Barion Pixel

Kezdd el utadat a pasztell rajzolásban fekete lapra fehér pasztell ceruzával!

Ez a technika gyors sikerélményt nyújt, hiszen csak a fehér árnyalataival dolgozunk, így könnyen elsajátítható.

A ceruzához közeli forma és a korlátozott színek segítenek abban, hogy magabiztosan lépj a pasztell világába, látványos és lenyűgöző rajzokat alkotva.

Maradjunk a ceruzánál, de már színesben!

Ismerős eszközzel dolgozunk tovább, hogy fokozatosan bővítsd technikai tudásodat és színismereteidet.

Ebben a szakaszban nagyon sok gyakorlatias, azonnal használható tudást kapsz, majd egy élethű cicaportrét készítünk el lépésről lépésre, ami segít a színek harmonikus alkalmazásában és a részletek finom kidolgozásában.

Most a pasztellkréta kerül előtérbe!

Az eddig megszerzett tudással bátran nyúlhatsz a krétához, amely a festés határát súrolja.

Elsajátítod a színkeverést, amely az egyik legfontosabb lépés lesz a pasztellkréta használatában és megismered az elengedhetetlen technikákat, hogy magabiztosan alkalmazhasd képeiden.

Látványos tájképet fogsz A3-as méretben elkészíteni lépésről lépésre, ahol a tájkép rajzoláls számos elemével megismerkedsz.

Majd beleveted magad a madárportré készítés lépéseibe, hogy még szélesebb körben szárnyalhass a pasztellezés világában.

Ebben a részben ízekre szedünk mindent, amit a pasztellezésről tudnod kell.

Igen magas technikai tudást fogsz elsajátítani tapasztalt oktatónktól, aki barátságosan és könnyen érthető magyarázatokkal vezeti a kezed az összetettebb technikák felé. Nem száraz elmélet, hanem azonnal használható technikák várnak rád.

Emeljük a pasztell kréta technikákat még magasabb szintre!

Ebben a részben összetett, sok technikai elemet tartalmazó alkotást készítünk, amely olyan témákat ölelnek fel, mint az égbolt, fák, virágok, víz, tükröződések, kövek, épületek és alakok.

Az itt elsajátított tudás segítségével komplex és lenyűgöző tájképeket alkothatsz.

A programunk az alapoktól indul, és fokozatosan vezet be a pasztell technikák rejtelmeibe.

Ha kezdő vagy, nem kell aggódnod, hiszen részletes útmutatókat és gyakorlati feladatokat kapsz, hogy gyorsan és magabiztosan fejlődj.

Haladó rajzolóként pedig új, összetettebb technikákkal bővítheted tudásodat, amelyeket azonnal alkalmazhatsz a műveidben.

Profi videók segítségével mutatjuk be a technikákat és eszközöket, amelyek közelről láthatók, így minden apró mozdulatot elsajátíthatsz.

A lépésről lépésre haladó projektek segítenek abban, hogy ne csak megértsd, hanem gyakorlatban is alkalmazd az új ismereteket.

A tapasztalt oktatók nemcsak technikai tudást, hanem inspirációt és motivációt is nyújtanak.

Segítenek leküzdeni a bizonytalanságokat, válaszolnak a kérdéseidre, és bátorítanak, hogy próbálj ki új dolgokat.

A tanfolyam online formában érhető el, így bármikor és bárhonnan hozzáférhetsz a tartalomhoz.

Saját tempódban haladhatsz, ismételheted a leckéket, és örökös hozzáférést kapsz a videókhoz, így soha nem maradsz le semmiről.

Az egyszerű, de látványos projektek gyors sikerélményt nyújtanak, növelve az önbizalmadat és a motivációdat.

Az oktató vezetésével már az első alkotásaid is lenyűgözőek lesznek.

A program számos technikát és stílust ölel fel, fekete-fehér pasztell ceruzától a színes pasztell krétáig.

A változatos projektek és technikák lehetőséget adnak a kísérletezésre, így megtalálhatod a saját egyedi stílusodat.

A tananyag professzionális kamerákkal felvett, magas képminőségű videók formájában érhető el, amelyek könnyen követhetők és inspirálóak.

A Pasztell Műhely: Az Első Lépéstől a Látványos Alkotásokig online tanfolyamunk egy 14 éve tesztelt és folyamatosan finomított módszertan alapján készült.

Közel 1800 résztvevő végezte már el sikeresen pasztell tanfolyamainkat, amely lehetővé tette számunkra, hogy a programot a lehető legtökéletesebbre csiszoljuk.

Célunk, hogy könnyen érthető és azonnal alkalmazható technikákat adjunk át, amelyek segítségével minden résztvevő magabiztosan rajzolhat látványos és kifejező pasztell műveket.

Az elégedett hallgatók visszajelzései és a hosszú évek tapasztalatai garantálják a program megbízhatóságát és hatékonyságát.

Csatlakozz hozzánk, és tapasztald meg te is a pasztell rajzolás örömét egy jól bevált, megbízható tanfolyam keretében!

1. BÓNUSZ

Fedezd fel az őszi táj varázsát a füst rajzolás különleges technikájával! Itt könnyen és gyorsan megtanulhatod, hogyan készíts légies és élethű füstöt. Az alapoktól indulva, lépésről lépésre sajátíthatod el az árnyalatok rétegezését és a füst finom ábrázolását.

Értéke: 5 000Ft

2. BÓNUSZ

Engedd szabadjára a kreativitásodat a füsttel! Ebben a bónusz részben három különböző kreatív füst elkészítését mutatjuk be. Gyakorold a fejből való rajzolást, és fedezd fel, hogyan alakíthatod a gomolygó füstöt egyedi, saját magad által kitalált figurákká. Hagyd, hogy a kreatív ötleteid életre keljenek a füstön keresztül!

Értéke: 5 000Ft

3. BÓNUSZ

Fedezd fel a ködös tájak varázsát pasztellkrétával! Ebben a bónuszban megtanulhatod, hogyan készíts vázlat nélkül egyszerű képeket, hogyan jelenítsd meg a ködös hatást, és hogyan ábrázolj távolabbi formákat. Felfedezheted a levegő perspektíva titkait, és elsajátíthatod a ködös tájak megjelenítését halvány tónusokkal és pasztellkrétával. Ismerd meg azokat a trükköket, amelyek segítségével a köd és a felhők is életre kelnek a rajzaidon!

Értéke: 10 000Ft

4. BÓNUSZ

Az online tanfolyamod mellé ajándékba kapsz három művészellátóba 10-10%-os örökös kedvezménykupont, így ha elfogynak az eszközeid, akkor könnyedén tudsz akár online is újakat rendelni, ráadásul MŰVÉSZHÁZ KEDVEZMÉNNYEL! 

Értéke: Meghatározhatatlan

év tapasztalata
0
rajzprogram
0
résztvevő vélemény
0
regisztráció
0
Facebook követő
0
Programunk kidolgozásában törekedtünk, hogy a lehető legjobbat nyújtsuk számotokra, de  ha mégsem lennél elégedett a programmal, akkor csak 30 napon belül szólj, és azonnal visszautaljuk a tanfolyam díját. 
A SIKERÉLMÉNY-GARANCIA eltávolítja a kockázatot a jelentkezéstől. A programot az alapoktól alakítottuk ki sok-sok feladattal, hogy a számodra megfelelő lépésekben haladhass. Ez biztosítja számotokra a sikerélményt. 
A program elvégzéséhez semmilyen előképzettségre nincs szükség. A feladatokat úgy állítottam össze, hogy könnyedén elvégezhesd, fokozatosan haladva a programon.

A tanfolyam fokozatosan van felépítve az egyszerűbb feladatoktól a nehezebbekig. A programon való haladás sebessége rajtad múlik, így a tanfolyam elvégzésének idejét nem lehet megmondani. Azonban a több mint 100 videó és a bónuszok bőven biztosítanak elég gyakorlati tudást.

A programot 14 éves kortól ajánljuk.

A programhoz szükséges eszközlistát pontosan megismered a videók során, de összességében színes, fekete és fehér pasztell ceruzákra, színes pasztellkrétákra, pasztell papírra, gyurmaradírra és papírceruzára lesz szükséged.

A megrendelést követően e-mailen kapod meg a belépéshez szükséges információkat. Ezek segítségével tudsz majd bejelentkezni  a www.muveszhaz-online.com weboldalon, ahol a feladatokat láthatod.
Igen. Mivel a feladatokhoz korlátlan hozzáférést kapsz, így bármikor belevághatsz. Akár 20 perc is elegendő egy-egy alkalom során. Semmi kötöttséged nincs.

A program lejárat nélkül, korlátlanul hozzáférsz egy külön weboldalon, amihez a belépést a regisztrációd követően küldjük.

Nem. Jelentkezéseddel saját felhasználásra szólnak a feladatok, esetleg az egy háztartásban élők  használhatják.
Rengeteg szeretettel, odafigyeléssel és szakmai felkészüléssel készítettük a programot, így bízunk benne, hogy valóban segítség lesz számotokra. Azonban, ha mégsem így éreznéd, akkor csak szólj és visszafizetjük a program díját.