Barion Pixel

Mivel megtiszteltél bizalmaddal és jelentkeztél az ingyenes tanfolyamra, ezért egy különleges meglepetéssel készültem számodra.

Megmutatom, hogy hogyan készíts olyan képeket, amit
SOHA NEM GONDOLTÁL VOLNA MAGADRÓL!

Rendeld meg a 45 videóból álló,
teljes Jobb agyféltekés online tanfolyamot most TÖREDÉK ÁRON!

A technika nagyon egyszerű, könnyen elsajátítható. Bárki meg tudja tanulni, akinek van egy átlagos látása és egy átlagos kézügyessége
A módszer még olyanoknál is működik, akkik nagyon csúnyán írnak és gyerekkoruk óta nem rajzoltak. 

Mire van szükséged, hogy megtanulj rajzolni?

Lerántjuk a leplet, hogy mi az oka annak, hogy rajzaid nem úgy sikerültek, ahogy esetleg Te szeretted volna. Lehet, azt gondoltad, hogy veled van a gond, de ez bizony nem így van!

Előszőr megtanulod, hogy hogyan legyenek arányosak a rajzaid, hogy a szem ne csúszon el a portrédon, hogy a rajzod egyik fele ne legyen nagyobb, mint a másik, és hogy ne mássz le a papírról.

Megismersz egy pár száz éve kifejlesztett, de mára már elveszett technológiát, amivel nagy művészek tanultak meg arányosan rajzolni. Ezt a technológiát receptre írnám fel minden rajzolónak annyira fontos.

 

Miután megtanultad, hogy képről hogyan rajzolhatsz arányosan, elsajátítod a régi nagy művészek rajzolási technikáját is, amivel megtanították önmagukat élőből valóban arányosan rajzolni. Bár élőből rajzolni már nehezebb, mint papírról, de ezzel a technikával meglátod gyerekjáték lesz számodra is.

Megtanulsz egy nagyon egyszerű trükköt, aminek a segítségével varázslatosan egyszerűvé válik a rajzolás és nem hiszed el, hogy erre eddig miért nem gondoltál.

Megtanulod, hogy hogyan érj el egyszerű eszközökkel különleges hatásokat. Olyan speciális rajzolási eszközök használatát sajátítod el, aminek valószínű a létezéséről se tudtál és nem is érted, hogy eddig miért nem mutatták meg neked. Garantálom, hogy ezek nélkül az eszközök nélkül soha többé nem akarsz majd rajzolni. 

Megismered, hogy hogyan állj neki a rajzodnak, pontosan melyik részével kezd és mi az a pontos sorrend, amivel biztos nem nyúlsz mellé és garantált a siker. 

Az igazán élethű rajzolási képesség egyik fő összetevője a koncentráció és a megfigyelés alapossága. A Jobb agyféltekés rajztanfolyam során kifejlesztesz egy sokkal magasabb szintű koncentrációs és megfigyelési képességet, aminek köszönhetően drámain változik a rajzod minősége.

A rajzolás beindítja az elmédet és a kreativitásodat új dimenzióba emeli. Ennek titka az, hogy alkotás közben egy olyan magas érzelmi állapotban vagy, ahonnan ránézve a dolgokra, a problémákra már nem tűnnek olyan megoldhatatlannak.

Bár a tanfolyamnak nem célja és nem is része az önismeret, mégis egy különleges utazáson fogsz részt venni önmagaddal kapcsolatban. Ugyanis rajzolás közben önmagaddal találod szemben magad, sokkal jobban megismered tulajdonságaid, félelmeid, erősségeid. 

1. BÓNUSZ

2. BÓNUSZ

3. BÓNUSZ

4. BÓNUSZ

5. BÓNUSZ

6. BÓNUSZ

6 EXTRA BÓNUSSZAL!

VIDEÓ
0

6 EXTRA BÓNUSSZAL!

Annak érdekében, hogy pontosan azt kapd, amire szükséged van, így 3 különféle csomagot állítottunk számodra össze.

Rész Alap Kiemelt Prémium Extra
Online Jobb agyféltekés rajztanfolyam
Online Jobb agyféltekés rajztanfolyam gyakorlati feladatok
Online Jobb agyféltekés rajztanfolyam Extra gyakorló feladatok
BÓNUSZ: Élethű szem rajzolás lépésről-lépésre
BÓNUSZ: Portré Rajzolás lépésről-lépésre
BÓNUSZ: Az arányos portré rajzolás fejlesztésének 4+1 technikája
BÓNUSZ: 5 Tipp, hogyan küzd le a félelmeid a portré rajzolásban
BÓNUSZ: Művészház VIP Facebook csoport tagság, hogy kérdezhess és megoszthasd sikereid.
BÓNUSZ: 10% kedvezmény 2 művészboltba
Online Haj Rajzolás Workshop (19 990 Ft helyett 9 990 Ft)
Online Portrék Mestere Workshop (97 680 Ft helyett 48 840 Ft)
Örökös hozzáférés - Eredeti ár: 41 820 Ft 60 820 Ft 158 500 Ft
Kedvezményes ár: 19990 Ft
Ezt kérem
27580 Ft
Ezt kérem
75420 Ft
Ezt kérem