Az Út a Kikapcsolódáshoz és Kreatív Önmegvalósításhoz

Legyél Te is a Portré Varázs 12 hónapos kreatív csapatában és 
rajzold meg életed legszebb portréját!

Hegyezd a ceruzád és TÖRJ KI a szürke hétköznapokból!

Fejleszd rajztudásod és élj egy kiegyensúlyozottabb életet, ahol az alkotás öröme feltölt és önbizalmat ad. Légy büszke az általad létrehozott remekművekre, amelyek másokat is lenyűgöznek. Gyere, rajzolj velünk!

Te is szeretnél élethű portrét rajzolni?

De úgy érzed, ...

… csak a pálcika ember megy és nincs hozzá tehetséged?

Ne aggódj! A rajzolás tanulható képesség. 13 éves oktatói tapasztalatból tudom, hogy te is meg tudsz tanulni élethűen rajzolni, ha követed a lépéseket, amiket mutatok.

… nem olyan lett a végeredmény, mint elképzelted?

Gyakori probléma, hogy más kerül a papírra, mint amit elképzeltek. 
A programon megmutatom neked azokat a pontos technikákat, amikkel te is elégedett lehetsz a végeredményt nézve.

… kijöttél a gyakorlatból, pedig régen szerettél rajzolni?

Rengeteg hozzád hasonló társad kezdte újra felfedezni nálunk a benne szunnyadó kreatív alkotót és az eredmény egy vártnál sokkal nagyobb, megdöbbentő fejlődés volt.

… munka és család mellett csak kevés időd jut magadra?

Ne aggódj, ezzel nem vagy egyedül. Úgy alakítottuk ki online rajzprogramunkat, hogy ha egyszerre csak kevés időd van magadra, akkor is tervezetten fejlődhess. Sőt a videókhoz lejárat nélküli hozzáférést is kapsz.

… jól jönne valami, ami életed jelenlegi válságán átsegít?

Végzőseink közül sokan fordultak hozzánk abból a célból rajzolni, hogy az életükben adott pillanatban fellépő nehézséget könnyebben tudják kezelni. Köztudott a művészet és az alkotás gyógyító hatása. Használd te is, ha erre lenne szükséged.

Képzeld el, hogy újra felfedezed a rajzolás örömét!

     Mi lenne, ha könnyedén készíthetnél látványos portrékat és boldogabb, kiegyensúlyozottabb életet élhetnél a művészet terápiás erejével?

Most Te is képes lehetsz élethű portrékat rajzolni!

Neked való ez a program, ha...

Képzeld el, hogy újra felfedezed a rajzolás örömét és fejlődhetsz a rajztudásodban!
A Portré Varázs segítségével könnyedén készíthetsz élethű portrékat és növelheted az önbizalmadat.

Mi lenne, ha egy kreatív hobbit találnál, amivel kikapcsolódhatsz és boldogabb, kiegyensúlyozottabb életet élhetsz?

Mi vár rád a Portré Varázs 12 hónapos online rajzprogramjában?

Mit mondanak, akik már tőlünk tanulnak?

A programon tanult technikákkal pontosan tudni fogod:

A portré rajzoló program után elfelejtheted majd:

Hogyan zajlik majd a portré rajzoló program?

A programhoz tartozó videókat és feladatokat maximálisan saját időbeosztásod szerint tudod végezni, akár munka és család mellett is.

Azokhoz bármikor hozzáférsz, lejárat nélkül a www.muveszhaz-online.com weboldalon a jelentkezéskor kapott jelszavaddal.

Az elméleti videókat követően a gyakorlatban mutatom meg az adott technikát, hogy a lehető leghatékonyabban tudj fejlődni.

Sok gyakorló feladattal készültem különféle nehézségi fokozatban, így akár turbó fokozatra is kapcsolhatsz a fejlődésedben.
Külön Facebook csoportunkban pedig segítséget is kapsz.

Minden hónapban egy-egy témát járunk körül alaposan. 


A rendszeresen érkező új videók és feladatok segítenek, hogy az élet mindennapi problémái ne vegyék le a figyelmed az eredeti célodról: az alkotásról és a kikapcsolódásról.

A 12 hónapos online program során rendszeresen, havonta kapod meg az újabb videóleckéket és a hozzájuk tartozó feladatokat.

Ha az alap feladatokat végzed el, pár hónap múlva már akkor is ámulattal csodálhatod a fejlődésed.

Az opcionálisan választható plusz feladatokkal pedig szabadon haladhatsz előre, hogy alaposan elsajátítsd és begyakorold az adott technikát és átlépj a gyorsító sávba, így felgyorsítva a fejlődésed.

A haladásod során bármikor kérhetsz, inspirálódhatsz, segítséget Facebook csoportunkban.

Bármikor ismételhetsz kedvedre, ami ajánlott is, hogy még magasabb szinten értsd meg a technikákat.

A videókhoz korlátlan hozzáférést kapsz, így akár 2-3-4 vagy még több év alatt is elvégezheted a 12 hónapos programot. Minden rád van bízva. 

Ez nem egy előfizetés, ami lejár, ha már nem fizeteted. A videókhoz korlátlanul hozzáférsz.

Nézzük, mi vár rád a Portré Varázs rajzprogram során:

Nézzük, mi vár rád a 12 hónap során:

Mennyit érne neked, ha az ezeket a technikákat mind készség szintjén tudnád?
Engedd, hogy segítsek ebben!

Miért válaszd ezt a programot a külön tanfolyamok helyett?

A megfelelő szint:

A nehézségi fokról nehézségi fokra felépített program lépésről-lépésre veszi veled végig, hogy hogyan tudod fejleszteni az arányérzéked és a látásod, hogy rajzaid élethűek legyenek.

A sikeres fejlődés alapvető eleme, hogy a megfelelő szintről kezdd és a megfelelő nehézségi fokról a megfelelő nehézégi fokra haladj tovább és a megfelelő nehézségű képet kezdd el rajzolni.

Ha nem így teszed és túl nehéz képpel akarsz kezdeni, akkor könnyen kudarc lehet a vége és nem éred el a rajzolás igazi célját, hogy örömet, sikerélményt, kikapcsolódást adjon és megfelelően fejlődj és persze ne érezd magad sürgetve, időhöz kötve.

Ha volt már veled úgy, hogy valamit tanulva egyszer csak már nem akartad tovább tanulni, vagy megmagyarázhatatlanul nem volt rá időd, akkor a fentiek történtek veled.

Haladj te is a SIKERUTUNKON!

Kialakítottunk számodra egy útvonalat, ami végigvezet a kezdeti lépésektől a haladó rajztechnikákig, miközben fogjuk a kezed és megfelelő nehézségű rajzokon gyakorolsz.

Így végig biztonságban haladhatsz az alkotásban a kipróbált, működő rajztechnikákat elsajátítva. És persze a segítség is mindig ott van, ha szükséged lenne rá.

Módszertanunk és a sok-sok egymásra épülő feladat pedig szinte észrevétlenül visz el az élethű és arányos rajzokig hónapról-hónapra.

Sok-sok gyakorló feladat

Nem az a lényeg, hogy végignézd a videókat, hanem az, hogy készség szintjén elsajátítsd a benne foglaltakat.

Így a rajzprogramon haladva a videók között nehézségi fokonként eltérő feladatok várnak. Az elvégzett feladatokat feltöltve Facebook csoportunkban segítséget kérhetsz, bátorítást kapsz.

Persze semmi sem kötelező, ha épp nincs időd és nem szeretnéd az adott feladatot megcsinálni, nyugodtan tovább haladhatsz, arra később visszatérhetsz, vagy csak simán át is ugorhatod.

Ha viszont szeretnéd az adott technikát még jobban elmélyíteni, akkor a plusz gyakorló feladatokkal gyorsító pályára állhatsz.

EZ NEM EGY ELŐFIZETÉS!!

Talán már veled is előfordult, hogy egy előfizetés lejártakor azon bánkódtál, hogy nem tudtál megnézni pár videót, illetve milyen jó lett volna újranézni egy-egy részt, mert már nem emlékeztél, hogy hogy is volt pontosan.
A Portré Varázs rajzprogram videóihoz örökös hozzáférést kapsz.
 
Bár a program tervezett ideje 12 hónap, de ha munka, család, vagy bármi más miatt lassabban tudsz haladni, akkor is megvár minden videó és minden feladat.
 
 

Így élvezheted a rajzprogram MINDEN ELŐNYÉT. Nem kell az idő és jogosultságok miatt aggódnod.

A hozzáférésed nem fog eltűnni, így nyugodtan alkothatsz átadva magad a kikapcsolódásnak és maximálisan a saját tempódban tudsz haladni.

Miért érdemes ezt választanod?

Ki lesz az oktatód?

A program során 4 tapasztalt  oktató vezeti a kezed, akik sok éves rajzolási és oktatási tapasztalattal rendelkeznek.

A videók során a fejlődésed segíti Doszpod Kata a Művészház alapítója, aki az elmúlt 13 év során több ezer rajzolni vágyónak adta át a rajzolás technikáit és örömét.

Tombor Andrea fog téged bevezetni az állat portré rajzolás rejtelmeibe. Andi barátságos, közvetlen és bátorító stílusát nem csak az élő tanfolyamokon imádják, de az évek óta készülő online tanfolyam résztvevőit is elvarázsolják. Részletes videóin alaposan elsajátítod a technikákat.

Fazekas Tamás, aki sok technikában járatos a grafittól az ecsetig és a Portré Rajzoló Mesterkurzus specialistája, a rajzprogram során haladó technikákba fog bevezetni téged.

Fekete Tamás elképesztő realisztikus technikái közül pedig a haj rajzolás lépéseivel ismertet meg.

Találkozzunk a programon! 

Miért fogod szeretni?

Könnyen használható

Egy egyszerű belépést követően a rajzprogramodhoz tartozó videókat könnyedén eléred, azokat bármikor ismételheted és tetszőleges tempóban tudsz rajtuk haladni az adott havi lecke megérkezése után.

Azonnal kezdhető

Amint regisztrálsz, azonnal hozzáférsz a program első moduljához. Majd havi rendszerességgel kapod meg a következő nehézségi fokozatú videókat. 

Korlátlan hozzáférés

A rajzprogramodhoz már megkapott videókhoz korlátlanul hozzáférsz a programod során, ha előfizetést választasz. Egyösszegű megrendelés és részletfizetés esetén örökös és korlátlan hozzáférést kapsz.

Bármikor kérdezhetsz

Ha a program során kérdésed merülne fel, vagy segítségre lenne szükséged VIP Facebook csoportunkban bármikor tanácsot kérhetsz.

Korlátlan ismétlés

Ismétlés a tudás anyja. Érdemes időről-időre újranézned a videókat, hogy méginkább elmélyítsd a tudásod. A videókat tetszőlegesen akárhányszor visszanézheted a programodon.

Saját időbeosztás

A program videóin maximálisan saját tempódban tudsz haladni. Ha pár hétig, vagy akár hónapig nem tudnál vele foglalkozni, akkor se veszítesz el semmit, mert a videókat később is megnézheted. A rajzokkal tetszőleges ütemben haladhatsz.

Mit mondanak végzőseink a tanfolyamainkról?

Ha most regisztrálsz, akkor 5 különleges BÓNUSSZAL lepünk meg:

1. BÓNUSZ:

Értéke: 19 990 Ft

2. BÓNUSZ:

Értéke: 21 990 Ft

3. BÓNUSZ:

Értéke: 22 090 Ft

4. BÓNUSZ

Értéke: 19 000 Ft

+ 1 AJÁNDÉK:

Felbecsülhetetlen

AJÁNDÉKOK ÖSSZESEN: 84 060 Ft

Ez nagyon jól hangzik, de mennyibe kerül a rajzprogram?

Ne aggódj, meg fogsz lepődni, milyen különleges ajánlatot hoztam neked! 

Összesen: 526 910 Ft helyett

Lejárat nélküli hozzáférés
12 havi RÉSZLETFIZETÉSSEL
526 910 Ft helyett
12 x 9 990 Ft/hó
Ezt kérem
Lejárat nélküli hozzáféréssel
EGYÖSSZEGBEN
526 910 Ft helyett
99 990 Ft
Ezt kérem
év tapasztalata
0
rajzprogram
0
résztvevő vélemény
0
regisztráció
0
Facebook követő
0

0% Kockázat, 100% sikerélmény
Garanciát vállalok!

Mint minden tanfolyamunkra, így erre is 100% garanciát vállalok, azaz minden kockázat nélkül lehet a tiéd a tanfolyam.

Ugyanis, ha a vásárlástól számított 30 napon belül bármikor úgy érzed, hogy a tanfolyam nem azt hozta számodra, mint amire számítottál, akkor csak írj nekünk az info@muveszhaz.com-ra és mi szó nélkül visszautaljuk a tanfolyamod díját.

Így nincs mit veszítened: 0% kockázat, 100% élvezet vár rád! Jelentkezz most!

Gyakran ismételt kérdések:

A rajzprogramhoz nem szükséges előképzettség. Úgy alakítottam ki számodra, hogy akár teljesen kezdőként is sikeresen végig tudj haladni az úton.

Az 1 éves rajzprogram 14 éves kortól ajánlott.

A megrendelést követően e-mailen azonnal megkapod a belépéshez szükséges információkat. Ezek segítségével tudsz majd bejelentkezni  a www.muveszhaz-online.com weboldalon, ahol a rajzprogramod 1 havi videóit láthatod a program indulását követően.

A havi leckék során a már megkapott videókhoz korlátlanul hozzáférsz, azokat tetszőleges tempóban csinálhatod. 

A már megkapott leckékhez korlátlan, lejárat nélküli hozzáférést kapsz.

Miért érdemes még ezt választanod?

Pénzt tudsz megspórolni

A programon részletes tudást, tippet és azonnal használható gyakorlati tanácsot kapsz töredék áron lépésről-lépésre, könnyen alkalmazható módon.

Ráadásul még az utazási, esetleg szállás költséget is megspórolod.

Rengeteg időt takarítasz meg

Mivel a technikákra nem magadtól kell sok-sok időn, elrontott rajzon és kudarcok árán rájönnöd, hanem azokat tapasztalt oktatótól instant kapod meg, így rengeteg időt spórolsz meg, hogy neked már csak az alkotás valóban élvezetes része maradjon. Háromszor annyit fogsz fejlődni kétszer olyan gyorsan.

Kipróbált, működő technikák

A több tízezer nálunk végzett résztvevő biztosítja az online tanfolyamon a valóban működőképes, kipróbált technikákat. Tapasztalt oktató vezeti a kezed alkotás közben.

Könnyen megvalósítható, gyakorlati tippek

12 éves oktatói tapasztalatunk alapján állítottuk össze számodra a gyakorlatorientált, könnyen elsajátítható technikákat, hogy töredék idő alatt szoksorosára tudj fejlődni.

Te irányítasz

A videókat saját időbeosztásod szerint akkor végzed, amikor számodra megfelelő.

Saját tempódban tudsz fejlődni. Nem kell senkihez sem igazodnod.

Annyiszor és akkor nézed meg a videókat, ahogy jól esik. Nem kell azon aggódnod, hogy mennyi időd maradt még hátra.

Kényelmes tanulás

Otthonról kényelmesen kapcsolódhatsz ki és fejlődhetsz saját időbeosztásod szerint.

Szép képminőségben nézheted a videókat, azokat profi kamerákkal vettük fel.

Korlátlan számban ismételheted a leckéket.

Kreativitás Turbó rajzprogram

Alapoktól a haladó szintig saját időbeosztásban

Jelentkezés a tanfolyamra

Tanfolyam díja:

535.440 Ft From: 99.990 Ft

Foglald le a helyed most!